انواع چسب کاشی و مشخصات آن
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

در گذشته به منظور نصب کاشی و سرامیک از ترکیب ماسه و سیمان استفاده می‌شد. امروزه این روش، چندان مورد پسند نیست. از این رو توصیه می‌شود از روش‌های دیگری استفاده شود. یکی از رایج‌ترین روش‌ها برای نصب کاشی و سرامیک، چسب کاشی است. از آن جایی که استفاده از ماسه و سیمان زمان بر بوده و همچنین لازم است توسط فردی کاربلد انجام شود، بنابراین از این محصول استفاده می‌شود. استفاده از چسب کاشی به طور کلی سبب تمیز شدن کار می‌شود. این محصول نوعی سیمان غیرآلی پلیمری است. از جمله اصلی‌ترین ویژگی‌های آن می‌توان خاصیت چسبندگی بالا و سازگاری با زیرساخت‌ها اشاره کرد. این چسب امکان چسباندن کاشی‌ها به یکدیگر را نیز فراهم می‌کند. در ادامه در مورد نکات لازم در خرید و فروش چسب کاشی و قیمت صحبت می‌کنیم.

این محصول شیمیایی بوده و توسط آن کاشی‌ها در محل موردنظر و یا روی یکدیگر قرار می‌گیرند. این چسب دارای انواع مختلفی است و بر اساس مواد تشکیل‌دهنده و ساختاری که دارد دسته‌بندی می‌شود. لازم به ذکر است هر کدام از انواع آن دارای ویژگی‌های خاص خود بوده و لازم است با توجه به شرایط موردنظر انتخاب شود. در زمان خرید و فروش چسب کاشی لازم است به ویژگی هایی از جمله قدرت چسبندگی، قدرت اتصال، مقاومت مکانیکی و شیمیایی و سایر ویژگی‌های آن توجه کرد. چرا که چسب کاشی  باید با شرایط محیطی که قرار است استفاده شود سازگاری کامل داشته باشد. در ادامه در مورد مشخصات، کاربرد، انواع و سایر ویژگی‌های این محصول صحبت می‌کنیم.

انواع چسب کاشی

همانطور که گفته شد این محصول بر اساس کاربرد، ساختار و ویژگی هایی که دارد به انواع مختلفی تقسیم می‌شود. هر یک از انواع آن نیز مزایا و معایب خاص خود را دارند. در ادامه در مورد انواع این محصول صحبت می‌کنیم.

چسب کاشی پودری

در صورتی که قصد نصب کاشی بر روی دیوارهای آجری و یا کاشی‌های قدیمی را دارید، از این چسب استفاده کنید. این محصول دارای قدرت چسبندگی کمتری است. از این محصول برای دیوارهای گچی استفاده نکنید. چرا که قدرت زیادی در چسبندگی ندارد. به طور کلی به منظور نصب کاشی بر روی سیمان و مکان‌های کار شده با سنگ بهتر است توسط این چسب صورت گیرد.

چسب کاشی خمیری

از ویژگی‌های بارز این محصول مقاومت آن در برابر نفوذ آب و رطوبت است. بنابراین به راحتی در محیط‌های مرطوب مورد استفاده قرار می‌گیرد. در مقایسه با نوع قبلی از قدرت چسبندگی زیادی برخوردار است. بنابراین بهترین انتخاب برای نصب کاشی روی دیوارهای گچی است.

چسب کاشی پرسلان

در ساختار این نوع از سیمان و مواد معدنی استفاده می‌شود. بنابراین از استحکام بالایی برخوردار است. به منظور استفاده از این چسب لازم است آن را با آب ترکیب کرده و مخلوط خمیری تولید کنید. از این چسب می‌توانید برای نصب کاشی بر روی سنگ، شیشه، موزاییک و... استفاده کنید. این محصول در برابر رطوبت و حرارت دارای مقاومت بالایی است.

چسب کاشی استاندارد

رزین سنتتیک، سیمان و مواد معدنی ساختار اصلی این چسب هستند. به منظور استفاده از این نوع لازم است چسب را با مقداری آب ترکیب کنید. این چسب به عنوان محصولی سازگار با محیط زیست شناخته می‌شود. از جمله مزایای استفاده از آن می‌توان به استحکام بالا، کاهش لغزندگی و صرفه‌جویی در زمان استفاده از ان اشاره کرد.

چسب کاشی دو جزئی

همانطور که از نام این چسب پیداست، دو جزء دارد. جزء اول ان شامل سیمان و مواد معدنی و جزء دوم آن شامل رزین بر پایه اکریلیک است. استفاده از این محصول دارای مزایای زیادی است. از جمله اصلی‌ترین مزایای آن می‌توان به مقاومت در برابر آب، آنتی باکتریال بودن و قدرت چسبندگی بالا اشاره کرد. در مکان‌های پر رفت و آمد معمولا از این چسب استفاده می‌شود.

چسب کاشی استخری

این چسب در برابر آب و حرارت مقاومت بسیار زیادی دارد. از این رو در محیط‌های مرطوب و در استخر بیشترین کاربرد را دارد.

ویژگی و مشخصات چسب کاشی

  • این چسب از قدرت چسبندگی بسیار بالایی برخوردار است. همین مسئله در استحکام کاشی نیز تاثیر زیادی دارد.
  • پس از استفاده از این چسب، زمانی که خشک می‌شود، دارای مقاومت و قدرت بالایی است. این مسئله سبب می‌شود تا کاشی و چسب آن در برابر هر نوع ضربه در طولانی مدت مقاوم باشند.
  • از جمله دیگر مزایا و ویژگی‌های اصلی این محصول می‌توان به مقاومت بالا در برابر رطوبت اشاره کرد. بنابراین می‌توان از این چسب در حمام و سرویس بهداشتی با اطمینان خاطر استفاده کرد.
  • نصب این محصول بسیار ساده و آسان است. در گذشته که از سیمان و ماسه برای چسباندن کاشی استفاده می‌شد، نصب آن دشوار بود. اما امروزه با استفاده از این محصول به راحتی می‌توان کاشی را نصب کرد. البته با وجود این مزیت، بهتر است نصب کاشی توسط چسب توسط فرد متخصص انجام شود.
  • از جمله دیگر مزایا و ویژگی‌های آن می‌توان به مقرون به صرفه بودن اشاره کرد.

مزایای چسب کاشی

به طور کلی در یک مقایسه بین چسب سیمان و این محصول می‌توان گفت، این چسب بسیار بهتر عمل می‌کند. از جمله اصلی‌ترین مزایای آن می‌توان به قدرت چسبندگی بالا اشاره کرد. از طرفی زمان اجرا با استفاده از این محصول کاهش میابد بنابراین در زمان نصب کاشی صرفه جویی می‌شود. از طرفی کار با این محصول بسیار ساده و راحت است. در ضمن در نهایت کار تمیزتر انجام می‌شود. ظرافت کار با کمک این محصول بیشتر است. چرا که تنها یک لایه نازک از آن کافیست. در خصوص ساختمان‌های نقلی استفاده از این محصول بیشتر توصیه می‌شود. چرا که کار ظریف تر انجام می‌گیرد.

از دیگر مزایای آت می‌توان به دوام و ماندگاری بالا اشاره کرد. چرا که کاشی و سرامیک با قدرت بسیار بیشتری می‌چسبد. بنابراین دوام آن افزایش پیدا می‌کند. لازم به ذکر است این چسب آنتی باکتریال است. بنابراین از نظر بهداشتی مناسب بوده و برای مکان هایی از جمله بیمارستان‌ها توصیه می‌شود.

معایب چسب کاشی

به طور کلی مزایای این محصول بیشتر از معایب آن است. این چسب معایب خیلی کمی دارد. اصلی‌ترین معایب این محصول قیمت آن است. قیمت چسب کاشی در مقایسه با ملات‌های قدیمی بیشتر است. بنابراین اگر قیمت برای شما مهم است باید گفت قیمت این محصول اندکی بالاتر است. به طور کلی برای استفاده از آن نیز بهتر است از افراد ماهر کمک بخواهید.

طرز استفاده از چسب کاشی

به منظور استفاده از این چسب لازم است ابتدا نوع خمیری یا پودری آن مشخص شود. در صورتی که از نوع پودری است لازم است ابتدا اندکی آب به آن اضافه شود. معمولا شرکت‌های تولیدکننده درصد آب مناسب را روی بسته‌بندی درج می‌کنند. اما به طور عادی در هر 20 کیلو پودر لازم است 5 تا 6 لیتر آب اضافه شود. اما از آن جایی که هر کدام دارای فرمولاسیون ویژه‌ای هستند، بهتر است ابتدا به توضیحات روی بسته بندی توجه شود. پس از افزودت آب خوب آن را ترکیب کنید برای آماده سازی نهایی تقریبا 20 دقیقه زمان لازم است. پس از آماده شدن نیز تا یک ساعت می‌توانید آن را استفاده کنید.

به منظور استفاده از چسب خمیری نیازی به افزودن آب یا هم زدن نیست. پس از باز کردن درب می‌توانید آن را مورد استفاده قرار دهید. معمولا چسب‌های خمیری را می‌توان تا مدت‌ها در بسته بندی پلمپ نگهداری کرد. اما پس از آن که درب چسب باز می‌شود، تا یک ساعت وقت دارید آن را استفاده کنید. بعد از این مدت چسب دیگر کارایی ندارد. چرا که این محصول در مجاورت با هوا خشک و سفت می‌شود. نحوه اجرای چسب خمیری و پودری به یک شکل است و در آخر عملیات بندکشی توسط پودر بندکشی انجام می‌شود.

با تولید این چسب‌ها کار بازسازی و کف سازی بسیار راحت‌تر شده است و سرعت اجرا افزایش یافته است. نصب کاشی و سرامیک در مرحله آخر انجام می‌شود.

مقایسه چسب کاشی خمیری و پودری

این دو نوع از چند جهت با یکدیگر متفاوت هستند. اگرچه این دو محصول از نظر ترکیب و مواد سازنده مشابه یکدیگرند، اما میزان چسبندگی و شکل آن و همچنین نحوه اجرا با یکدیگر متفاوت است. در صورتی که تجربه زیادی در اجرای این محصول ندارید، بهتر است از چسب‌های همیری استفاده کنید.

نوع خمیری این محصول دارای مقاومت بسیار بالا در برابر آب است. از طرفی دارای مقاومت خمشی مطلوبی هستند. لازم به ذکر است سرعت کار با این چسب‌ها زیاد بوده و از طرفی اجرای آن راحت تر است. لازم به ذکر است این نوع چسب در برابر مواد شیمیایی و دمای بالا مقاومت مطلوبی دارد.

نوع دیگر چسب پودری است. پایه اصلی این محصول سیمان است. کاربرد آن معمولا در نصب کاشی بر روی سنگ و آجر است. در صورتی که برای محیط‌های مرطوب نیاز به استفاده از چسب دارید، بهتر است از این نوع استفاده کنید. چرا که در برابر رطوبت مقاومت زیادی دارد.

کاربرد چسب کاشی

  • با استفاده از این محصول می‌توان انواع کاشی و سرامیک را در سطوح مختلف نصب نمود.
  • از آن جایی که خاصیت ضد آب دارد بنابراین می‌توان در فضاهایی که در ارتباط مستقیم را رطوبت هستند استفاده شوند.
  • با کمک این محصول می‌توان کاشی جدید را روی کاشی قدیمی نصب کرد.
  • انواع کاشی، سرامیک، موزاییک و سنگ بر روی سطوح مختلف قابل نصب هستند.
  • امکان نصب پوشش‌ها روی سطح بتنی، گچی، سنگی و....
  • این چسب از انعطاف‌پذیری مطلوبی برخوردار است.
  • در برابر نم زدگی مقاومت بسیار زیادی دارد.
  • سرعت اجرا توسط این محصول بالاست و همچنین استفاده از آن آسان است.

خرید و فروش چسب کاشی

به منظور خرید و فروش چسب کاشی علاوه بر آشنایی با مشخصات، کاربرد و انواع آن بهتر است با نکاتی در خصوص خرید و فروش چسب کاشی نیز آشنا شوید. به طور کلی اصلی‌ترین نکات در خصوص خرید و فروش چسب کاشی شامل موارد زیر است:

  • مساحت مورد نظر که قرار است از چسب به منظور اتصال کاشی و سرامیک استفاده شود می‌بایست به طور دقیق در نظر گرفته شود تا مقدار مناسبی چسب تهیه شود.
  • مکان مورد نظر از نظر خشک بودن و مرطوب بودن می‌بایست در نظر گرفته شود.
  • جنس مواد پایه نیز از دیگر نکات مهم در زمان خرید و فروش چسب کاشی است.

علاوه بر موارد فوق شرکت تولیدکننده و کیفیت چسب نیز مهم است. از این رو حتما به برند و شرکت تولیدکننده توجه کنید.

قیمت چسب کاشی

قیمت چسب کاشی نیز به عوامل مختلفی بستگی دارد. این محصول همانند محصولات مشابه در ساختمان سازی بر اساس فاکتورهای زیادی تعیین قیمت می‌شود. از این رو قیمت چسب کاشی بر اساس عوامل مختلف تغییر می‌کند. مهم‌ترین فاکتور در تعیین قیمت چسب کاشی کیفیت است. محصولی که با کیفیت باشد و توسط شرکتی معتبر تولید شود معمولا از قیمت بیشتری برخوردار است.

 اما کیفیت پایین قیمت پایین‌تری هم دارد. از این رو به برند شرکت تولیدکننده حتما توجه کنید. مسئله بعدی وزن آن است. همانطور که گفته شد در زمان خرید بهتر است مساحت محیط موردنظر را به طور دقیق بدست آورید و با توجه به مساحت اقدام به خرید کنید. بنابراین وزن چسب کاشی در قیمت نیز موثر است. به منظور استعلام دقیق قیمت چسب کاشی می‌توانید در سایت شهر مفتول از صفحه موردنظر دیدن کنید.

به منظور خرید انواع چسب کاشی، افزودنی‌های بتن اعم از چسب بتن، روان کننده بتن، الیاف بتن، ضد یخ بتن و سایر محصولات مفتولی مانند انواع توری ، انواع تیرچه، یونولیت، پشم شیشه، اسپیسر، واتراستاپ، میلگرد ساده و... با شماره 02137556 در ارتباط باشید. کارشناسان شهر مفتول در خصوص خرید انواع محصولات مفتولی و افزودنی‌ها شما را راهنمایی کرده و خرید شما را ثبت می‌کنند.

 




:: برچسب‌ها: چسب کاشی , انواع چسب کاشی , قیمت چسب کاشی ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 مرداد 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: