نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

گالوانیزاسیون به فرآیند گالوانیزه کردن فولاد سیاه گفته می شود که طی آن فولاد سیاه دارای خاصیت ضد زنگ زدگی و ضد خوردگی می شود. این فرآیند به روش های مختلفی انجام می شود و انواع مختلفی دارد. گالوانیزه گرم و گالوانیزه سرد از انواع گالوانیزاسیون یا گالوانیزه کردن است که خاصیت ضد زنگ زدگی و خوردگی را به شیوه های متفاوت برای فولاد پدید می آورد. گالوانیزه گرم روش متداول تر و قدیمی تری از گالوانیزاسیون سرد است که در ادامه چگونگی و مراحل گالوانیزاسیون گرم و سرد را شرح داده شده است.

مراحل گالوانیزه کردن به روش گرم ( گالوانیزاسیون گرم )

همان طور که گفته شد گالوانیزه به روش گرم را گالوانیزاسیون گرم می گویند که قدیمی ترین و رایج ترین نوع گالوانیزاسیون می باشد. در این روش ، فرآیند گالوانیزه کردن به صورت غوطه وری فلز پایه (عموما فولاد)، در مخزن روی مذاب با دمای 460 درجه سانتی گراد انجام می شود. به این صورت که ابتدا مخزن روی ( zn ) مذاب که دمایی حدود 460 درجه سانتی گراد دارد آماده می گردد و سپس فولاد سیاه درون این مخزن قرار داده می شود و با غوطه ور شدن آن در این مخزن واکنش های شیمیایی بین فولاد و روی شروع می شود. طی این واکنش ها ، چندین لایه متشکل از ترکیب آهن و روی تشکیل می گردد و پس از خارج کردن آن در اثر واکنش لایه ی روی با اکسیژن و کربن یک پوشش آلیاژی محافظ در برابر خوردگی و زنگ زدگی و سایش را ایجاد می کند. این فرآیند ذاتا ساده است و سادگی آن ، موجب برتری این روش گالوانیزه کردن نسبت به سایر روش های حفاظت از خوردگی می شود.

ویژگی های لایه گالوانیزه در روش گرم

ضخامت لایه گالوانیزه بین 100 تا 130 میکرون

رنگ لایه گالوانیزه توسی مات و کدر

دارای سطح غیر یکنواخت و ناصاف

مزایای روش گالوانیزه گرم

ضخیم تر بودن لایه ی محافظ : این روش به دلیل غوطه وری در مخزن روی مذاب ، در مقایسه با روش گالوانیزه سرد لایه محافظ ضخیم تری ایجاد می کند.

مقاومت بیشتر در برابر خوردگی و زنگ زدگی : به دلیل نفوذ فلز روی (zn) درون فلز پایه (فولاد) و همچنین ضخامت زیاد آن بر روی فولاد، فولاد گالوانیزه شده به این روش دارای مقاومت بیشتری در برابر خوردگی و زنگ زدگی می باشد و این از مهمترین مزایای گالوانیزاسیون به این روش می باشد.

سادگی و راحتی : عملیات گالوانیزه کردن در این روش تنها با غوطه ور کردن قطعه مورد نظر در مخزن فلز روی مذاب صورت می گیرد که روش ساده ای است. از این رو، گالوانیزاسیون گرم معمولا برای مقاوم کردن فلزات مورد استفاده در فضای باز مانند دکل های مخابراتی و فشار قوی برق و همچنین جهت تولید مفتول گالوانیزه گرم که در ساخت انواع توری مانند توری حصاری ، توری مرغی ، توری گابیون و توری پرسی و همچنین پایه فنس به کار گرفته می شود.

گالوانیزاسیون سرد

روش گالوانیزاسیون سرد یا الکترولیز ، اسپری کردن محلول نمک روی و آب ، یا نمک روی و محلول اسیدی (الکترولیت) بر روی فلز مورد نظر است. لایه گالوانیزه در این روش حدودا 25 میکرون و برخلاف روش گالوانیزه گرم ، ظاهری براق و یکنواخت دارد . ضخامت کم لایه روی در گالوانیزه سرد موجب شده تا این روش برای گالوانیزه کردن فلزات با ضخامت کم مورد استفاده قرار گیرد که عموما در صنایع قطعه سازی ، ساخت خوردو ، پیچ و مهره و تولید مفتول گالوانیزه سرد برای توری مرغی استفاده می گردد.

تفاوت گالوانیزاسیون گرم و سرد

روش تولید : مفتول گالوانیزه گرم از غوطه وری در مذاب فلز روی و نوع سرد از اسپری کردن محلول نمک و روی بر فلز تولید می شود. ضخامت لایه روی : ضخامت لایه ی روی در روش گالوانیزه گرم بیشتر از ضخامت لایه ی روی در گالوانیزاسیون سرد است. در روش گرم ضخامت لایه ی روی حدود 100 تا 130 میکرون و روش سرد 25 میکرون است. ظاهر : فلز گالوانیزه شده به روش گرم دارای سطح ناصاف و رنگ کدر است و در حالی که روش سرد دارای سطح صاف و براق و یکنواختی است . کاربرد : فولاد گالوانیزه شده به روش گرم به دلیل ضخامت لایه ی روی بیشتر در فضاهای باز و یا فضاهایی که بیشتر در معرض خوردگی هستند کاربرد دارند ولی روش سرد برای فولادهایی با ضخامت کم کاربرد دارد. 

با توجه به این نکات جمع بندی شده می توان فهمید که استفاده از هر کدام از این روش ها برای مواردی که گفته شده مناسب است و اگر به عنوان مثال ، برای استفاده در محیط های اسیدی از فولادی استفاده کرد که با روش سرد گالوانیزه شده است کارآیی لازم را ندارد.



:: برچسب‌ها: گالوانیزه گرم , مفتول گالوانیزه , توری مرغی , توری گابیون , توری پرسی , پایه فنس ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

گالوانیزه کردن یا گالوانیزاسیون (golvanaize) یکی از اقتصادی ترین روش های محافظت فلزات در محیط های خوردنده است. طی این فرآیند که نوعی حفاظت گالوانیکی است، فلز پایه به منظور مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی به طور کامل با لایه ای از فلز روی (zn)  پوشانده می شود که برای این منظور می توان فولاد را در حمام مذاب روی غوطه کرد. علت استفاده از فلز روی در این فرآیند خاصیت حفاظت کاتدی این فلز است، خاصیتی که در آن کاتد جایگزین آند می شود و با ایجاد یک سطح هم پتانسیل و مثبت (کاتود) در کلیه مناطق سطح فلز، از ورود یون های فولاد به محیط اطراف جلوگیری به عمل می آید و جریان خوردگی متوقف می شود. هر چه ضخامت فلز روی بیشتر باشد، میزان مقاومت پوشش و در نتیجه مقاومت فلز در برابر خوردگی و زنگ زدگی بیشتر می شود. طول عمر فلز گالوانیزه شده، هزینه گالوانیزه کردن و محیطی که فلز در آن قرار خواهد گرفت در انتخاب وزن و ضخامت روی تاثیر گذار است. ورق ها و مفتول های فولادی با این روش گالوانیزه شده و برای استفاده در محیط های روباز و قرار گرفتن در در معرض آب و هوای مرطوب و در محیط خوردنده مانند دریا مناسب است. مفتول  گالوانیزه برای تولید انواع توری، توری حصاری ، توری مرغی، توری گابیون و سیم خاردار به کار گرفته می شود تا مانع از خوردگی و افزایش طول عمر آن شود.

اثرات گالوانیزاسیون بر فولاد

مطالعات متعددی برای مشاهده اثرات گالوانیزه گرم بر روی خواص مکانیکی انواع مختلف فولادها انجام شده است که شرح یکی از آن ها و نتیجه آن در این مقاله آورده شده است: هدف از این مطالعه تعیین این است که آیا فرایند گالوانیزه گرم تاثیری بر مقاومت تسلیم فولاد با مقاومت بالا دارد؟ در این مطالعه فولاد بدون پوشش (سیاه) و ورق فولادی گالوانیزه شده مورد آزمایش قرار گرفتند. ورق از پیش گالوانیزه شده ابتدا برای حذف پوشش روی موجود مورد استفاده قرار گرفت و سپس قبل از اینکه به داخل مخزن غوطه ور شود، از طریق مراحل طبیعی گالوانیزه شد. نتایج آزمایشات برای هر دو فولاد سیاه و ورق فولاد از پیش گالوانیزه شده، نشان داد که تفاوت مقاومت تسلیم بین فولاد غیر گالوانیزه و فولاد ورق گالوانیزه که قبلا گالوانیزه شده بود، کمتر از 1٪ است. به عبارت دیگر، گالوانیزه کردن بر روی مقاومت تسلیم فولاد سیاه یا ورق فولادی از قبل گالوانیزه شده که مجدد گالوانیزه شده است تاثیر نمی گذارد.



:: برچسب‌ها: گالوانیزه گرم , مفتول , مفتول گالوانیزه ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

شاید اولین چیزی که با شنیدن آرماتوربندی، به ذهن شما خطور کند، ساختمان سازی باشد. مفتول یا سیم آرماتوربندی یکی از مواردی است که در همان مراحل ابتدایی ساخت به آن نیاز پیدا می‌کنید. از این‌رو می‌توان به اهمیت این نوع سیم مفتول در ساخت‌و‌ساز پی برد. هرچند کاربرد و استفاده از این سیم تنها محدود به این صنعت نیست. به عنوان مثال از آن در قالب‌سازی، پانل، ساخت انواع قفسه و صنایع گوناگون دیگر نیز استفاده خواهد شد. ممکن است سیم آرماتوربندی را تحت عنوان مفتول سیاه ، سیم سیاه ، مفتول ارماتوربندی ، سیم نرم و مفتول آنیل شده نیز بشناسید. اما برای اینکه بدانید روش تولید سیم مفتول آرماتوربندی چیست ، چگونه تولید می‌شود در ادامه همراه ما باشید.

سیم آرماتوربندی یا مفتول سیاه چیست ؟

سیم آرماتوربندی بر‌خلاف مفتول گالوانیزه یا مفتول مسوار در‌واقع نوعی مفتول سیاه است. این نوع سیم، مفتولی نرم و انعطاف‌پذیر نسبت به مفتول سخت صنعتی می‌باشد. در‌واقع نوعی مفتول آنیل شده یا پخته شده بوده که خصوصیات شیمیایی خود را حفظ کرده است. بنابراین به سبب رنگی سیاهی که به خود گرفته است به آن "سیم سیاه" نیز گفته می‌شود.

سیم آرماتوربندی با توجه به ضخامت مفتول آن در انواع مختلف دسته‌بندی می‌شود که هر‌کدام کاربردهای گوناگونی دارند. مفتول سیاه با ضخامت 1.5 میلی‌متر از پر کاربرد ترین نوع این محصول است. علاوه بر این در ضخامت‌های مختلف و کاربرد های متنوع می‌توان از سیم آرماتوربندی استفاده نمود. از نمونه‌های آن می‌توان به ضخامت‌های 4 و 5 میلی‌متر اشاره کرد. به طبع هرچه ضخامت مفتول این محصول‌ بالاتر رود قیمت بیشتری هم پیدا می‌کند.

سیم آرماتوربندی از نظر نوع ساخت در دو نوع فابریک و تسمه در بازار عرضه می‌شوند. هر کدام از این مفتول‌ها کیفیت، مرغوبیت و کاربرد منحصر به‌ فرد و متفاوتی دارند. به عنوان مثال نوع فابریک آن از میلگرد کلاف 6.5 ساخته شده است.

روش تولید سیم آرماتوربندی چیست ؟

مفتول سیاه تولید شده از فولاد است. در ساختار فولاد نیز از آهن و کربن به کار رفته است. بنابر کاربرد فولاد در آن از آلیاژ‌های مختلفی استفاده می‌شود. این آلیاژ‌ها شامل نیکل، کروم، منگنز و... می‌باشند. در تولید سیم آرماتوربندی از فولاد گالوانیزه نشده استفاده می‌شود. در طی این فرآیند پوششی را برای مفتول در‌نظر می‌گیرند تا در برابر خوردگی و تغییرات آب‌و‌هوا محافظت شود. تیره شدن مفتول در طی فرآیند ساخت سیم آرماتور به دلیل استفاده نکردن از تکیک گالوانیزه می‌باشد.

از نظر تکنیک ساخت می‌توان مفتول سیاه را به دو گروه اصلی فابریک و تسمه طبقه‌بندی کرد. در ساخت سیم‌های آرماتوبندی نوع فابریک، مفتول به‌وسیله دستگاه‌های مخصوص تحت کشش قرار خواهد گرفت. همانطور که گفته شد در ساخت مفتول سیاه فابریک از میلگرد 6.5 استفاده می‌شود. از این رو این میلگرد تحت فرآیند کشش‌کاری به میلگرد 4.5 تبدیل خواهد شد. پس طی یک مرحله کشش‌کاری‌ مفتول 4.5 تا زمانی که به نوع فابریک 1.5 تبدیل شود، تحت کشش خواهد بود. لازم به‌ذکر است که این فرآیند طی سه مرحله کشش‌کاری انجام خواهد شد.

اما در ساخت و تولید سیم آرماتوربندی تسمه‌ای، از ضایعات و ورق‌های آهنی و فلزی استفاده خواهد شد. در طی فرآیند تولید سیم یا مفتول سیاه تسمه‌ای از روش‌های نورد و کشش بهره گرفته می‌شود. ناگفته نماند که، مفتول آرماتوبندی تسمه‌ای نسبت به نوع فابریک آن از استحکام و مقاومت کمتری برخوردار است. در مقابل نوع تسمه‌ای قیمت کمتری داشته و در دسترس تر است.

کاربرد سیم مفتول آرماتوربندی چیست ؟

در عصر امروز استفاده از سیم آرماتوربندی ، مفتول سیاه و یا سیم نرم افزایش یافته است. از این رو سیم آرماتور به‌صورت یک صنعت اصلی معرفی می‌شود. این امر نشان دهنده کارایی فراوان مفتول سیاه در موارد مختلف می‌باشد.

همانطور که گفته شد سیم آرماتوربندی در سایز‌های مختلف تولید می‌شود که ضخامت مفتول آن، سایز محصول را تعیین می‌کند. بر اساس سایز و ضخامت مفتول، این نوع سیم‌ها کاربرد های متفاوت و گوناگونی دارند.

  • مفتول سیاه با ضخامت مفتول 1.5 میلی‌متری که پر‌مصرف و پر کاربرد تر است. این مفتول در کلاف‌های 30 کیلوگرمی بسته‌بندی شده و برای آرماتوربندی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • سیم سیاه با ضخامت مفتول 2.5 میلی‌متری که در کلاف‌های 30 کیلوگرمی بسته‌بندی شده، برای قالب‌بندی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • سیم آرماتور با ضخامت مفتول 3 میلی‌متری که در کلاف‌های 50 کیلوگرمی بسته‌بندی شده، برای نجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کلام آخر

سیم آرماتوربندی را می‌توان به روش‌های حضوری و اینترنتی خریداری کرد. خرید اینترنتی این ابزار و تجهیزات، نسبت به خرید از فروشگاه‌های حضوری بیشتر توصیه می‌شود. زیرا در خرید اینترنتی، خریداران خریدی راحت‌تر، با شرایط بهتر و قیمت‌های مناسب‌تر را تجربه خواهند کرد. یکی از این فروشگاه‌های اینترنتی شهر مفتول می‌باشد. شهر مفتول انواعی از محصولات مفتولی مانند میلگرد ساده و توری‌ها، مانند توری پرسی، توری جوشی و... دارا می‌باشد. بنابراین برای خرید و استعلام قیمت سیم آرماتوربندی می‌توانید به صفحه محصولات این مجموعه مراجعه نمایید. همچنین برای ثبت سفارش و ارتباط با کارشناسان فروش می‌توانید با شماره 37556_021 تماس حاصل فرمایید.



:: برچسب‌ها: سیم آرماتوربندی , مفتول سیاه , مفتول گالوانیزه , مفتول مسوار , میلگرد ساده , توری پرسی , توری جوشی ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

تا چه اندازه با توری حصاری و مشخصات و مزایای توری حصاری آشنایی دارید؟ آیا از تفاوت توری حصاری و فنس آگاه هستید؟ توری حصاری که با فنس نیز شناخته می‌شود یکی از انواع محصولات پر ‌فروش در صنایع گوناگون است. شاید شما نیز جز کسانی باشید که نمی‌دانید توری حصاری چیست و اطلاعات زیادی راجع‌به مشخصات این نوع توری ندارید. برای آشنایی بیشتر با کاربرد توری حصاری  و روش تولید فنس، قبل ازخرید، راهنمای خرید فنس را بخوانید. همچنین با همراه بودن در ادامه این مطلب آگاهی خود را در‌خصوص معایب و مزایای حصارکشی با فنس افزایش دهید.

توری حصاری یا فنس چیست ؟

در‌ابتدا بهتر است عنوان کنیم که فنس (fence) واژه‌ای انگلیسی به معنی "حصار" است. فنس که به آن توری حصاری نیز نامیده می‌شود، یک ابزار محافظتی فلزی است. به عبارتی، توری حصاری شبکه‌ای از انواع مفتول‌های گالوانیزه یا روکش‌دار است. این توری شامل دو بخش ستون و مفتول‌های افقی است که چشمه‌های الماس مانند بزرگ و کوچک را شکل می‌دهند. بنابراین در مدل‌ها، سایزها و قیمت‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

توری حصاری دارای مقاومت بسیار بالایی می‌باشد. از این‌رو در برابر ضربات، زنگ زدگی، رطوبت و... واکنش زیادی نشان نمی‌دهد. همچنین با استفاده از فنس حصاری می‌توان زیبایی و امنیت زمین‌های کشاورزی و باغ‌های خود را چندین برابر کنید.

از دلایل محبوبیت فنس، قیمت پایین‌تر این محصول نسبت به دیوارکشی و امکان استفاده از آن در اماکن مختلف است. به عنوان مثال معمولا از حصارکشی برای زمین‌های کشاورزی، صنعتی و باغ و باغچه استفاده می‌شود. در هر‌کدام از زمین‌های کشاورزی، مکان‌های صنعتی، نظامی، باغ و استخر به فنس‌هایی با سایز و ارتفاع خاصی نیاز است.

مشخصات توری حصاری چیست ؟

این مدل از فنس که می‌توان آن را به‌همراه سیم خاردار نیز مورد استفاده قرار داد، دارای سایز‌های مختلفی است. معمولا طول رول‌های توری حصاری از 10 و 15 متر و در برخی موارد 20 متر تشکیل شده است. عرض توری حصاری نیز به طور کلی بین 100 الی 400 سانتی‌متر در نظر گرفته می‌شود.

توری حصاری بر اساس نوع مفتول، ضخامت مفتول، سایز چشمه‌های فنس در انواع مختلفی تولید می‌گردد. در‌واقع چشمه، همان خانه‌های لوزی شکل توری گفته می‌‌شود که می‌توانند سایز‌های متفاوتی داشته باشند. سایز متداول چشمه‌های توری فنس 5.5 ، 5.7 و 6.5 ، 6.7 ، 7.5 و 7.7 سانتی متر است. این سایز‌ها بر اساس کاربری و نیاز کارفرما انتخاب می شوند

بر اساس نوع مفتول در سه نوع مفتول سیاه، مفتول گالوانیزه و مفتول گالوانیزه با روکش pvc در بازار عرضه می‌گردد. معمولا در تولید توری حصاری از مفتول گالوانیزه استفاده خواهد شد که به آن فنس گالوانیزه گرم نیز گفته می‌شود. مفتول گالوانیزه با ضخامت‌های 2 ، 2.2 ، 2.4 ، 2.8 و 3 میلی‌متر قابل استفاده جهت تولید فنس می‌باشد.

مزایای توری حصاری

امروزه از انواع توری حصاری جهت حفاظت از حریم شخصی و مراقبت از بخش‌های حساس استفاده می‌کنند. انسان هر روز به دنبال مراقبت و حفاظت و از اماکن شخصی خود است. از این رو استفاده از ابزار‌های حفاظتی می‌تواند کمک شایانی به این مسئله بکند. حصارکشی و استفاده از فنس یکی از راه های ایجاد امنیت و حفاظت است که مزایای بسیاری دارد.

فنس کشی برای محافظت از زمین کشاورزی و دیگر اماکن نسبت به دیوار کشیدن سریع‌تر اتفاق می‌افتد و آسان‌تر است. همچنین قیمت آن‌ها هم نسبت به دیوارکشی ارزان‌تر تمام خواهد شد. به نوعی استفاده از فنس نیاز و خواسته‌های افراد مختلف را در حد و اندازه مطلوبی برآورده خواهد کرد.

مزایای فنس فولاد ضد‌زنگ

توری حصاری یا فنس معمولا از جنس "گالوانیزه" و "فولاد ضد زنگ" ساخته می‌شود. استفاده از آلیاژ فولاد ضد‌زنگ برای ساخت فنس مزایای زیادی دارد. از مهم‌ترین مزایای آن استحکام و دوام بالای این فلز است. فنس هایی با فولاد ضد‌زنگ، در شرایط آب‌و‌هوایی مختلف دوام و مقاومت بالایی دارند. درواقع از مزایای این نوع توری حصاری در آب‌و‌هوای مرطوب و شرجی، عدم خوردگی و زنگ زدگی است. توری حصاری با فولاد ضد‌زنگ، قادر است کیفیت و مرغوبیت خود را در مدت زمان طولانی حفض کند.

استفاده از فنس‌های از جنس فولاد ضد زنگ، از طرفی هزینه زیادی را در بردارند. از این‌رو این توری‌ها برای زمین‌های کشاورزی و ورزشگاه‌ها که ابعاد و مساحت بیشتری دارند، به صرفه نیست.

ناگفته نماند، توری حصاری نسبت به توری های دیگر دارای مزایای دیگری نیز می‌باشد. یکی از این مزایا، نگهداری کمتر از این محصول از زمان شروع استفاده از آن می‌باشد. بنابراین در دراز مدت بسیار مقرون به صرفه است.

 کلام آخر

برای کسانی که به دنبال خرید توری حصاری هستند، قیمت به عنوان یک فاکتور بسیار مهم در اولویت قرار می‌گیرد. اما نباید این موضوع باعث شود تا شما کیفیت و مشخصات مورد نیاز را فراموش کنید. مجموعه شهر مفتول این امکان را برای شما فراهم آورده است. این فروشگاه اینترنتی انواع فنس‌های مورد نظرتان را تولید و به شما عرضه می‌کند. هم چنین این محصولات با قیمت‌های مقرون به صرفه‌ای نیز به فروش می‌رسند. برای اینکه شرایط خرید ساده‌تری داشته باشید با شماره 37556_021 با کارشناسان  شهر مفتول تماس حاصل فرمایید.



:: برچسب‌ها: توری حصاری , فنس , تولید فنس , خرید فنس , سیم خاردار , مفتول سیاه , مفتول گالوانیزه ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

توری مش جوشی چیست ؟

در پاسخ به توری جوشی چیست می توان گفت : توری مش جوشی نوعی توری فلزی است که بر خلاف توری هایی نظیر فنس ، توری گابیون که با استفاده از  مفتول گالوانیزه تولید می شود؛ از میلگرد ساخته می شود. هر چند در بعضی موارد از مفتول سیاه نیز استفاده می شود. در میلگردها به صورت عمودی و افقی بهم جوش داده می شوند و ساختار مشبکی را به وجود می آورند که به آن توری جوشی می گویند. البته این نوع توری با نام توری مش نیز شناخته می شود. برای ساخت توری مش از میلگردهای ساده یا آجدار استفاده می شود که معمولا میلگردهای ساده در سایز 6 و 8 و میلگردهای آجدار در سایزهای 8 ، 10 ، 12 و 14 برای تولید مش جوشی مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول در بازار در دو حالت رولی و برگی به فروش می رسد. بدیهی است که توری جوشی به دلیل تولید آن با میلگرد قابلیت خم شدن رول شدن را ندارد و به صورت برگی در بازار به فروش می رسد. در ادامه به توضیحات بیشتری در خصوص انواع و کاربرد این محصول می پردازیم تا به این سوال که توری مش جوشی چیست پاسخ دهیم.

انواع توری جوشی

برای دسته بندی توری جوشی مانند سایر توری ها همچون توری مرغی و توری فرنگی ، پارمترهای زیادی از جمله سایز و نوع میلگرد و سایز چشمه ها دخالت دارند. که در ادامه برای هر یک از موارد توضیحاتی ارائه می دهیم.

انواع توری جوشی از لحاظ نوع و سایز میلگرد

توری جوشی به لحاظ نوع میلگرد به دو نوع توری جوشی ساده و توری جوشی آجدار تقسیم بندی می شود که برای توری مش ساده از سایز 6 و 8 میلگرد ساده و برای مش جوشی آجدار از سایز 8 ، 10 ، 12 و 14 میلگرد آجدار استفاده می شود.

انواع توری جوشی به لحاظ سایز چشمه

وقتی میلگرد های عمودی و افقی به هم جوش داده می شود. ساختار مشبکی به وجود می آید که به هر یک از این شبکه ها یک چشمه می گویند و هر چه میلگرد ها در فاصله ی نزدیک تری به هم جوش داده شوند چشمه ها کوچکتر می شوند. در واقع چشمه ها مربع های به وجود آمده حاصل از جوش دادن میلگرها بهم هستند که سایز آن ها اندازه ی ضلع مربع هاست و معمولا 10 ، 15 ، 20 ، 25 و 30 سانتی متر است.

کاربرد توری جوشی

به طور کلی در خصوص کاربرد توری مش جوشی می توان گفت این شبکه های میلگردی در ساخت و ساز و صنایع مختلف کاربرد دارند. به دلیل تنوع زیاد این محصول، در تامین بخش های زیادی از آن استفاده می شود. در اجرای سقف کامپوزیت، کانال سازی، در مترو و تونل های آن، صنعت پل سازی و همچنین کانال های آبرسانی از توری مش جوشی استفاده می کنند. همینطور در مواردی مانند سد سازی و پل سازی که مقاومت زیادی نیاز دارد، از توری جوشی استفاده می کنند. اگر بخواهیم کاربرد توری مش را دسته بندی کنیم، موارد استفاده از آن به شرح زیر می باشد:
  1. توری مش معمولا برای مسطح نمودن بتن فونداسیون کف، دیواره ها، پل ها، جاده ها و ... کاربرد دارد.
  2. طراحی و ساخت استخرها و سازه های بتنیاز دیگر کاربرد های ساختمانی مش جوشی می باشد.
  3. امروزه از توري شبكه فولادي با قطرهاي نازك ( بين ۲ تا ۴ ميلي متر ) جهت ساخت پانل هاي ۳ بعدي استفاده ميگردد.
  4. ساخت پالت، حفاظ و انواع قفسه و… از مصارف متداول انواع شبكه هاي فولادي در جهان امروز محسوب مي شود.
  5. این توری در ساخت دیوار های D3 یا همان 3 بعدی کاربرد دارد.
  6. مخازن بتونی و شبکه سیمی پنجره ها نیز با استفاده از این توری ها تولید می شود. مش جوشی برای محافظت در مقابل فرکانس های رادیویی، به عنوان مثال در اجاق های مایکروویو و قفسه های انفرادی هم استفاده دارد.
  7. مش جوشی برای حراست از مناطق امن و به عنوان محافظ در قالب صفحه های مختلف نیز بکار می رود.

نکات قابل توجه در هنگام استفاده از توری مش جوشی

  1. قبل از استفاده از توری مش جوشی حتما آن را از آلودگی و مواد چسبناک پاک سازی کنید. زیرا هنگام جوش دادن میلگرد مشکلی نباشد و به خوبی به هم متصل شوند.
  2. هنگام استفاده از توری مش در جوشکاری، جوش دادن میلگرد ها باید با نظم و به صورت یک دست انجام شود.
  3. در هنگام استفاده از میلگرد های توری مش جوشی باید توجه داشته باشید این اتصال ها که از طریق جوشکاری انجام شده اند از یکدیگر جدا نشوند.
  4. هرگز برای پروژه های خود از میلگرد هایی که دچار زنگ زدگی شده اند استفاده نکنید، زیرا استاده از آن ها تنها موجب خسارت و پرداخت هزینه گزاف برای شما خواهد شد.
  5. به دلیل اینکه امکان دارد، مش جوشی در برابر رطوبت دچار خوردگی شود، بهتر است در بعضی موارد از شبکه های مشی که گالوانیزه شده اند استفاده کرد.
 شهر مفتول یکی از تولید کننده های انواع توری در ایران است که علاوه بر تولید توری حصاری ، توری مش و توری فرنگی . محصولاتی چون الکترود ، اسپیسر ، یونولیت سقفی و پشم شیشه را با بهترین کیفیت و قیمت در اختیار خریداران قرار می دهد. شهر مفتول با فروش با کیفیت ترین محصولات در جلب رضایت شما مشتریان عزیز می کوشد و  شما می توانید با شماره تلفن 37556-021 با کارشناسان شهر مفتول در تماس باشید و قبل از خرید، از مشاوره رایگان فروش مشاوران شهر مفتول بهره مند شوید و خریدی اسان در زمینه محصولات مفتولی و مصالح ساختمانی داشته باشید.


:: برچسب‌ها: توری مش , توری مش جوشی , فنس , توری گابیون , مفتول سیاه , توری فرنگی , توری مرغی ,
:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

اگر مقاله های مار را دنبال کرده باشید، پیش تر راجع به اینکه توری حصاری چیست و چه مشخصاتی دارد؟ صحبت کرده ایم . همچنین روش تولید فنس را به تفصیل توضیح داده ایم. اکنون دراین مقاله سعی داریم به بررسی کاربردهای توری حصاری یا فنس بپردازیم. یکی از مهم‌ترین توری های فلزی که کاربرد فراوانی در دنیای امروز دارد توری حصاری است که براساس مواد تشکیل دهنده آن به انواع مختلفی تقسیم بندی می‌شود. در هنگام خرید توری حصاری در درجه اول باید هدفتان را از خرید آن مشخص کنید و سپس با توجه به نیازتان، یکی از انواع آن را خریداری نمایید. بنابراین ابتدا انواع توری حصاری را شرح می دهیم. هدف از نوشتن این مطلب معرفی کاربردهای توری حصاری و شناخت انواع آن‌ها می‌باشد، پس اگر در این زمینه سوالی دارید با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

انواع توری‌ حصاری

مفتول سیاه ، مفتول گالوانیزه گرم و گالوانیزه با روکش پی‌وی‌سی ، سه جنس مفتول به کار رفته در توری­ حصاری هستند که هر کدام کاربرد ، قیمت و مقاومت متفاوتی دارند.

توری حصاری زنجیری نیز یکی از مهم­ترین انواع توری‌های حصاری که کاربرد گسترده‌ای دارد. این نوع توری به دلیل فقدان تاروپود، بافت منحصر به فرد و قرار گیری سیم­های آن از عرض، به این نام خوانده می‌شود. توری حصاری زنجیری به دلیل امنیت فوق ­العاده، نصب آسان و دوام بالا جایگاه ویژه­ای دارد. حصار کشی مزارع، زمین‌های ورزشی، مناطق نظامی، فرودگاه و محافظت از کارگران در حین کار، از جمله کاربرد توری حصاری زنجیری می ­باشد.

کاربردهای توری حصاری

  • توری حصاری به دلیل امنیت بالا و مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی و نصب آسان، بهترین وسیله جهت تعیین مرز بین دو محدوده می باشد.
  • استفاده از توری حصاری در حیات خانه جلوی دید شما را نمی گیرد و در عین حال که حیاطتان را امن میکند ، می توانید محیط بیرون از خانه را نیز تماشا کنید.
  • جدا کردن دو زمین ورزشی از یکدیگر
  • جدا کردن بازیکنان و تماشاچیان در زمین های ورزشی
  • جهت برقراری امنیت در یک منطقه مسکونی
  • جهت غیر قابل دسترسی کردن یک منطقه
  • درست کردن لانه برای حیوانات مختلف
  • جلوگیری از ورود افراد به مکان‌های خطرناک
  • حصارکشی در زمین‌های کشاورزی و باغ‌ها
  • در ساختمان های در حال ساخت جهت محافظت از کارگران در برابر سقوط
  • استفاده در مناطق نظامی
  • کاربرد در مناطق صنعتی
  • از دیگر کاربردهای توری حصاری این است که می توان از آن ، برای جلوگیری از ورود افراد متفرقه به یک منطقه خاص استفاده کرد.
 همانطور که گفته شد برای خرید فنس باید به نیازها و هدفمان از فنس کشی توجه کنیم. بنابراین با توجه به توضیحاتی که راجع به کاربردهای فنس داده شد شما می توانید در مورد انتخاب فنس به عنوان ابزاری برای حصارکشی زمین خود مطمئن شوید. لازم به ذکر است برای فنس کشی زمین ها و باغات علاوه بر فنس به پایه فنس نیز نیاز داریم که توری حصاری را بر روی ان نصب کنیم برای این منظور باید بدانیم که چه نوع پایه فنس را خریداری کنیم و نحوه ی نصب پایه فنس را نیز بدانیم. شهر مفتول می تواند در این زمینه به شما کمک کند و شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نصب توری حصاری و فنس و یا هر اطلاعات دیگری با شماره تلفن 37556-021 با کارشناسان شهر مفتول در تماس باشید.


:: برچسب‌ها: فنس , توری حصاری , انواع توری حصاری , مفتول سیاه , مفتول گلوانیزه , پایه فنس ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

در این مقاله سعی بر آن شد تا روند پیدایش سیم خاردار شرح داده شود. برای شروع ابتدا در مورد سیم خاردار  و کاربرد آن توضیح داده می شود تا با این نوع محصول بیشتر آشنا شویم و سپس مراحل و روند پیدایش سیم خاردار توضیح داده شده است.

آشنایی با سیم خاردار

سیم خاردار نوعی سیم حصار کشی فلزی است که دارای لبه های تیز در فواصل معینی در طول رشته سیم است. این محصول که با مفتول گالوانیزه تولید می گردد بیشتر در بالای دیوارها به منظور ایجاد امنیت و حفاظت بیشتر استفاده می گردد. همچنین از سیم خاردار به عنوان محکم کردن دیوار دفاعی در جنگ ها استفاده می شده است.

شخص یا حیوانی که قصد ورود به منظقه ای که با سیم خاردار محافظت شده است توسط سیم خاردار آسیب و صدمه می بیند. نصب سیم خاردار حتی برای افراد غیر متخصص نسبتا راحت و آسان است. برای نصب آن به پایه فنس هایی برای فنس کشی و توری حصاری نیاز است.

پیدایش سیم خاردار

اولین سیم خاردار در ایالت متحده آمریکا توسط  Lucien B. Smith در سال 1867 اختراع شد و پس از آن در سال 1874 جوزف گلدن پس از اصلاح نسخه های قبلی و به واسطه ی اختراع نوبین خود حق انحصاری این محصول را دریافت کرد.

سیم خاردار اولین تکنولوژی بود که توانایی مهار کردن حیوانات مانند گاو ها را داشت. سیم خاردار نصب راحت تر و قیمت پایین تری از جایگزین آن ها ، نرده های سیمانی داشت. بنابراین قیمت سیم خاردار و نصب راحت آن دو فاکتور مهم در انتخاب این محصول و کاربرد گسترده آن شد.

زمانی که سیم خاردار به طور گسترده ای در ایالت متحده ی آمریکا در اواخر قرن 19 در دسترس شد و استفاده از آن متداول شد، سیم خاردار برای حصار کشی مناطق بزرگ بسیار مقرون به صرفه بود. سیم خاردار قابلیت متمرکز کردن تعدادی زیادی حیوان در مزرعه در یک مقیاس بزرگ دارد.

قبل از پیدایش سیم خاردار

حصار کشی که شامل سیم تخت و نازک بود، برای اولین بار در سال 1860 توسط لئونس ایگن در فرانسه پیشنهاد شد. طراحی او شامل فنسی با نقاط تیز و برنده بود که عبور از آن را دردناک می کرد. در آوریل 1865، لوئیس فرانسوا جینین یک سیم دوتایی با دندانه ها و نوک های فلزی لوزی شکل پیشنهاد داد؛ به او حق ثبت اختراع داده شد. مایکل کلی از نیویورک یک ایده مشابه داشت و پیشنهاد کرد که حصار کشی باید به طور خاص برای بازدارندگی حیوانات مورد استفاده قرار گیرد.

اختراعات بیشتر دنبال شدند و در سال 1867 تنها شش امتیاز نامه برای سیم خاردار صادر شد. تنها دو مورد از آنها به بازدارندگی حیوانات و دام پرداختند. این موجب پدید آمدن انواع سیم خاردار شد و تنوع آن خرید سیم خاردار را زیاد کرد.

گله داران در دشت ها حرکت می کردند و نیاز به حصار کشی زمین ها در برابر کشاورزان و سایر مزرعه داران بود. راه آهن نیاز به نگه داشتن دام از مسیر خود و کشاورزان نیاز به نگه داشتن گاو از خراب کردن محصولات خود را داشتند. مواد سنتی مورد استفاده مانند چوب و سنگ، برای استفاده در فضاهای باز بزرگ دشت ها گران بود، و در خاک های گرد و خاکی سنگی، خاکستری و بارانی گدازه ای قابل اعتماد نبود. از این رو سیم خاردار به عنوان محصولی پر کاربرد و ایمن مورد استفاده فراوانی قرار می گیرد.



:: برچسب‌ها: سیم خاردار , سیم خاردار خطی , سیم خاردار حلقوی , انواع سیم خاردار , قیمت سیم خاردار ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

یکی از مقرون‌به صرفه‌ترین راه‌ها برای حصارکشی حیاط یا باغ و افزایش امنیت در زمین‌ها استفاده و خرید فنس یا توری حصاری گالوانیزه است. اگر شما نیاز دارید تا امنیت استخر خود و یا زمین‌های کشاورزی خود را تامین کرده و حریم خصوصی خود را حفظ کنید، نیاز به فنس کشی دارید. توری فنس باغی دوام و مقاومت بالایی در برابر عوامل محیطی دارد از این‌رو محصولی پر کاربرد و گزینه مناسب برای ایجاد و حفظ امنیت به شمار می‌رود. در ادامه چند نکته در مورد خرید توری حصاری گالوانیزه و یا فنس باغی به شما ارائه خواهیم کرد تا بتوانید این محصول را آسان‌تر و در کم‌ترین زمان ممکن خریداری کنید.

خرید فنس حصاری

کاربردهای فنس بسیار متنوع است و تقریبا پرکاربرد‌ترین نوع توری است. این محصول بر اساس جنس مفتول، ضخامت مفتول، اندازه‌ی چشمه‌ها و همچنین ارتفاع آن دارای انواع گوناگونی است. دلیل این تنوع، همگام‌سازی و در نظر گرفتن نیاز مشتری با فنس‌های تولیدی است. به عبارت دیگر برای تامین نیازهای مشتری، فنس‌ها با جنس، ضخامت مفتول، سایز چشمه و ارتفاع متفاوتی تولید می‌گردند. بنابراین نیاز و هدف شما در تعیین این چهار فاکتور اساسی نقش بسزایی در خرید توری حصاری گالوانیزه یا فنس دارد.

پیش از هر چیز اگر برای خرید توری فنس به مشاوره رایگان نیاز دارید تا در کم‌ترین زمان ممکن بتوانید بهترین نوع را متناسب با نیازهای خود انتخاب کنید می‌توانید از طریق شماره 37556_021 با کارشناسان شهر مفتول در ارتباط باشید.

چند نکته برای خرید توری فنس حصاری

1.     جنس مفتول

جنس مفتولی که شما انتخاب می‌کنید دوام و مقاومت فنس را مشخص خواهد کرد. اگر شما توری با دوامی می‌خواهید باید آب‌وهوای منطقه خود را در نظر بگیرید و متناسب با آن برای خرید توری فنس باغی اقدام کنید. برای آب‌و‌هوایی مانند مناطق شمالی یا جنوبی کشور که آب‌وهوای مرطوب و شرجی دارند، نوع گالوانیزه شده باید به کار رود.

 همان‌طور که می‌دانید گالوانیزه کردن، فرآیندی است که برای جلوگیری از زنگ‌زدگی و خوردگی فلزات خصوصا فولاد انجام می‌گیرد. در این فرآیند فولاد با لایه‌ای از فلز روی پوشانده و از اکسید شدن محافظت می‌شود. برای تولید این نوع توری حصاری نیز از مفتول گالوانیزه استفاده می‌شود. اما در مناطق گرم و خشک لزومی به استفاده از فنس با مفتول گالوانیزه یا با روکش پی‌وی‌سی و صرف هزینه نیست. فنس با مفتول سیاه در این مناطق پیشنهاد می‌شود.

2.     ضخامت مفتول

 از دیگر فاکتورهای مهمی که باید برای خرید فنس حصاری به آن توجه کرد، ضخامت مفتول است. بدیهی است که هر چه ضخامت مفتول گالوانیزه یا سیاه بیش‌تر باشد دوام و مقاومت آن نیز بیش‌تر خواهد بود. در نتیجه قیمت فنس نیز افزایش خواهد یافت. بنابراین در تعیین ضخامت مفتول فنس باید هدف و انگیزه خود را در نظر بگیرید.

گاهی فنس کشی شما در زمینی انجام می‌شود که امکان آسیب رسیدن به توری حصاری بالا می‌باشد. زیرا ممکن است محل زندگی جانورانی باشد که قدرت و توانایی آن‌ها در آسیب زدن به فنس‌هایی با ضخامت کم بالا باشد. از این‌رو با وارد شدن به زمین زراعی شما به محصولات شما را از بین می‌برند‌. در این صورت فنس‌هایی با ضخامت مفتول کم هر چند دارای هزینه پایین‌تری هستند اما محصول شما و در نهایت بخشی از درآمد شما را به خطر می‌اندازد که توجیه اقتصادی ندارد.

3.     اندازه چشمه ها

حالا که شما جنس فنس و بعد از آن ضخامت مفتول را متناسب با نیازتان انتخاب کردید، وقت آن است که در مورد اندازه و سایز چشمه‌ها فکر کنید. اینکه چقدر چشمه‌های فنس بزرگ باشد نیز به انگیزه شما برای فنس کشی بستگی دارد. کارشناسان شهر مفتول می‌توانند در این زمینه به شما کمک کنند. برای مثال اگر شما می‌خواهید برای نگه‌داری از حیوانات کوچک از این نوع توری استفاده کنید می‌توانید به خرید فنس با چشمه‌های کوچک‌تر فکر کنید.

از طرف دیگر شاید هدف شما از فنس کشی تنها برای زیبایی و جدا کردن قسمتی از باغ و یا حیاط منزل باشد. این محصول در محوطه‌سازی جلوه‌ی زیبایی به باغ شما می‌دهد. در این صورت خرید فنس هایی با ضخامت کم‌تر کارآمد هستند و نیازی به صرف هزینه بیش‌تر نیست.

4.     ارتفاع فنس

در نهایت ارتفاع حصار شما نیز در قیمت و خرید فنس نقش بسزایی دارد. زیرا رول‌های فنس در ارتفاع‌های 1 تا 3 متر تولید می‌شوند. در نهایت شما باید انتخاب کنید که چه ارتفاعی از آن پاسخ‌گوی نیاز شما خواهد بود تا بر اساس آن پایه فنس مورد نظر خود را انتخاب کنید.

ممکن است شما دور محوطه و باغ خود را برای نگه‌داری از سگ خود حصارکشی کنید در نتیجه باید ارتفاع توری حصاری به حدی باشد تا از پریدن سگ به بیرون جلوگیری کند. برای ایجاد امنیت بیش‌تر برای مناطق نظامی و یا جلوگیری از پرتاپ توپ به بیرون از زمین ورزشی باید از فنس‌های مرتفع‌تر استفاده گردد زیرا صرف هزینه برای خرید و نصب توری حصاری کوتاه برای این موارد توجیه‌پذیر نیست و بود و نبود فنس در این صورت هیچ تفاوتی ندارد.

کلام آخر

در انتها باید بدانید که مهم‌ترین فاکتور برای خرید فنس، قیمت فنس است که شما با در نظر گرفتن نکات قبلی می‌توانید کارآمدترین و کم هزینه‌ترین نوع فنس را انتخاب کنید. هم‌چنین با مشاوره رایگان پیش از خرید از کارشناسان شره مفتول می‌توانیدبه صورت اینترنتی در سایت این مجموعه سفارش خود را ثبت کرده و در کوتاه‌ترین زمان در محل مورد نظر محصول خود را دریافت نمایید. امیدواریم مطالب و نکات ذکر شده در خصوص خرید توری حصاری و راهنمای خرید فنس مفید بوده و راهنمای خوبی برای شما جهت تهیه این محصول باشد. اگر هم‌چنان پاسخ سوالات خود را در خصوص فنس حصاری گالوانیزه دریافت نکرده‌اید، شهر مفتول با افتخار در خدمت شماست.



:: برچسب‌ها: فنس , تورس حصاری , انواع فنس , انواع توری حصاری , قیمت فنس , پایه فنس ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

برای شناخت انواع توری سرندی ، ابتدا باید با نحوه ی تولید توری سرندی آشنا باشیم. در این مقاله سعی شده است تا با توضیح مختصری راجع به چگونگی تولید توری سرندی ، شما را با این محصول بیشتر آشنا کنیم و سپس انواع توری سرندی و کاربرد آن را شرح می دهیم.

توری سرندی چیست و چگونه تولید می شود؟

توری سرندی با اتصال مفتول ها و بافته شدن آن ها به هم و در نهایت ایجاد یک ورق مشبک تولید می شود. از بافته شدن این مفتول ها در هم، فضاهای بازی ایجاد می گردد که به آن چشمه می گویند. وجود این فضاهای خالی در بین مفتول ها موجب انعطاف پذیری آن شده و استفاده از آن را به عنوان یک صافی و غربال گر مناسب می کند. مفتول ها ممکن است موج دار نیز باشند که موجب افزایش مقاومت و یکنواختی بیشتر چشمه های توری سرندی می گردد. برای سخت تر شدن و محکم شدن توری سرندی ، مفتول ها بهم جوش داده می شوند. این کار باعث ثابت ماندن چشمه های توری سرندی نیز می شود و همچنین پس از برش از بین نمی رود.

همانطور که از نامش پیداست مهمترین کاربرد این توری و دلیل ساخت و تولید آن سرند کردن و غربال کردن است. از محققان زیست پزشکی تا مهندسان مکانیک، از طراحان محصول تا تولید کنندگان قهوه، همه نیازمند توری سرندی برای جداسازی و فیلتراسیون مواد هستند. در واقع توری سرندی یک محصول صنعتی بسیار متنوع و پرکاربرد است . دلیل این تنوع، تفاوت در جنس و سایز چشمه های آن است که انتخاب آن بستگی به نوع ماده ی مورد نظر برای جداسازی دارد. در ادامه به بررسی کاربردهای آن در صنایع مختلف می پردازیم.

انواع توری سرندی

توری سرندی در جنس های مختلفی با توجه به نوع جنس مفتول تولید می گردد. مفتول هایی که برای تولید توری سرندی به کار می روند ؛ مفتول گالوانیزه ، مفتول سیاه و همچنین توری سرندی از جنس مس ، استیل ، نیکل ، آلومینیوم ، برنج و... نیز تولید می گردد. از این میان توری سرندی های گالوانیزه ، فولادی ، استیل و مس بیشترین کاربرد را دارد. لازم به ذکر است که توری سرندی علاوه بر نوع فلزی که اشاره شد ، دارای نوع پلاستیکی نیز هست که از موادی مانند پلی پروپیلن ، پلی اتیلن ، نایلون ، پی وی سی تولید می شود.

کاربرد توری سرندی

همانطور که پیش تر گفته شد، بیشترین کاربرد توری سرندی در غربالگری و جداسازی مواد است . استفاده از آن در ساخت محافظ پنجره هم متداول می باشد.

توری سرندی در صنایع مختلفی مانند ، باستان شناسی ، پالایش نفت، حفاظت از محیط زیست شیمیایی، معدن، هوا فضا، کاغذ سازی، صنایع الکترونیک، متالورژی، صنایع غذایی و صنایع دارویی استفاده می گردد. نکته قابل توجه و مهم اینجاست که توری سرندی قابل استفاده در صنایع پالایش نفت از نظر جنس و سایز با توری سرندی مورد نیاز در صنایع غذایی متفاوت است. در ادامه به بررسی توری سرندی مورد استفاده در صنایع غذایی و باستان شناسی می پردازیم.

در صنعت صنایع غذایی از توری سرندی برای جداسازی و غربالگری مواد استفاده می شود. در اغلب موارد، مهم است که اندازه ذره ای که می خواهید جدا کنید، ویسکوزیته مایع یا سرعت جریان مورد نیاز برای فیلتراسیون را بشناسید. در نتیجه برای کاربران صنعتی، تعیین اندازه چشمه ی مناسب بسیار مهم است.

اغلب کاربران صنعتی توری سرندی، نوع جنس و قطر مفتول توری سرندی خود را متناسب با نیاز خود مشخص می کنند. بسته به نیاز مشتری، این توری ها می تواند در قالب ورق، قطعه یا رول فروخته شود. از آنجا که صنایع مختلف دارای هزاران برنامه فیلتراسیون و جداسازی خاص خود هستند که برای آن می توانند از توی سرندی استفاده کنند ، ما قادر به ارائه توریی سرندی خاصی برای برنامه های خاص نیستیم.

برای سرند در صنعت صنایع غذایی معمولا توری سرندی گالوانیزه ، آلومینیوم ، برنج ، برنز و یا آلیاژ مس و نیکل استفاده می گردد.

توری سرندی گالوانیزه مقاومت بالایی دارد درحالی که ارزان است. این نوع توری به دلیل مقاومت بالای آن نسبت به خوردگی و زنگ زدگی ، برای سرند کردن در محیط هایی که با آب شور سر و کار دارند مناسب است.

توری سرندی آلومینوم نیز دارای مقاومت بالایی است و بسیار پرکاربرد است خصوصا در صنعت غذایی.  توری سرندی برنجی برای کاربران صنعتی که به دنبال توری سرندی انعطاف پذیر و مقاوم در برابر سایش هستند گزینه ی بسیار مناسبی است. این توری سرندی بیشتر در پالایش نفت مورد استفاده قرار می گیرد.

برنز یک گزینه محبوب برای کاربران صنعتی به دنبال آلیاژ مس است که دوام و انعطاف پذیری را برای استفاده در برنامه های خاص ارائه می دهد.

مونل که آلیاژ مس نیکل است که توسط کاربران صنعتی ترجیح می دهد که به دنبال آلیاژ بالا برای استفاده در محیط های بسیار سوزاننده باشند.

باستان شناسی ، توری سرندی گالوانیزه و فولاد معمولی در این صنعت کاربرد دارد که هر دو دارای مقاومت بالایی هستند اما از نظر قیمت توری سرندی فولادی گالوانیزه نشده دارای قیمت پایین تری است.

در انتها اگر قصد انتخاب توری سرندی متناسب با نیازهایتان را دارید و نمی دانید چه نوع توری سرندی جوابگوی نیازهای شما خواهد بود با شماره تلفن 37556-021 تماس حاصل فرمایید. شهر مفتول در خدمت شماست.



:: برچسب‌ها: توری , توری سرندی , اواع توری سرندی , کاربرد توری سرندی ,
:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

کاربرد رابیتس، در کنار مشخصات، ویژگی، استاندارد و قیمت مهم‌ترین فاکتور به منظور خرید این محصول است. قبل از بیان کاربرد رابیتس بهتر است به طور کلی با این محصول آشنا شوید. رابیتس یا راویز، به محصولی گفته می‌شود که از ورق فلزی تولید می‌گردد. ساختار این محصول به صورت شبکه‌ای است. در واقع اولین و ابتدایی‌ترین محصول برای ساخت رابیتس، ورق گالوانیزه است. ورق گالوانیزه طی فرآیندی پرس می‌شود و ورق فلزی تولید می‌گردد. در ادامه با گذر از مراحل مخصوص دیگر، ساختار شبکه‌ای به نام رابیتس تولید می‌گردد. چشمه‌های این محصول از نظر شکل ظاهری متفاوت بوده و در اشکال مختلف دایره ای، لوزی، مربع و متوازی‌الاضلاع و... تولید می‌گردد. در ادامه با مشخصات و کاربرد انواع رابیتس بیشتر آشنا شوید.

انواع رابیتس و کاربرد آن

رابیتس  یا راویز، از جهات مختلف و همچنین از نظر کاربرد به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود. در این بخش شما را با انواع رابیتس و کاربرد آن آشنا می‌کنیم:

  • بر اساس ستون: رابیتس‌ها در تعداد ستون‌های مختلفی تولید می‌شوند و رایج‌ترین آن‌ها 9، 11 و 13 ستون است. بر همین اساس دسته‌بندی می‌گردند. در واقع تعداد ستون در کاربرد موثر است.
  • بر اساس وزن: این محصول از نظر وزن نیز به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود. در واقع ضخامت ورق بکار رفته در ساخت این محصول، در این مسئله تاثیر بسزایی دارد. بر همین اساس این محصول به سه دسته سبک، نیمه سنگین، سنگین و فوق سنگین دسته‌بندی می‌گردد.
  • بر اساس چشمه: راویزها از نظر ابعاد و شکل چشمه نیز دسته‌بندی شده و شامل لوزیف مربع و متوازی‌الاضلاع است.

کاربرد رابیتس در صنایع مختلف

قبل از خرید این محصول بهتر است با کاربرد آن در صنایع مختلف آشنا شوید. رابیتس به سبب ویژگی‌های منحصر به فردی که دارد، کاربرد گسترده‌ای داشته و در بیشتر صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد. از جمله اصلی‌ترین کاربرد رابیتس می‌توان به استفاده در صنعت ساختمان‌سازی اشاره کرد. در واقع استفاده از این محصول در ساختمان‌سازی بسیار زیاد بوده و در ایجاد سقف کاذب مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروزه با گسترش سقف کاذب، استفاده از رابیتس نیز گسترش پیدا کرده است.

به جز این مسئله از این محصول در صنایع و موارد دیگر نیز استفاده می‌شود. به طور مثال در روش‌های مختلف گچ‌بری و گچ‌کاری، آرماتوربندی، پوشش تیرآهن‌های سیمانی، پوشش تاسیسات مختلف و... این محصول مورد استفاده قرار می‌گیرد. حال به منظور آشنایی دقیق‌تر با کاربرد این محصول با ما همراه باشید.

کاربرد رابیتس در بتن‌ریزی

همان‌طور که پیش‌تر گفته شد از این محصول در بتن‌ریزی نیز استفاده می‌شود. از راویز یا رابیتس در این حوزه و در زمان فوندانسیون یا بتن‌ریزی به منظور بتن‌ریزی‌های حجیم مورد استفاده قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است این کار می‌بایست زیر نظر مهندس متخصص انجام گیرد تا مراحل آن به طور کامل مدیریت شود. انجام این کار مزایا و معایب خاص خود را دارد. از جمله مزایای استفاده از این محصول در بتن‌ریزی می‌توان به افزایش سرعت انجام کار، ایجاد استحکام مناسب و ایجاد طرح دلخواه مشتری اشاره کرد.

کاربرد رابیتس در ساختمان‌سازی

اگر بخواهیم با کاربرد رابیتس در ساختمان‌سازی به طور دقیق آشنا شویم، باید بگوییم که در بخش‌های مختلف یک ساختمان استفاده می‌شود. معمولا در حوزه ساخت‌وساز به منظور طراحی و ایجاد نمای ترکیبی یا چند لایه، می‌بایست سطح یک‌دستی وجود داشته باشد. با استفاده از این محصول، می‌توان پیوستگی و یک‌دستی مناسبی را ایجاد کرد. همچنین به منظور ترکیب مصالح، می‌بایست از لایه‌های مختلف استفاده کنیم که با استفاده از راویز این مسئله نیز امکان‎‌پذیر خواهد بود. به طور کلی رابیتس‌کاری یا راویزکاری، در حوزه ساختمانی شامل موارد زیر می‌شود:

  • راویزکاری دیوار
  • استفاده از رابیتس به منظور تولید سقف کاذب به همراه میلگرد ساده
  • استفاده از راویز در نمای ساختمان
  • ایجاد آرک و اوین در آشپزخانه
  • ایجاد المان‌های شهری
  • ترمیم ترک‌های دیوار
  • ساخت شیروانی و آلاچیق

کاربرد رابیتس در نمای خارجی ساختمان

شاید برای شما سوال پیش آید که چگونه می‌توان از این محصول در نمای ساختمان استفاده کرد؟ از آنجایی که نمای بیرونی ساختمان در معرض عوامل محیطی نظیر برف، باران، آفتاب و... وجود دارد، بنابراین می‌بایست به منظور ساخت آن از مصالح پرقدرت استفاده شود. راویزبندی، از مقاومت بالایی در برابر خوردگی برخوردار بوده و از طرفی وزن سازه را به راحتی تحمل می‌کند. علت مقاومت بالای رابیتس بندی در برابر خوردگی، استفاده از ورق گالوانیزه در ساختار آن است.

کاربرد رابیتس در رفع ترک

از دیگر کاربردهای این محصول رفع ترک‌های ساختمان است. علاوه بر ترمیم ترک، می‌توان به منظور درزگیری دیوارها و ستون‌های فلزی و بتنی نیز از این محصول استفاده کرد.

انواع ابعاد رابیتس و پرکاربردترین آن‌ها

راویز نیز همانند دیگر محصولات ساختمانی، در ابعاد مختلف تولید می‌شود. به طور کلی ابعاد استاندارد برا تولید این محصول 60×240 سانتی‌متر است. همچنین مساحت استاندارد این محصول 1.44 متر مربع را پوشش می‌دهد. به طور کلی می‌توان نتیجه گرفت پرکاربردترین ابعاد راویز یا رابیتس 60×240 بوده و در ابعاد نام‌برده بیشترین استفاده را دارد. اما با توجه به نوع و متراژ محیط مورد نظر این مسئله تغییر می‌کند.

نکته‌ای که در این بخش اهمیت زیادی دارد،‌ای است که می‌بایست برای رابیتس یا راویزکاری، از سیم‌های مخصوص استفاده کرد. این سیم ها، به نام سیم رابیتس‌بندی معرفی می‌شود. این سیم مانند سیم مفتول گالوانیزه بوده و از مفتول 1.2 میلی‌متر برای ساخت آن استفاده می‌شود. این نوع سیم، از دو نوع نرم و سخت تولید می‌شود. سیم راویزبندی با دو مرحله گالوانیزاسیون گرم و گالوانیزاسیون سرد تولید می‌شود.

کلام آخر

در مطالب فوق کاربرد انواع رابیتس را مورد بررسی قرار دادیم. در صورتی که قصد خرید این محصول را دارید، حتما با کاربرد و مشخصات کلی آشنا شده و سپس اقدام به خرید کنید. به منظور خرید رابیتس، فنس، پایه فنس، توری حصاری، پشم شیشه، الکترود جوشکاری، یونولیت و... با شماره 37556-021 تماس بگیرید و از خدمات مشاوره رایگان شهر مفتول برخوردار شوید. همچنین به منظور خرید این محصول با مناسب‌ترین قیمت می‌توانید به صورت تلفنی و یا وب سایت و ثبت سفارش آنلاین اقدام نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

فنس یا توری حصاری از پر کاربردترین و متداول ترین نوع توری است. دراین مقاله ابتدا به توضیح مختصری راجع به این نوع حصار و کاربردهای آن می پردازیم و سپس روش تولید فنس و روش بافت فنس را به تفصیل بیان می کنیم.

فنس چیست و چه کاربردهایی دارد؟

بیشترین کاربرد فنس مربوط به حصار کشی زمین ها و باغات کشاورزی است به همین دلیل در اصطلاح عامیانه به آن فنس باغی نیز گفته می شود. فنس کشی به کمک پایه فنس انجام می گیرد و زمانی توجیه پذیر است که عدم رؤیت محدوده خصوصی در اولیت نیست و هدف ایجاد امنیت برای منطقه است و صرفا جنبه ایمنی دارد. نصب فنس ، ممکن است خاطر جلوگیری از ورود عابرین به زمین های زراعی یا باغی یا برای مشخص کردن مرز بین همسایگی­ تان با سایرین انجام گیرد. اگر بخواهیم به طور کلی بیان کنیم، برای مرزبندی مکان‌هایی که در آنها امکان دیوارکشی یا قصد دیوارکشی نداریم از توری حصاری استفاده می‌کنیم. همانطور که گفته شد، کاربردهای توری حصاری بسیار گستره است و علاوه بر موارد گفته شده، این محصول پر کابرد در صنایع گوناگونی نیز استفاده می شود.

روش تولید توری حصاری

روش تولید فنس به دو دسته‌ی دستی و صنعتی تقسیم می‌شود. در روش صنعتی ممکن است همه‌ی مراحل به صورت تمام اتوماتیک انجام گیرند. از طرفی امکان دارد برخی مراحل با روش نیمه اتوماتیک، صورت بپذیرد که به آن حصاربافی نیمه اتوماتیک می‌گویند.

روش تولید فنس یا توری حصاری به روش اتوماتیک

در روش تولید فنس به وسیله دستگاه‌های تمام اتوماتیک ، ابتدا برای بافت فنس، مفتول گالوانیزه یا مفتول سیاه خریداری می‌شود. ضخامت مفتول بستگی به نوع دستگاه، نوع سفارش مشتری و میزان استحکامی که برای توری حصاری مدنظر داریم، متفاوت است. بعد از خرید، مفتول در جایگاه مخصوص آن در دستگاه قرار می‌گیرد. مفتول به خاطر نوع بسته‌بندی قرقره‌ای، دارای انحناهای حلقوی است که به وسیله دستگاه، صاف می‌شود. سپس وارد کار شده و در صورت نیاز، روکش‌دهی می‌شود. روکش‌دهی در این مرحله سبب می‌شود که نیازی به رنگ‌آمیزی حصار توری نباشد. در حین مراحل، روکش به وسیله جریان هوا، خشک شده و مفتول روکش‌دار وارد قسمت حصار بافی خواهد شد.

در این مرحله از روش تولید فنس، ردیف اولیه حصار، برش داده شده و با مفتولی هم اندازه خود، پیچ و تاب می‌خورد. این عملیات به صورت خودکار انجام می‌گیرد و قابل تنظیم است. محل پیچ خوردن دو مفتول با هم، ابعاد چشمه‌ی فنس توری را مشخص می‌کند. منظور از چشمه، قاب‌های لوزی شکل است. عملیات به صورت روتین تا انتهای مفتول تکرار می‌شود. سپس برش خورده و انتها و ابتدای توری ایجاد شده، به وسیله سیم‌پیچی اتوماتیک، محکم می­ گردد تا از باز شدن احتمالی دو مفتول از هم، جلوگیری شود. در انتهای مرحله اول، یک ردیف توری داریم که به سمت بالا هدایت شده و جا را برای مفتول جدید باز کرده. رشته‌ای جدید از مفتول وارد دستگاه شده و شروع به پیچ خوردن در ردیف مفتول آخر می‌نماید.

در انتهای کار، این مفتول نیز برش خورده و به سمت بالا هدایت می‌شود. مفتول‌های وارد شده در دستگاه حصار بافی، کم‌کم، به حصار تبدیل می‌شوند و طول حصار را افزایش می‌دهند. با افزایش طول حصار، این قطعه  به سمت بخش بسته‌بندی هدایت شده و به صورت رول، بسته‌بندی می­ گردد. مراحل کار، بسته به طولی که قصد داریم، بسته‌بندی کنیم، ممکن است کوتاه یا طولانی باشد. در هر کارگاه متراژ مشخصی برای هر بسته، در نظر گرفته می‌شود که از 20 الی 30 متر متفاوت خواهد بود. اما براساس سفارش مشتری، این متراژ قابل تغییر است.

روش تولید فنس به روش دستی

در روش تولید فنس به روش دستی، تمام مراحل روش اتوماتیک اجرا می شود، با این تفاوت که این مراحل به جای دستگاه توسط یک الی دو نفر انجام می گیرد . در این روش، یک موتور الکتریکی وظیفه ی پیچیدن توری بر روی قالب چشمه ی توری حصاری را دارد. کار قالب چشمه ی توری حصاری تعیین چشمه ی توری حصاری می باشد . به این صورت که با تعویض قالب می توان سایز چشمه ی توری حصاری را تغییر داد .

فردی که در حال بافتن توری حصاری است، با یک اهرم موتور الکتریکی را روشن می کند و سیم مفتول گالوانیزه به دور قالب می پیچد و پس از فرم گرفتن به حالت سینوسی در میان رج های باخته شده از قبل می رود و به این صورت رج به رج مانند قالی بافته می شود .

پس از آن به دلیل عدم دررفتگی رج ها با یک پیچ گوشتی شارژی که سری آن اریب است ، مانند کار آرماتوربند ها که سیم آرماتوربندی را می بافند دو سر رج توری حصاری توسط آن فرد بافته می شود .

در پایان وقتی توری بافته شده به طول مورد نظر رسید . فرد آن را به صورت رول درآورده و برای فروش آماده می کند .

در این مقاله از ابتدا تا انتهای روش تولید توری حصاری را توضیح دادیم. امیدواریم برای شما مفید واقع شده باشد. برای آگاهی از قیمت فنس ، قیمت پایه فنس و خرید فنس ، شهر مفتول را فراموش نفرمایید.



:: برچسب‌ها: فنس , توری حصاری , انواع فنس , کاربرد فنس , تولید فنس , مفتول گالوانیزه , مفتول سیاه ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

احتمالا بیشترین نوع توری که در اطراف خود دیده اید، توری های موج دار است. توری پرسی و توری سرندی از انواع توری موج دار به حساب می آید که در روش تولید و کاربرد متفاوت هستند. کاربرد زیاد توری های موج دار و همه کاره بودن آن ها سبب شده که این محصول یکی از بهترین نوع توری‌ها شناخته شود. در این مقاله مختصر توضیحی راجع به توری های موج دار پرسی و کاربرد توری پرسی داده خواهد شد.

توری های موج دار از تهیه غذا در خانه تا ایجاد ایمنی کارگران در محیط کار مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین سطح آن به گونه ای است که مواد می توانند روی سطح آن حرکت کنند و برای سرند کردن و صفحات ارتعاشی مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد دیگر این محصول در ساخت قفس حیوانات در باغ وحش است. این توری می توانند در اندازه های متنوع، سایز چشمه های متفاوت، قطر و جنس مفتول متفاوت تولید شوند. برای تولید توری پرسی معمولا از جنس مفتول گالوانیزه و مفتول سیاه استفاده می شود و از مفتول گالوانیزه ، مفتول سیاه ، استیل ضد زنگ ، برنج و ... بسته به نوع موادی که می خواهد سرند کنند، تولید می گردند. همانطور که گفته شد توری پرسی از انواع این نوع توری هاست. در ادامه به بررسی روش تولید توری پرسی و کاربردهای آن می پردازیم.

روش تولید توری پرسی

با توجه به موارد گفته شده در این مقاله، حال سوال پیش می‌آید که توری پرسی چگونه تولید می‌شود و چه مواد و متریالی در تولید آن نقش دارند. برای تولید توری پرسی معمولا از موادی مانند مفتول گالوانیزه و مفتول سیاه استفاده می‌شود. و از این مفتول‌ها بسته به نوع موادی که میخواهند تولید کنند و همچنین کاربرد آن در صنایع مختلف، استفاده می‌شود. در فرآیند تولید توری پرسی، ابتدا فولاد را در یک کوره‌ای با دمای 450 درجه حرارت می‌دهند. سپس بعد از زمان مشخصی آن را خارج کرده و با لایه‌ای از جنس کربن و اکسیژن می‌پوشانند. بعد از آن، این ماده را تحت فشار قرار داده و به شکل مفتول، با اندازه‌های مشخص و به صورت دنده ای و مواج در می‌آورند. باید به این مفتول‌ها شکل موج سینوسی داد تا در نهایت، به صورت طولی در دستگاه قرار می گیرند تار و پود به هم بافته شوند. بدین صورت که اپراتور یک رشته مفتول مواج را به صورت عرضی لابه لای مفتول های طولی قرار می دهد و سپس دستگاه به صورت پرسی رشته های طولی و عرضی را با فواصل مشخص که به آن چشمه می گویند در هم بافته و قفل می شوند در ابعاد متفاوتی تولید می گردد. شکل چشمه های آن ممکن است مربع و یا مستطیل باشد. این روش تولید توری به دلیل داشتن مفتول های موجی شکل که درون هم بافته شده و پرس می شوند دارای مقاومت و داوم بالا و البته زیبایی خاصی هم هست و هیچگونه جوشی در محل تقاطع این میله‌های عمودی و افقی داده ایجاد نمی شود. همچنین در برابر مواد شیمیایی و عوامل محیطی دارای مقاومت بالایی است.

آشنایی با کاربرد توری پرسی

بیشترین توری که شاید در اطراف خود دیده اید، توری‌های موج دار باشد. کاربرد زیاد توری‌های موج دار و قابل استفاده بودن آن‌ها در بسیاری از صنایع، سبب شده که این محصول یکی از بهترین نوع توری‌ها شناخته شود. بنابراین ما در ادامه شما را با کاربرد‌های توری پرسی آشنا خواهیم کرد.

مهمترین کاربرد توری پرسی، استفاده ی آن در صنایع مختلف است، صنایعی که به جداسازی و فیلتراسیون وابسته است. همچنین در صنعت ماشین سازی و کشاورزی. این توری ها برای حصار کشی، استفاده در کف قفس حیوانات نیز کاربرد دارد. در زمینه ی هنر و معماری نیز از این توری ها برای ساخت غرفه، نرده پیاده رو ، مجسمه سازی و برای نور پردازی هم این نوع توری ها بسیار پر کاربرد است. همانطور که اشاره شد، توری پرسی دارای کاربردهای زیادی است . علاوه بر موارد گفته شده، توری پرسی در پروژهای عمرانی و معماری ، پتروشیمی و معدن ، زه کشی ، صنایع غذایی ، ساخت پانل سه بعدی ، ساخت پالت و مسطح کردن بتن فونداسیون کاربرد دارد.

توری پرسی در کجا کاربرد دارد ؟

توری پرسی، یک محصول فلزی همه کاره است که به طور موثر کاربردهای بی شماری در سراسر جهان دارد. این محصول در مشاغل صنعتی و تجاری دارای کاربرد فراوان است. به دلیل مقاوت آن در برابر خراش، از این محصول در فضاهایی مانند لابی‌ها و فضای داخلی آسانسور اسنفاده می‌شود. صفحات توری پرسی اصطکاک زیادی دارد، از این رو برای ساخت حفاظ‌های زیر پای کارگران در ساختمان سازی، از این صفحات استفاده می‌شود، زیرا می‌تواند از سقوط کارگران از ارتفاع جلوگیری کند. توری پرسی گالوانیزه، کاربردی که نسبت به توری پرسی آهن دارد، این است که در صنایع غذایی، مثل پودر کردن گوشت و مواد غذایی استفاده می‌شود.

بنابراین به طور کلی از کاربرد‌های دیگر توری پرسی موارد زیر را می‌توان نام برد:

_ غربالگری

_ کاغذ سازی

_ ساخت قفس حیوانات

_ حفاظ‌های درب و پنجره

_ فیلتراسیون و بسته بندی

_ ساخت تخت خواب و مبل

_ ساخت پنل های سه بعدی

_ نصب سیستم‌های گرمایشی

_ ساخت محوطه‌های شمشیر بازی

_ صنایع شیمیایی، نفت، متالوژی و پزشکی

_ محکم سازی بتن ریزی در ساختمان سازی

_ پروژه های معماری و برنامه های کاربردی طراحی صنعتی

_ حصار کشی دور مزرعه، باغ، زمین کشاورزی، زمین‌های ورزشی، زندان و فرودگاه

کلام آخر شهر مفتول

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد توری پرسی، و همچنین بهره مندی از مشاوره رایگان فروش، می‌توانید از  طریق شماره 37556_021 با شهر مفتول در ارتباط باشید. همچنین میتوانید با جست و جو محصول مورد نظرتان در شهر مفتول، خریدی مطمئن را تجربه کنید.



:: برچسب‌ها: توری پرسی , انواع توری پرسی , کاربرد توری پرسی , مفتول گالوانیزه , مفتول سیاه ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

خرید رابیتس براساس نیاز شما و هدفتان از رابیتس کاری انجام می گیرد. برای خرید رابیتس کارآمد که بتواند پاسخگوی نیاز شما باشد و از صرف هزینه اضافی اجتناب شود باید بدانید که هر رابیتس دارای چه ویژگی هایی است؟ در واقع رابیتس چیست و چه کاربردی دارد. در این مقاله به بررسی رابیتس و انواع آن و ویژگی های هر کدام می پردازیم و سپس با توضیح کاربرد هر نوع، شما را در انتخاب و خرید رابیتس مناسب راهنمایی می کنیم .

رابیتس از کشش ورق های گالوانیزه و فرآیند پرس کاری و برش کاری روی آن تولید می شود. ورق گالوانیزه دارای مقاومت بالایی در برابر خوردگی و زنگ زدگی است و این خاصیت در رابیتس نیز دیده می شود. این ویژگی از مزایای رابیتس به حساب می آید. رابیتس ها بر حسب وزن و تعداد ستون متفاوت هستند و همین موجب تفاوت کاربرد آن ها می شود. بیشترین کاربرد آن در صنعت ساختمانی به منظور گچ کاری سقف های کاذب و برای سنگ کاری نما است. رابیتس همچنین برای پوشاندن تیر آهن ها و بتن های سیمانی و ایجاد پوشش برای تاسیسات نیز مورد استفاده قرار می گیرد. برای پوشاندن ترک های دیوار ها و در دکوراسیون نیز رابیتس گزینه مناسبی است.

رابیتس معمولا در ابعاد 60 سانتی متر در 240 سانتی متر تولید می گردد. وزن رابیتس به وزن ورق گالوانیز بستکی دارد چنان که هر چه وزن ورق گالوانیزه بیشتر باشد وزن رابیتس هم بیشتر خواهد بود و این عامل مهمی در قیمت رابیتس به شمار می آید. تفاوت دیگر رابیتس ها در تعداد ستون آن هاست.   این محصول بنابر وزن و ضخامت ورق گالوانیزه دارای وزن های متفاوتی است و طبعاً بر قیمت ها تاثیر گذار است. دیگر تفاوت رابیتس ها در تعدا ستون آن هاست. این محصول در ایران در انواع 9 و 11 و 13 ستون تولید و به بازار عرضه می گردند که هر کدام در حالت سبک ، نیمه سنگین و سنگین تولید می شوند. رابیتس 17 با کیفیت ترین نوع رابیتس است که در ایران تولید نمی شود. واضح است که هر چه تعداد ستون بیشتر باشد کیفیت و قیمت آن بالاتر می رود اما این به معنای این نیست که استفاده از رابیتس 9 و 11 شما را متضرر می کند و موجب صرف هزینه بدون کارآیی مورد نظر می شود.

خرید انواع رابیتس

با توجه به تنوع این محصول، برای خرید رابیتس باید به وزن و تعداد ستون آن توجه کرد و بر اساس موقعیتی که ما می خواهیم از آن استفاده کنیم وزن و تعداد ستون را تعیین کنیم .

رابیتس های تولیدی و مورد استفاده در ایران، عبارت است از :

رابیتس 9 ستون سبک به وزن 650 گرم

رابیتس 9 ستون نیمه سنگین به وزن 780 گرم

رابیتس 9 ستون سنگین به وزن 870 گرم

رابیتس 9 ستون فوق سنگین به وزن 900 گرم

رابیتس 11 ستون سبک به وزن 830 گرم

رابیتس 11 ستون نیمه سنگین به وزن 860 گرم

رابیتس 13 ستون سبک به وزن 860 گرم

رابیتس 13 ستون نیمه سنگین به وزن 930 گرم

رابیتس 13 ستون سنگین به وزن 1000 گرم

رابیتس 13 ستون فوق سنگین به وزن 1080 گرم

کلیاتی در مورد خرید رابیتس

همانطور که گفته شد بیشترین کاربرد رابیتس استفاده از آن در نما و سقف کاذب است. برای رابیتس کاری، رابیتس را با سیم رابیتس بندی به میلگرد 10 می بندند. برای نما بهترین نوع آن رابیتس 13 ستون است . هر چه وزن ورق گالوانیزه بیشتر باشد، وزن رابیتس نیز بیشتر می شود و رابیتس سنگین تر بار بیشتری را می تواند تحمل کند. و هر چه وزن سنگ نما بیشتر باشد از رابیتس سنگین تر استفاده می شود. استفاده از رابیتس 13 ستون برای گچ کاری سقف های کاذب اصلا توصیه نمی شود و دلیل این امر سنگینی آن است . برای گچ بری ها و گچ کاری ها و سقف کاذب از رابیتس های 9 ستون و 11 ستون استفاده می شود. رابیتس های 9 و 11 ستون بیشتر از رابیتس 13 ستون به ملات نیاز دارند.

با توجه به اینکه ابعاد رابیتس 60 * 240 سانتی متر است مساحتی حدود 1.4 متر دارد بنابراین هر برگ رابیتس حدود 1.4 متر را پوشش می دهد و برای خرید رابیتس باید مساحت مورد نظر را بر 1.4 تقسیم کنیم تا تعداد برگ رابیتس بدست بیاید.

در پایان اگر قصد خرید رابیتس با کیفیت و ارزان دارید با شهر مفتول تماس بگیرید. شهر مفتول در خدمت شماست.



:: برچسب‌ها: رابیتس , انواع رابیتس , کاربرد رابیتس , سیم رابیتس بندی ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

سازه های سنگی در کنار جاده ها و سدها ، نیمکت ها و اجسام سنگی در فضای سبز شهری و پارک ها نمونه ای از کاربرد توری گابیون است. در این مقاله شما را با توری گابیون بیشتر آشنا می کنیم، به توضیح اینکه توری گابیون چیست می پردازیم و کاربردها و مزایای آن را بر می شماریم. برای این کار ابتدا از تعریف توری گابیون و گابیون شروع می کنیم.

توری گابیون نوعی توری فلزی شبیه به توری مرغی بافته شده با مفتول گالوانیزه است که دارای چشمه های شش ضلعی است. بیشترین کاربرد این محصول برای ایجاد حفاظ و جلوگیری از افتادن سنگ ها و آواره ها از جاده ها و راه آهن می باشد. زیرا چشمه های شش ضلعی که از تابیدن سیم ها به وجود آمده است مانع از سقوط سنگ می شود حتی اگر بعضی از سیم های پاره شود و اما گابیون به چه معنی است؟

گابیون چیست و چه کاربردهایی دارد؟

در مورد اینکه توری گابیون چیست توضیحاتی داده شد، در این قسمت به توضیح اینکه گابیون چیست می پردازیم. گابیون کلمه ای ایتالیایی است به معنی جعبه یا قفس فلزی که با مصالح و موادی نظیر سنگ پر می شود که در گذشته بیشتر کاربرد جان پناه داشته است. گابیون در واقع سبدی است که از توری گابیون بافته شده است و با مصالحی اکثرا سنگ و سنگریزه پر می شوند. از معنی کلمه پیداست که به چه دلیلی این نوع توری، با نام توری گابیون یا توری سنگی شناخته می شود.

توری سنگی بسیار انعطاف پذیر و مقاوم است و این دو فاکتور سبب شده تا بتوان از این محصول سازه هایی سنگی ایجاد کرد که بهترین و موثرترین روش برای کاهش لغزندگی و سر خوردن سنگ ها وکاهش سرعت فرسایش خاک است. سبدهای گابیون پر شده از مصالح به یکدیگر متصل می گردند و تشکیل یک سازه به هم پیوسته ی انعطاف پذیر، نفوذ پذیر و یکپارچه را می دهند که توانایی لازم برای مقاومت در برابر حرکات قابل توجه زمین به دلیل برداشت یا جاری شدن سیلاب و ... را دارد.

این سازه های یکپارچه می توانند به عنوان دیوارهای نگه دارنده، دیوارهای دریایی و کانال ها ، پوشش و بند و خاکریز برای حفاظت از زمین و جلوگیری از ریزش خاک و سنگ در زمین های شیب دار کنار جاده ها ساخته شوند. گابیون ها شیب تند زمین را تثبیت می کند. سازه های گابیون به دلیل فضای خالی بین سنگ های پر شده در آن دارای نفوذپذیری بالایی هستند. از این رو آب را به راحتی تخلیه می کنند و برای از بین بردن انرژی جریان سیلاب و موج بسیار مناسب است. استفاده از این عناصر در کانال های طبیعی و رودخانه ها بهترین روش برای ایجاد ناهمواری برای هدایت جریان آب و سیلاب است. این سازه ها علاوه بر حفظ ظاهر طبیعی کانال ، با ایجاد سطوح ناهموار می توانند سیلاب را هدایت کنند و انرژی حاصل از سیلاب را که می تواند خرابی ایجاد کند از بین ببرند.

همانطور که گفته شد ، سبدهای گابیون به عنوان سیستم های تکیه گاهی انعطاف پذیر و یکپارچه ای می تواند پشت سر هم قرار بگیرد و با سنگ های طبیعی پر شود. این کار علاوه بر کارآیی های آن پس زمینه ای هماهنگ و یکپارچه با محیط اطراف ایجاد می کند و صحنه ای زیبا و دل انگیز خلق می کند. همین موضوع باعث کاربرد توری سنگی برای محوطه سازی نیز می گردد. 

تاریخچه پیدایش گابیون (سازه های سنگی )

در مورد اینکه توری سنگی چیست و چه کابردی دارد توضیحاتی ارائه شد، همچنین سازه های گابیونی نیز شرح داده شد. بد نیست راجع به اولین سازه ی گابیونی شناخته شده در جهان نیز بدانیم. مشکل فرسایش خاک از گذشته تا کنون وجود داشته و دردسرهای زیادی را همراه داشته است. جالب است بدانید که انسان ها از چند هزار سال پیش در صدد رفع این مشکل بوده اند. همچنین هدایت سیلاب ها که امکان ایجاد خرابی در منطقه را دارد و ایجاد دیوارهای گابیونی محکم برای حفاظت از جمله نیازهای انسان ها در طول تاریخ بوده است. مواجه شدن با این مشکلات مصری ها را بر آن داشت که با استفاده از مصالح سنگی و نی بتوانند سازه های محکمی بسازند.

اولین سازه ی گابیون شناخته شده در طول تاریخ، توسط مصری ها در زمان فرعون ساخته شده است. این سازه ها در کنار رود نیل برای حفاظت در برابر سیلاب و طغیان رودخانه و با نی و سنگ ساخته شده است. از زمان فرعون تا اکنون این سازه ها تکامل یافتند و به جای نی از توری سنگی استفاده می شود. بنابراین گابیون ها ثابت کرده اند که یکی از بهترین راههای مقابله با فرسایش خاک در جهان هستند.



:: برچسب‌ها: توری گابیون , انواع توری گابیون , کاربرد توری گابیون , مفتول گالوانیزه , توری سنگی ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

در مقاله ی قبلی در مورد توری گابیون در یافتیم که توری گابیون چیست ، در این مقاله به کاربرد های توری گابیون میپردازیم. در ابتدا مختصری در مورد توری گابیون ( توری سنگی ) توضیح میدهیم.

توری گابیون یا توری سنگی ، توری با چشمه های شش ضلعی، شبیه به توری مرغی ، تولید شده از مفتول گالوانیزه گرم با ضخامت های متنوع و سایز چشمه های متنوعی تولید می شود. این نوع توری فلزی به دلیل داشتن مشخصات و ویژگی های منحصر به فرد از جمله شکل چشمه ، انعطاف پذیری و مقاومت بالا دارای کابرد های زیادی است. این مقاله به شرح مزایای توری گابیون و کاربردهای آن می پردازد. تعریف، نوع، کاربرد توری گابیون  و مزایای گاببون را ارائه می دهد.

همانطور که گفته شد، توری گابیون شبکه ای فلزی ساخته شده از مفتول گالوانیزه است که با مصالحی مانند سنگ و سنگریزه پر می شود. با متصل کردن گابیون ها به یکدیگر سازه ای یکپارچه و مستحکم ایجاد می شود که مانند یک پتو دامنه ها و شیب ها را می پوشاند و مانع از سقوط سنگ می شود . توری گابیون مقاوم است و می تواند خستگی ناشی از استرس طولانی مدت سنگهای به دام افتاده را تحمل کند. به علاوه، توری گابیون مقاومت مکانیکی مورد نیاز برای جلوگیری از خطر پارگی ناشی از نیروی ناگهانی در اثر سقوط سنگ را دارد.

انواع گابیون

مفتول استفاده شده برای ساختن  توری گابیون باید دارای خواص خاصی باشد، در غیر این صورت ممکن است برای هدف و کاربردی که تولید می شود مناسب نباشد. گابیون ها ( سبدهای ساخته شده با توری گابیون ) می توانند به صورت ها و اشکال متفاوتی که می تواند بر اساس هزینه و عملکرد آنها انتخاب شود. انواع مختلف گاببون عبارتند از:

  • سبدهای گابیون

توری گابیون را به شکل جعبه های مکعبی و در اندازه های متفاوت تولید می کنند و داخل آن را با مصالحی مانند سنگ و سنگریزه پر می کنند. در گذشته توری گابیون به شکل جعبه هایی ساخته و فروخته می شد اما در حال حاضر سبدهای گابیون در محل مورد نظر به صورت جعبه هایی معکب شکل و در اندازه های مختلف ساخته می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند. سبدهای گابیون در راهسازی ، در بزرگراهها و جاده ها و راه آهن ها استفاده می گردد. این روش می تواند اقتصادی باشد مگر اینکه مواد پر از معادن در نزدیکی محل پروژه در دسترس نباشد.

  • تشک های گاببون

همانطور که در شکل می بینید ، تشک های گابیون دارای ارتفاع کوتاه تری نسبت به سبدهای گابیون است و ظاهر پهن تری دارد. تشک های گابیون برای جلوگیری از فرسایش و کاهش سرعت موج ناشی جریان آب در کانال های آب مورد استفاده قرار می گیرد. این تشک های گابیونی به صورت پله ای چیده می شوند.

  • کیسه گابیون

این نوع گابیون ها به راحتی و سرعت ساخته می شود و ساختار متخلل و انعطاف پذیری دارد که در امور هیدرولیک و درشرایط اضطراری استفاده می شود.

  • توری گابیون

توری گابیون ممکن است به صورت سبد ساخته نشود. برای نگه داری سنگ ها و جلوگیری از سقوط آن ها از سطوح شیب دار کنار جاده ها و بزرگراه ها و خطوط راه آهن  توری گابیون را محکم به سطوح میبندند.

  • عناصر گابیونی تزئینی

در دکوراسیون داخلی و خارجی، طراحی باغ و محوطه سازی استفاده می شود. عناصر گابیونی محیط مناسبی برای رشد ریشه گیاهان فراهم می کنند و با رشد گیاهان در آن ها پایداری و زیبایی آن ها دو چندان می شود.

کاربرد های توری گابیون

پیش از این به تعدادی از کاربردهای توری گابیون اشاره کردیم. در این قسمت کاربردهای توری سنگی را به صورت خلاصه و جمع بندی شده بیان می کنیم . گاببون ها در پروژه مهندسی مورد استفاده قرار می گیرند و اهداف مختلفی دارند. کاربرد های رایج اگابیون به شرح زیر است :

سازه های محافظ مانند دیوار حائل ، دیوار موقت سیلاب و حفاظت از ساحل

ساختارهای جلوگیری از خوردگی مانند دیوارهای دریایی، دفاع از رودخانه ها، سدها، حوضه ها، حوضچه ها و حفاظت از مخازن و دریاچه ها.

گابیون فلزی استوانه ای برای سدها

به عنوان عایق صدا

برای تغییر جهت نیروی سیلاب در مسیر رودخانه ها و هدایت آب و سیلاب

گابیون های پله پله باعث کاهش انرژی در کانال ها می شوند.

در نهایت، برای مقاصد زیباشناختی در محوطه سازی

حفاظت از خاک و آب و تقویت ساختار خاک

حفاظت پل

مزایای توری سنگی

  • دوام و طول عمر

گابون مقاوم در برابر خوردگی ناشی از رطوبت هوا و آب بسیار مقاوم است. زیرا مفتول مورد استفاده در گابیون  مفتول گالوانیزه گرم است و از پوشاندن مفتول با فلز روی ساخته می شود. مقاومت توری گابیون در برابر خوردگی موجب رشد گیاهان در سازه های گابیونی می شود بدون اینکه زنگ بزند و ظاهر آن تغییر کند.

  • انعطاف پذیری

این ویژگی اجازه می دهد تا گابیون برای حل و فصل بدون تغییر و از دست دادن کارایی تغییر شکل دهد. به طور خاص، زمانی که زمین ناپایدار و آب متحرک مواجه می شوند.

  • نفوذپذیری

سازه های گابیونی به دلیل تخلخل بالا دارای نفوذ پذیری بالایی است. می توان گفت که گابیون دارای زهکشی خودکار است و به نصب لوله هایی برای زهکشی نیاز ندارد. نفوذ پذیری بالای گابیون ، از خرابی و آسیب ناشی از فشار (هیدرواستاتیک) جلوگیری می کند.

  • مقاومت بالا

گابیون ها علاوه بر اینکه نسبت به خوردگی و زنگ زدگی مقاومت بالایی دارند و در برابر شرایط آب و هوایی دوام می آورند، قادر به مقاومت در برابر نیروی سیل، نیروی نفوذی و فشار یخ و زمین است.

  • اقتصادی و کم هزینه بودن

یکی از بهترین مزایای گابیون ها اقتصادی بودن و کم هزینه بودن ساختن گابیون هاست که این موضوع باعث پیشرفت بیشتر گابیون ها شده است.

  • سازگاری و هماهنگی با محیط زیست

داخل سبدهای گابیون را علاوه بر سنگ می توان با مواد بازیافتی پر کرد . همچنین فضای خالی بین مواد پر کننده و وجود گل و لای در گابیون ها اجازه می دهد که گیاهان داخل گابیون ها رشد کرده و علاوه بر دوام ، سبب هماهنگی با محیط و زیبایی نیز می شود.

  • نصب و حمل و نقل راحت و سریع و ارزان

نصب و ساخت گابیون ها به تکنولوژی خاصی نیاز ندارد و راحت و آسان است. همچنین حمل و نقل توری گابیون به دلیل ساختار رولی یا برگی بسیار راحت است.



:: برچسب‌ها: توری گابیون , انواع توری گابیون , کاربرد توری گابیون , مفتول گالوانیزه ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

توری مرغی چیست ؟ به نازکترین و سبک ترین توری های مفتولی شش ضلعی که در بازار موجود می باشد توری مرغی می گویند . لازم به ذکر است که توری گابیون نیز دارای چشمه هایی شش ضلعی است که ضخامت مفتول آن کوچکتر است. توری مرغی از مفتول گالوانیزه گرم و سرد با ضخامت های متفاوت و سایز چشمه متنوعی ساخته می شود که معروف ترین سایز چشمه مورد استفاده سایز 3/4 است . این مقاله به تعریف، نوع ، مزایا و  کاربرد توری مرغی می پردازد. از نام این محصول چنان بر می آید که جز استفاده برای ساخت قفس حیوانات کاربرد دیگری ندارد اما در ادامه بیشتر کاربردهای توری مرغی توضیح داده می شود. تاریخچه تولید توری مرغی به دهه 80 میلادی بر می گردد . اولین ماشین بافت مفتول در سال 1844 میلادی توسط آهنگری ایتالیایی به نام چالز برنارد با کپی برداری از روی ماشین های بافندگی اختراع شد . اولین موارد استفاده از توری های مرغی که این آهنگر تولید نمود در جنگ جهانی دوم بود که از توری مرغی برای محافظت از رادارها در هنگام انفجار استفاده می کردند.

کاربرد توری مرغی

توری مرغی کاربرد های بسیاری دارد که شناخته ترین و رایج ترین آن در حصار کشی برای لانه های حیوانات کوچک و نیز مراقبت از گیاهان برای وارد نشدن حیوانات به باغ و باغچه است. توری مرغی بدلیل بافت شبکه ای که دارد از قدرت و دوام زیادی برخوردار است و از طرفی اگر قسمتی از آن دچار خرابی و پارگی شود بر قسمت های دیگر تاثیر گذار نیست و موجب پارگی در دیگر قسمت ها نمی شود و مقاومت و استحکام خود را حفظ می کند.

اما به غیر موارد اشاره شده، توری مرغی در صنعت ساختمان ساز نیز کاربردهای مفید بسیاری دارد.

کاربرد توری مرغی در سقف

اولین کاربرد توری مرغی در ساخت سقف می باشد. در سقف های شیروانی و یا سوله ها برای ایجاد عایق های صوتی و حرارتی و برودتی  از پشم شیشه استفاده می کنیم اما برای اتصال و محکم کردن پشم شیشه به سقف باید از وسیله ای استفاده کنیم که هم دوام و مقاومت بالایی داشته باشد و هم به مرور زمان دچار خوردگی و زنگ زدن نشود و بهترین گزینه برای اینکار توری مرغی گالوانیزه می باشد که هم مقاوم بوده و دیرتر دچار خوردگی می شود.

کاربرد توری مرغی در گچ کاری و دور ستون ها

استفاده از توری مرغی در هنگام گچ کاری باعث بالا بردن مقاومت گچ شده و از ترک خوردن آن جلوگیری میکند. در ستون ها  ، توری مرغی به عنوان نگهدارنده  و محافظ و مقاوم سازی ستون استفاده میشود.

کاربرد توری مرغی زیرسازی کاشی

استفاده از توری مرغی در آماده کردن زیر سازی برای نصب کاشی باعث یکنواخت شدن و استحکام بیشتر ملات می شود.

انواع توری مرغی

توری مرغی به دو گونه گالوانیزه سرد و گرم تولید می شود و در ایران هر دو نوع موجود می باشد.

توری مرغی گالوانیزه گرم بافت و تولید ایران است و دارای کیفیت ، وزن و استحکام بالاتری نسبت به گالوانیزه سرد است . توری مرغی گالوانیزه سرد موجود وارداتی کشور چین است و نسبت به نوع ایرانی آن دارای وزن و کیفیتی پایین تر می باشد.

توری گالوانیزه گرم در برابر رطوبت مقاوم تر بوده و مدت زمان بیشتری بدوون خوردگی و زنگ زدگی باقی می ماند.

در آخر ، مهمترین مزیت توری مرغی که در شمال کشور دارای بیشترین استفاده است ، مقاوم بودن آن در مقابل رطوبت و زنگ زدگی و خوردگی می باشد . مواردی مانند سرعت اجرا بالا ، وزن سبک و حمل آسان از دیگر مزایای توری مرغی بشمار می آید. کیفیت بالای آن و استفاده کمتر از کربن باعث دوام و ماندگاری بیشتر آن شده است.



:: برچسب‌ها: توری , توری مرغی , توری گابیون , انواع توری مرغی , مفتول گالوانیزه ,
:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

رابیتس یکی از انواع سقف کاذب می باشد. سقف کاذب رابیتس از پر کاربرد ترین نوع سقف بوده و ترکیبی از میلگرد و نبشی است. در این مقاله به بررسی دقیق تری از سقف های کاذب رابیتس و اجزای تشکیل دهنده ی آن می پردازیم.

رابیتس شامل توری های فولادی و به صورت مشبک است. اصولا قبل از گچ کاری نهایی در جهت زیر سازی بهتر این نوع سقف مورد استفاده قرار می گیرد. از طریق مفتول های گالوانیزه و مخصوص که سیم رابیتس بندی نامیده می شود، می توان رابیتس بندی را به صورت شبکه فرعی اجرا کرد. لازم به ذکر است که استفاده از میله های افقی و  عمودی در  جهت ثابت نگه داشتن آنها ضروری است. از سقف کاذب رابیتس در جهت ایجاد زیبایی و پوشاندن نمای زیرین کار استفاده می گردد.

مدت زیادی است که از رابیتس در صنعت ساختمان سازی استفاده می گردد. استفاده از این نوع سقف اگرچه دارای معایبی اندک است اما در بسیاری از موقعیت ها و مکان ها از این سقف استفاده می شود. یکی از مزایای اصلی رابیتس چسبیدن سریع ملات بر روی آن و عدم ترک خوردن است. با استفاده از انواع رابیتس مسطح و برجسته می توانید طرح دلخواه خود را روی سقف اجرا نمایید.

همان طور که در ابتدا گفتیم سقف کاذب رابیتس یکی از پرکاربرد ترین سقف های کاذب بوده که شامل میلگرد و نبشی است. همچنین تورهای گالوانیزه و گچ رویه ی آن را تشکیل می دهند. از مهم ترین مزایای استفاده از سقف کاذب رابیتس در ساختمان سازی سرعت مناسب اجرا، امکان اجرای طرح دلخواه و در دسترس بودن مزایا است.

 اجزای تشکیل دهنده ی سقف رابیتس

با توجه به تعاریفی که از این نوع سقف کاذب به عنوان پرکاربرد ترین سقف کاذب در صنعت ساختمانی شد، هک اکنون می خواهیم اجزای تشکیل دهنده ی این سقف را بررسی نماییم که به شرح زیر می باشد:

  • میلگرد های آویز : کار اصلی این جز انتقال بار اصلی سقف کاذب به سقف اصلی تیر آهن است. که به دو صورت فنی و جوشی است. کارایی میلگرد های جوشی به این صورت است که از طریق خم نمودن قسمت انتهای آویز های جوشی به اجزای سقف محل برای قسمت بعدی آماده خواهد شد. حداقل طول جوش می بایست 2 سانتی متر بوده و همچنین حداقل قطر میلگرد با توجه به وزن سقف کاذب مورد نظر 6 میلی متر است. میزان فاصله ی میلگرد های آویز به طور استاندارد می بایست 60 سانتی متر باشد که در ساخت و ساز جنس میلگردها مهم بوده و باید از جنس فولاد های نرمه باشد.
  • نبشی های باربر: انتقال بار از میلگرد های آویز به سقف اصلی بر عهده ی این قسمت است. میزان سایز این نبشی ها به بار و فاصله های نبشی و طول آزاد آن وابسته است. اما به طور کلی حداقل سایر مورد نظر در حدود 3 سانتی متر و حداکثر آن 5 سانتی متر می باشد. بیشتر کاربرد نبشی در کناره سقف و کنج ها است. استفاده از نبشی هایی که از مواد بازیافتی تهیه شده اند چندان مناسب نخواهد بود.
  • توری رابیتس: توری رابیتس یا پل قسمتی از سقف کاذب رابیتس بوده که از طریق اتصال مفتول های باریک به پای اصلی گالوانیزه تشکیل شده و به دو دسته پل های اصلی و پل های فرعی تقسیم می شود. استاندارد های خاصی برای این جزء از اجزای رابیتس معرفی نشده است. اما پر مصرف ترین ابعاد آن 200×80 سانتی متر است.
  • سیم های گالوانیزه: از دیگر اجزای تشکیل دهنده ی سقف های کاذب رابیتس سیم های گالوانیزه است. به سیم های گالوانیزه رابیتس بندی نیز می گویند. نرمی این سیم ها در مقایسه با سیم های آرماتوربندی بیشتر بوده و خاصیت ضد زنگ دارند. کار اصلی سیم های گالوانیزه اتصال میلگرد های فرعی و نبشی های باربر به توری رابیتس می باشد.
  • اندود گچ و سیمان: از آن جایی که نمای سقف کاذب در معرض عوامل محیطی نظیر رطوبت، هوای آزاد و... قرار می گیرد از اندود گچ و سیمان در جهت جلوگیری از امراض محیطی بر روی رابیتس ها استفاده خواهد شد. اجرای این قسمت از طریق دو مرحله که شامل پر کردن حفره ی توری رابیتس به وسیله ی گچ سفید در مرحله ی اول و استفاده از روکش نهایی از ملات سیمان در جهت پوشش نما و زیبایی کار در مرحله ی دوم انجام می گیرد.

هدف از این مقاله ارائه توضیحاتی راجع به اجزای تشکیل دهنده سقف کاذب رابیتس بوده است و امیدواریم برای شما مفید بوده باشد شما می توانید برای خرید رابیتس ، راهنمای خرید رابیتس را در قسمت مقالات مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: رابیتس , سقف رابیتس , سیم رابیتس ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

امنیت در این روزها یکی از دغدغه‌ایی است که بیش‌تر قشر جامعه درگیر آن هستند. پایه فنس و توری حصاری از اقلامی هستند که نقش مهی در ایجاد امنیت اماکن نظامی، ورزشی، فرودگاه‌ها، باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی دارند. این ابزارها از همان زمانی که ایجاد امنیت در برخی نقاط ضروری شد، از جمله نیازهای اولیه و مهم به‌شمار می‌رفتند که در انواع مختلف با جنس‌ها و شکل‌های متنوع تولید شدند و روز به روز نیز مدل‌ها و طرح‌های جدیدتر از آن‌ها به وجود آمدند. پایه فنس یا تیر حصار در انواع مختلف و جنس‌های متفاوت از جمله فلزی یا آهنی، بتنی و چوبی در بازار عرضه می‌شود که نوع فولادی آن پر کاربرد تر از سایز جنس‌های آن است. در ادامه با کاربرد و استفاده هر کدام از این پایه فنس ها، نحوه نصب انواع پایه فنس و فنس کشی آشنا شوید.

کدام پایه فنس بهتر است ؟

پایه فنس‌ها معمولا از جنس آهن، چوب و یا بتن هستند که بسته به مکان مورد استفاده، جنس آن‌ها مشخص می‌شود.

·        پایه فنس فلزی

پایه حصار فلزی از گالوانیزه و یا لوله‌های داربستی سیاه ساخته می‌شوند که می‌تواند به صورت نبشی و پروفیل و یا قوطی هم باشند. این پایه‌ها به دو صورت تک شاخ و یا جفتی هستند که با توجه به نیاز مشتری انتخاب می‌شوند. فنس هایی از جنس مفتول سیاه در برابر دما مقاومت کم‌تری دارند اما در مقابل فنس‌هایی که از  مفتول گالوانیزه ساخته ‌می‌شوند، مقاومت بیش‌تری داشته و ضد زنگ و ضدخوردگی هستند. این فنس‌ها اگر دارای روکش PVC نیز باشند طول عمر بیشتری خواهند داشت.

انواع پایه حصار فلزی

  • گالوانیزه آبکاری گرم: برای نقاطی که شرایط آب و هوایی مرطوبی دارد.
  • گالوانیزه سرد: برای اکثریت مکان‌های حصارکشی شده
  • پایه فنس با روکش: pvc پلاستیکی از جنس پی وی سی که مانع از زنگ زدن پایه شده و علاوه بر آن، جلوه و زیبایی به پایه حصار می‌دهد.
  • لوله سیاه رنگ شده
  • پروفیل یا نبشی ضایعاتی

·        پایه فنس بتنی

پایه حصار بتنی از بتن ساخته شده و سنگین‌تر از پایه فنس فلزی است و در پایه بتنی آن از 3 شاخه میلگرد در داخل بتن استفاده می‌کنند. پایه فنس بتنی در مقابل شرایط آب‌وهوایی متفاوت مقام بوده و به دلیل سنگینی، غیرقابل دزدیده شدن است.

پایه فنس های بتنی در محصور کردن باغ‌ها به خصوص باغ‌های انگور و کیوی کاربرد دارند. در باغ انگور می‌توان با رد کردن سیم مفتول یا میلگرد از سوراخ‌ پایه‌های بتنی که مقابل هم هستند، پایه‌های محکمی برای سوار کردن انگور ساخت. پایه فنس بتنی نسبت به پایه‌های فلزی در مناطق رطوبت مقاومت بیش‌تری دارند و زنگ نمی‌زنند.

ممکن است پایه‌های آهنی را به دلیل قیمت بالای آن‌ها سرقت کنند اما پایه بتنی را به دلیل وزن بالای آن نمی‌توان دزدید.

·        پایه فنس چوبی

پایه فنس چوبی از اولین پایه‌های ساخته شده در جهان هستند که  بیش‌تر در کشورهای اروپایی به دلیل دکور زیبایی که دارند، با وجود ایمنی کم‌تر و عمر و دوام محدود، همراه با پوشش گیاهی استفاده می‌شوند. پایه فنس چوبی برای محافظت از محیط و یا در پارک‌ها برای جداسازی پوشش گیاهی از یک‌دیگر  قابل استفاده می‌باشد. این پایه فنس‌ها از قیمت بالاتری نسبت به پایه‌های آهنی برخوردارند و از نظر طراحی و جذابیت دارای تنوع بیش‌تری هستند. این پایه‌ها را می‌توان از درخت‌هایی مثل سرو، صنوبر و کاج و چوب قرمز ساخت.

در نهایت می‌توان گفت که پایه‌های فلزی در برابر پایه‌های چوبی بسیار مناسب‌تر و مقرون به‌صرفه است و ایمنی و مقاومت بیش‌تری نسبت به چوب دارد.

نحوه فنس کشی و نصب پایه فنس

همان‌طور که گفته شد برای محکم نگه داشتن سیم خاردار و  توری‌های محافظتی مثل توری حصاری ، توری مرغی و توری گابیون در محصور کردن باغ و ویلا و یا مراکز نفتی و پتروشیمی از پایه‌هایی آهنی یا همان پایه فنس استفاده می‌شود.

این پایه‌ها باید در فاصله‌های مناسبی نصب شود چون اگر فاصله‌ی آن‌ها زیاد باشد باعث دفرمه شدن توری و مانع از صاف و محکم ایستادن آن می‌شود. و اگر فاصله کم باشد مشکلی به‌وجود نمی‌آید و تنها سبب افزایش هزینه پروژه می‌شود. معمولا مناسب‌ترین فاصله پایه فنس‌ها  بین 3 تا 4 متر می باشد.

نحوه قرار دادن پایه‌ها در خاک بسیار مهم است. برای نصب انواع پایه فنس ابتدا باید در زمین حفره‌ای ایجاد کنیم و پایه را درون آن قرار داده و محکم کنیم. باید در فواصل مناسب و با عمق خوب به تعداد مورد نیاز این حفره‌ها  را ایجاد کرد. به همین دلیل ارتفاع پایه‌ها را با توجه به مکان مورد استفاده باید انتخاب نماییم. عمق این حفره‌ها بر اساس جنس و نوع خاک تعیین می‌شود. معمولا بهترین عمق بین 40 سانتی‌متر تا یک متر مناسب خواهد بود.

برای فنس کشی بدون سیم خاردار ارتفاع پایه‌ها 2.5 متر است که نیم متر آن در زمین قرار می‌گیرد. در حصارکشی همراه با سیم خاردار پایه‌ها 3 متری هستند که نیم متر بالایی آن به صورت تک شاخه و یا جفت شاخه و خم شده هستند.

کلام آخر

با توجه به مطالب فوق می‌توان مختصر گفت که پایه فنس‌ها در سه نوع چوبی، بتنی و فلزی در بازار عرضه می‌شوند که بنا به منطقه جغرافیایی ورد استفاده قرار خواهند گرفت. برای فنس کشی و نسب این پایه‎ها نیز ابتدا باید متراژ زمین خود را اندازه گرفته و سپس متناسب با آن تعداد مورد نیاز پایه را خریداری کرده و ارتفاع فنس را نیز مشخص نمایید. برای این کار و کسب اطلاعات دقیق می‌توانید از کارشناسان شهر مفتول مشاوره رایگان دریافت نمایید. قیمت انواع پایه فنس و توری حصاری را نیز می‌توانید از طریق تماس با شماره 37556_021 استعلام نمایید.



:: برچسب‌ها: پایه فنس , انواع پیه فنس , کاربرد پایه فنس , مفتول سیاه , مفتول گالوانیزه , سیم خاردار , فنس ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

توری فرنگی از انواع توری ساخته شده با مفتول گالوانیزه گرم یا سرد و از خانواده توری مرغی و توری گابیون است. قطر مفتول توری فرنگی مابین قطر تورهای مرغی و توری گابیون است و مهمترین دلیل محبوبیت این توری میزان مقاومت آنها در مقابل شرایط آب و هوایی مثل رطوبت، خشکی و ضد زنگ بودنشان و محکم بودنشان می باشد. در این مقاله به توضیح مختصری راجع به اینکه توری فرنگی چیست ، مشخصات توری فرنگی و کاربرد توری فرنگی چیست ، می پردازیم.

توری فرنگی تولید ایران بیشتر از جنس مفتول گالوانیزه گرم می باشد که دارای کیفیتی بیشتر و میزان مقاومت بیشتری در برابر زنگ زدگی در رطوبت و باران های اسیدی  می باشد. اما بیشترین مقدار توری فرنگی با مفتول گالوانیزه سرد به صورت وارداتی از چین هستند که از نظر وزنی و کیفیتی پایین تر و در نتیجه قیمت آنها ارزان تر می باشد.

مشخصات توری فرنگی

توری فرنگی به صورت رولی بفروش می رسد که هر رول آن طول 20 متر و عرض های 120 ، 150 و یا 180 سانتیمتری دارد. ابعاد چشمه های شش ضلعی توری در دو سایز بزرگ (5 سانتی متری) و کوچک (4 سانتیمتری) تولید می شوند که هر چه این ابعاد کوچکتر باشد در نتیجه سیم بیشتری برای ساخت آن بکار می رود پس وزن و قیمت آن افزایش می یابد.

کاربرد توری فرنگی

از توری فرنگی به دلیل استحکام و شکل ظاهری زیبا آن که به صورت چشمه های  شش ضلعی یا اصطلاحا لانه زنبوری بافته می شود. بیشتر در صنعت کشاورزی و دامپروری ، برای حصار کشی محیط و تعیین مرز  دام ها و یا باغ و باغچه ها استفاده می کنند زیرا چشمه های توری از نفوذ حیوانات موزی جلوگیری می کند ولی هم هوا به خوبی تردد دارد و هم در صورت آتش گرفتن آب بخوبی از میانش عبور می کند. اما در صنعت ساخت و ساز برای حصار کشی محوطه های  مختلفی مثل برج ها ، ساختمان ها، فرودگاه ها ، ترمینال ها ، محوطه های ورزشی مراکز نفتی و پتروشیمی و حتی بزرگ راه ها و جاده ها استفاده می شود. در ساختمان سازی نیز برای سقف سوله ها ، دور ستون ها، سیمان کاری و  ایجاد محافظی برای جلوگیری از سقوط مصالح ساختمانی مصرف می گردد.

شباهت و تفاوت توری مرغی و توری فرنگی و توری گابیون در چیست ؟

هر سه نوع توری ، یک نوع بافت و چشمه های شش ضلعی دارند . تفاوت آنها فقط در سایز سیم مفتول و اندازه چشمه های آنها می باشد. توری فرنگی  از سیم مفتول ضخیم تری نسبت به توری مرغی تولید شده و  سایز چشمه های آن از اندازه بزرگتری برخوردارند و مقاومت بیشتری از توری مرغی دارند . اما نسبت به توری گابیون دارای مقاومت کمتری است چون هم از مفتول های نازکتری ساخته شده و هم اندازه چشمه های آن کوچکتر است.

از دیگر تفاوت توری ها می توان به اندازه عرض های تولیدی و طول هر رول آنها اشاره کرد. که توری مرغی در عرض 90 و 120 سانتی متری و طول 45 متر اما توری فرنگی در عرض های 120،150 و 180 سانتی متری و در طول 20 متری عرضه می شود . اما بافت و چشمه های مشابه با توری گابیون علتی است که توری فرنگی به بچه گابیون نامیده شود.



:: برچسب‌ها: توری , توری فرنگی , توری مرغی , توری گابیون , مفتول گالوانیزه ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

رابیتس یکی از پر کاربردترین و رایج ترین سقف های کاذب هست که در ساختمان ها  کار می شود. رابیتس کاری در چند مرحله انجام می شود که بعد کسب اطلاعات از اجزای تشکیل دهنده سقف رابیتس در این مطلب می خواهیم با مراحل اجرای سقف رابیتس آشنا شویم. اجرای سقف رابیتس به طور کلی در سه مرحله انجام می گیرد.

1- نصب میلگردهای آویز

میلگردهای آویز به دو روش دفنی و جوشی مرسوم هستند که یا  پیش از آن در سقف اصلی دفن شده اند و یا باید در زمان رابیتس کاری آنها به سقف  یا تیر آهن ها جوش بدهیم . وظیفه اصلی میلگرد های آویز انتقال بار اصلی سقف کاذب به سقف اصلی است. در هنگام اجرا باید نکاتی در نظر گرفته شود که مهمترین آن فاصله بین میلگردهاست و باید نهایتا 60 سانتیمتر و در صورت اجرای کار سنگین و شلوغ به30 سانتیمتر می رسد. در این مرحله با اجرای خط تراز میلگردهای آمیز را یکدست شده و نبشی های حمال را بوسیله جوش به آن متصل و برای ایجاد طرح مورد نظر میلگردهای فرعی با فاصله 15 تا 25 سانتی متر از نبشی ها جوش داده می شود.

2- نصب رابیتس

در این مرحله توری رابیتس روی میلگرد ها قرار می گیرد و محکم می شوند . برای محکم کردن توری می توان از روش جوش دادن استفاده نمود ولی بهتر است از سیم های گالوانیزه معروف به سیم رابیتس بندی استفاده نمایید. سیم رابیتس بندی کمک می کند تا توری فولادی به زیرسازی انجام شده در مرحله اول متصل شود. باید توجه نمود در محل های بهم رسیدن توری های رابیتس یک اورلب 7 تا 10 سانتی متری در نظر گرفته شود و توری ها به وسیله سیم رابیتس بندی بهم متصل گردد. در تمامی مراحل نصب توری اجرای کنترل تراز قسمت های مختلف و سقف اصلی ضروری است چون در مرحله سفید کاری و اجرای روکش نمت کاری برای این اختلاف ها نمی توان انجام داد.  نکته دارای اهمیت در انتخاب رابیتس ، جنس فولادی بکار رفته در آن و  وزن و تعداد ستون های کار است که با توجه به میزان فاصله میلگرد ها باید انجام گیرد. اگر فاصله بین میلگرد ها زیاد است برای جلوگیری از شکم دادن گچ بهتر است از رابیتس با تعداد ستون بیشتر و وزن  سنگین تر استفاده شود.

3- گچ کاری رابیتس

 گچ کاری مرحله پایانی است که پس از نصب رابیتس انجام می گیرد. در این مرحله ابتدا توری فلزی با گچ سفید پر شده تا توری کاملا پوشیده شود . بعد از آن با ملاتی از سیمان، پودر و خاک سنگ پوشیده شده و در مرحله آخر با ملات سیمان بصورت آستری روی آن قرار می گیرد و  روکش نهایی به دقت پرداخت می شود تا سطحی کاملا یکنواخت به وجود آید.

بهترین شرایط آب هوایی برای گچ کاری بالای 5 درجه سانتی گراد است . اندود گچ در دمای پایینتر از 5 درجه با تاخیر خشک می شود و این امر باعث فروکش کردن گچ در سطح می گردد و گچ را پفکی کرده و  مقاومت فشاری گچ کم شده و به راحتی تغییر شکل می دهد که حتی با بتونه و رنگ هم این ایراد مرتفع نمی شود.

مدیریت پرسنل و زمان بندی رابیتس کاری

برای اجرای سقف رابیتس حداقل به 4 نفر در مسئولیت های زیر نیاز است که با توجه به زمانبندی پروژه و افزایش سرعت کار می توان تعداد را بیشتر نمود.

  1. جوشکار برای اجرای زیرسازی اولیه رابیتس بندی
  2. کمک جوشکار برای رساندن ابزار و مصالح به جوشکار
  3. رابیتس بند
  4. وردست رابیتس بند

برای اجرا سقف های ساده با گچ سفید ، 2 استاد کار ماهر و یک کارگر ماهر گچ ساز می تواند در یک روز کاری 30 تا 40 متر مربع را اجرا نمایند. اما در مورد اجراهای طرح دار با توجه به مهارت استاد کارها به اجرای طرح و درک معماری و پرسپکیو آنها و میزان پیچیدگی طرح و ابزار لازم کار زمان اجرا متفاوت است و  نمی توان زمان بندی دقیقی در نظر گرفت.

از نمونه دستگاه های مورد نیاز برای رابیتس کاری میتوان به دستگاه جوش ، انبر آرماتوربندی ، قیچی میلگرد بری ، شاقول و... نام برد .

در اجرای رابیتس بندی نمای ساختمان به دلیل اینکه باید وزن سنگینی را تحمل کند از رابیتس 13 ستونه با وزن سنگین استفاده می کنند اما در سقف های کاذب وزن و تعداد توری رابیتس با توجه به نکات گفته شده انتخاب می شود.



:: برچسب‌ها: رابیتس , انواع رابیتس , سیم رابیتس بندی ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

واتراستاپ یک قطعه ی جانبی و مهم است که در سازه های صنعتی در جهت مخازن آبی از آن استفاده می شود و در انواع مختلف تولید می شود. از جمله واتراستاپ هایی که در آب بندی درز ها مورد استفاده قرار می گیرند در سه نوع واتراستاپ های سیستم تزریق، پی وی سی و واتراستاپ های منبسط شده وجود دارند که هر یک از آن ها دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. اما پر کاربرد ترین نوع واتراستاپ ها آن هایی هستند که در دسته ی واتراستاپ های پی وی سی قرار دارند که در دو نوع تخت و حفره دار  در بازار موجود می باشد. در این متن می خواهیم به شرح این دسته از واتراستاپ ها و کاربرد و انواع واتراستاپ پی وی سی بپردازیم.

کاربرد واتراستاپ و دلایل استفاده از آن

در چندین سال اخیر به دلیل شرایط فنی و اقتصادی و همچنین در جهت هدایت و انتقال صحیح آب و در جهت ذخیره ی آب از قطعات واتراستاپ استفاده شده است. اما به طور کلی  از جمله دلایل استفاده  از واتراستاپ موارد زیر است:

  • در جهت کنترل نمودن رفتار های سازه ای بتن می بایست درز های انقباض و انبساط تعبیه شود.
  • جلوگیری از ترک در مقاطعی که دارای حجم بالاست باعث می شود استفاده از این قطعه ضروری به نظر برسد.
  • محدودیت های اجرایی و نیاز به استفاده از درز های اجرایی از دیگر موارد استفاده از واتراستاپ هاست.

واتراستاپ پی وی سی باید چه ویژگی هایی داشته باشد ؟

  • نوار های آب بند واتر استاپ استاندارد می بایست انعطاف پذیری بالایی داشته باشد چرا که طراحی سازه های بتنی می بایست از نظر ابعاد و حجم و همچنین پیچیدن مقاطع به یکدیگر دارای انعطاف پذیری باشند تا به خوبی شکل گیرند.
  • کاربرد آسان در شرایط دمایی مختلف از دیگر ویژگی هایی است که یک واتر استاپ استاندارد می بایست دارا باشد. این مورد سبب می شود تا نصب واتر استاپ نیز آسان تر شود.
  • مقاومت کششی واتر استاپ استاندارد معمولا بالا است.
  • یک واتر استاپ استاندارد باید با شرایط محیطی سازگاری داشته باشد تا به خوبی بتواند در برابر شرایط آب و هوایی و قلیایی مقاومت نشان دهد.

انواع واتراستاپ های پی وی سی

واتراستاپ های پی وی سی در دو نوع تخت و حفره دار هستند که در مورد ویژگی های هر یک توضیحاتی خواهیم داد.

1- واتر استاپ  تخت

واتر استاپ های تخت کفی در مواردی استفاده می شوند که درز های اجرایی فاقد انقباض و انبساط می باشند. یکی از ویژگی های اصلی واتر استاپ های تخت آج یک طرفه ی آن هاست. از این دسته از واتر استاپ های پی وی سی در جهت جلوگیری از عبور آب از درون درز ها استفاده می شود.

ویژگی واتراستاپ تخت

این نوع واتر استاپ دارای ویژگی های خاص خود می باشد. اولین و مهم ترین ویژگی آن ها مقاومت کششی بالا است. به طور که مقاومت آن ها بیش از حالت استاندارد آن ها می باشد. انعطاف پذیری بالا دومین ویژگی است. که این نوع انعطاف پذیری در جهت طول و عرض می باشد. واتر استاپ های تخت در برابر اسید و مواد قلیایی دارای مقاومت بالایی بوده و مدت زمان کارایی آن معمولا بالا و متناسب با عمر سازه می باشد.

کاربرد واتر استاپ های تخت

همان طور که در ابتدای متن گفته شد از واتراستاپ های تخت برای جلوگیری از ورود آب در درز های اجرایی استفاده  می شود.اما در موارد دیگر نیز کاربرد خواهد داشت. آب بندی درز های سازه های بتنی که در مجاورت سیالات و آب قرار دارند، آب بندی مکان هایی همانند سد، کانال  و لوله های بتنی، آب بندی سازه های هیدرولیکی و همچنین آب بندی استخر و دریاچه های مصنوعی از دیگر کاربرد های مهم و اساسی واتر استاپ های تخت می باشد.

2- واتر استاپ های حفره دار

گفتیم که دومین دسته از واتر استاپ های پر کاربرد و پی وی سی واتر استاپ های حفره دار هستند. این دسته از واتر استاپ ها نیز همانند واتر استاپ های تخت دارای ویژگی های منحصر به فرد خود هستند. از واتر استاپ های حفره دار برای درز های انبساطی  و انقباضی استفاده می شود و اصلی ترین نقش آن در حفره ی میانی واتراستاپ است. یکی از مهم ترین عملکرد های این نوع واتر استاپ در روی سازه قابلیت تغییر شکل زیاد است که همین ویژگی به جلوگیری هر چه بهتر از عبور آب در اثر جا به جایی درز ها کمک کرده  و همچنین سازه را در برابر فشار هیدرولیکی و جا به جایی عرضی و طولی مقاوم خواهد ساخت.

ویژگی واتراستاپ های حفره دار

در واتر استاپ های حفره دار همانند واتر استاپ های تخت مقاومت بالاتر از حد استاندارد ویژگی اصلی است. دومین ویژگی در این نوع واتر استاپ ها نصب آسان آن در بازه ی دمایی 20- تا 70+ درجه ی سانتیگراد است. به این منظور که در این بازه ی دمایی به راحتی می توان از واتراستاپ های حفره دار استفاده نموده و آن را نصب کرد. انغطاف پذیری بسیار بالا و مقاومت در برابر مواد قلیایی نیز ویژگی های واتر استاپ حفره دار است.

در این مقاله سعی شده است که توضیحاتی راجع به انواع واتراستاپ ، کاربرد و ویژگی های آن ارائه شود تا با توجه به این توضیحات و نکات بهترین نوع واتراستاپ انتخاب و خریداری گردد.


:: برچسب‌ها: واتراستاپ , انواع واتراستاپ , واتراستاپ تخت , واتراستاپ حفره دار ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

سیم خاردار حلقوی چیست ؟ سیم خاردار به محصولی مهم و پرکاربرد در سازه های مختلف گفته می شود که برای حصار کشی و همچنین جداسازی فضا های مختلف استفاده می شود. از این محصول فولادی در موارد بسیاری استفاده می شود و همین موضوع آن را به یک ابزار پرکاربرد تبدیل نموده است. یکی از مهم ترین کاربرد های سیم خاردار ایجاد امنیت و یا حصار کشی در جهت شخصی سازی است. از این رو می توان در هنگام خرید سیم خاردار با توجه به کاربرد آن از انواعی از سیم خاردارها استفاده نمود. سیم خاردار دارای انواع مختلفی است که یکی از آن ها سیم خاردار حلقوی می باشد که به بررسی و نحوه نصب آن خواهیم پرداخت.

سیم خاردار حلقوی چیست ؟

همان طور که در بالا گفته شد سیم خاردار حلقوی معمولی یکی از انواع سیم خاردار است. نحوه ی تشکیل سیم خاردار حلقوی فولادی سخت و فنر شده می باشد که قطر آن در حدود 2.5 میلی متر است. همچنین قطر خار آن نیز در حدود 2 میلی متر می باشد. سیم خاردار حلقوی معمولا با کیفیتی برابر با 180 گرم در هر متر مربع بوده و کاملا گالوانیزه شده است. سیم خاردار حلقوی به دلیل قدرت کششی بالا دارای مقاومتی مطلوب است. این موضوع یکی از مزایای این نوع سیم خاردار به حساب می آید.

حلقه های سیم خاردار حلقوی با قطر هایی برابر با 60 سانتی متر الی 100 سانتی متری است. از مزایای دیگر این نوع سیم خاردار که نشان دهنده ی قدرت بالای این نوع سیم خاردار در برابر سیم خاردار های دیگر است می توان به قدرت و کارایی بالا تر آن اشاره نمود. البته لازم به ذکر است که قیمت سیم خاردار حلقوی در مقایسه با دیگر سیم خاردار ها بالا تر می باشد. معمولا این دسته از سیم خاردار ها در اندازه های زیر تولید می شود:

  • سیم خاردار حلقوی با قطری برابر با 60 سانتی متر که برای پوشش هایی تا 10 متر طول مناسب است.
  • سیم خاردار حلقوی با قطری برابر با 90 سانتی متر که برای پوشش هایی تا 15 متر طول مناسب است.
  • سیم خاردار حلقوی با قطر 120 سانتی متر که برای پوشش هایی تا 20 متر طول مناسب است.

انواع سیم خاردار حلقوی

پیش از این گفتیم سیم خاردار دارای انواع خاصی بوده و به دو دسته ی کلی تقسیم می شود. یکی از انواع سیم خاردار سیم خاردار های حلقوی هستند که خود شامل دو دسته ی سیم خاردار حلقوی تبری و سیم خاردار حلقوی سوزنی است. هر یک از این سیم خاردار ها دارای ویژگی های خاص خود هستند که در این قسمت می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم.

سیم خاردار حلقوی سوزنی

این دسته از سیم خاردار حلقوی به سیم خاردار ساده و یا سیم خاردار حلقوی با خار سیمی نیز معروف است. ساختار سیم خاردار سوزنی به صورتی است که از یک رشته مفتول گالوانیزه تشکیل شده است. قطر این نوع از سیم های خاردار اصولا در حدود 3 میلی متر بوده و دو رشته ی خار مفتولی از جنس گالوانیزه بر روی آن قرار دارد که قطر آن ها در حدود 2.5 میلی متر می باشد. سیم خاردار های حلقوی  سوزنی تشکیل شده با مفتول خشک هستند و به همین دلیل به بعضی از آن ها فنر  نیز گفته می شود. بیشترین کاربرد این دسته از سیم های خاردار در مراکز نظامی نظیر پادگان هاست.

سیم خاردار حلقوی تبری

دومین دسته از انواع سیم خاردار های حلقوی را سیم خاردار های تبری تشکیل می دهند. این دسته از سیم خاردار با عنوان سیم خاردار لیزری نیز شناخته می شود. پایه و محور آن ها یک رشته مفتول گالوانیزه است. اصولا قطر آن ها در حدود 3 میلی متر می باشد. تیغ های گالوانیزه به صورت فاصله های معین به شکل تبر بر روی آن ها قرار داشته و پرس شده اند که دلیل نام گذاری این دسته از سیم ها مفتولی است. لازم به ذکر است که سیم خاردار های حلقوی ساختاری کلاف مانند و یا حلقه ای مانند را دارا هستند و عرض آن ها نیز در حدود 60 تا 90 می باشد. ساختار اصلی آن ها نیز مفتول گالوانیزه گرم است. از این دسته سیم خاردار حلقوی نیز در پادگان و مراکز نظامی استفاده شده که یکی از پر کاربرد ترین و به روز ترین سیم خاردار های دنیا را تشکیل می دهند.

طریقه نصب سیم خاردار حلقوی

در این بین شاید برایتان سوال باشد که نحوه ی نصب صحیح سیم خاردار حلقوی چگونه است. ابتدا باید به شما بگوییم اگر برای استفاده ی خود از سیم خاردار حلقوی استفاده نموده اید انتخابی عالی کرده اید. چرا که مزایای بیشتری در مقایسه با سیم خاردار های دیگر خواهد داشت. یکی از بزرگ ترین مزایای استفاده از آن نیز طریقه ی نصب آسان آن است. اما برای نصب سیم خاردار حلقوی تنها کافی است از دسته هایی که در ابتدای حلقه ی سیم خاردار حلقوی قرار گرفته است استفاده نموده و آن را از طریق کشیدن در محل مورد نظر خود ، بر روی پایه فنس یا بالای توری حصاری نصب نمایید.

مزایای استفاده از سیم خاردار حلقوی

همان طور که پیش از این گفته شد این دسته از سیم های خاردار مزایای بیشتری نسبت به انواع دیگری از سیم خاردار ها دارا هستند. اما نا گفته نماند که به طور کلی سیم خاردار از هر نوعی که باشد استفاده ی مفیدی برای شما خواهد داشت. استفاده از سیم خاردار در خصوص باغ، زمین، خانه و ویلا و همچنین محیط های اداری یا نظامی رایج است. یکی از مهم ترین مزایای استفاده از سیم خاردار امینت آن است . چرا که با نصب آن می توانید به طور ویژه ای از ورود افراد متفرقه جلوگیری نمایید. از طرفی به دلیل ساختار منحصر به فردی که دارا هستند برای محیط های مرطوب به خوبی قابل اجرا هستند و ساختاری سازگار با چنین محیط هایی خواهند داشت. بهترین موقعیت استفاده از سیم خاردار های حلقوی در محیط هایی است که دیواری کوتاه دارند و در دسترس افراد سارق هستند. شما می توانید در دو حالت از آن ها استفاده کنید. یعنی علاوه بر استفاده ی مستقل از این سیم ها می توانید آن را بر روی فنس نیز اجرا نمایید.



:: برچسب‌ها: سیم خاردار , سیم خاردار حلقوی , سیم خاردار تبری , مفتول گالوانیزه , پایه فنس , توری حصاری ,
:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

واتراستاپ یکی از قطعاتی جانبی است که برای اجرای سازه های بتنی مورد استفاده قرار می گیرد. هدف از نصب و اجرای واتراستاپ آب بندی درز های اجرا شده در سازه و انبساط سازه های هیدرولیکی و یا سازه هایی است که در معرض آب هستند. در این مقاله روش نصب واتراستاپ حفره دار و تخت توضیح داده می شود . از واتراستاپ در موارد مختلفی استفاده می شود و امروزه کاربرد فراوانی دارد. از جمله کاربرد های این قطعه عبارت است از:

  • آب بندی برای زیر زمین هایی که دارای تراز بالایی از آب های زیر زمینی هستند.
  • آب بندی درز های اجرایی در استخر ها و مخازن آب و فاضلاب.
  • جهت مصارف آب بندی در تونل ها و سد ها.
  • آب بندی درز های اجرایی در سازه های بتنی که به صورت پیش ساخته هستند.
  • برای آب بندی های انبساطی و اجرایی در مخازن های مختلف.
  • آب بندی سازه هایی صنعتی بتنی نظیر کولینگ تاور ها و کلاریفایر ها.
  • آب بندی در بین درز های اجرایی ما بین قطعات فلزی و پلی اتیلن.

روش نصب واتراستاپ تخت و حفره دار

همان طور که پیش از این گفته شد واتراستاپ از قطعات جانبی در سازه های مختلف است  که نقش مهمی نیز داراست. از این رو روش نصب واتراستاپ بسیار مهم است. یکی از نکات مهمی که در نصب واتراستاپ می بایست مورد توجه قرار گیرد این است که این قطعه می بایست دقیقا در محل خود قرار بگیرد. به طور کلی این قطعه شامل دو نوع است که واتراستاپ تخت و حفره دار از انواع واتراستاپ است. برای نصب واتراستاپ حفره دار حتما باید حفره به طور کامل در داخل درز قرار گیرد. در صورتی که حفره به خوبی داخل درز جا نیفتد استفاده از آن کامل بلا استفاده می باشد. همچنین هنگامی که از واتراستاپ های تخت استفاده می کنید باید نهایت دقت را به کار ببرید تا نصف عرض آن در مرحله ی اول بتن ریزی گنجانده شود. چرا که در صورت عدم این اجرای این قسمت آب بندی به خوبی انجام نمی پذیرد.

دومین نکته در نصب صحیح واتراستاپ مهار کردن کامل آن است. این کار موجب می شود تا در هنگام بتن ریزی حرکتی در آن صورت نگیرد.در جهت مهار کردن بال های واتراستاپ می توان از گیره های نگهدارنده ی واتراستاپ که 4 گیره در هر متر است استفاده شود. به هیچ وجه نباید در جهت عبور سیم های نگهدارنده از سوراخ کردن واتراستاپ استفاده گردد.

سومین نکته ویبره کردن بتن استفاده شده در اطراف واتراستاپ است. این کار سبب مدفون شدن واتراستاپ در بتن شده و سبب بهتر شدن نصب در این مرحله می گردد. استفاده از بتنی که دارای دانه های ریزتری باشد بهتر است. زیرا بالچه ها و برجستگی ها زمانی می توانند به طور مناسب عمل نمایند که بتن فاقد هر نوع فضای خالی در اطراف واتراستاپ باشد. استفاده از واتراستاپ تمیز مهم است. در این صورت چسبندگی مطلوب خود را با بتن حفظ خواهد کرد.

روش T یکی از روش هایی است که توسط بسیاری از کارگاه ها در جهت اتصال دو قطعه ی واتراستاپ مورد استفاده قرار می گیرد.  این روش توسط همپوشانی  دو سر  دو قطعه ی واتراستاپ انجام می گیرد که از روش های استاندارد نصب واتر استاپ پیروی نمی کند. دلیل این امر این است که عاج های واتر استاپ مانع از چسبندگی کامل سطوح به یکدیگر می شود و همین موضوع سبب می شود تا آب بندی و کشش آن دچار اشکال شود. از طرفی این روش موجب افزایش ضخامت واتر استاپ و در نتیجه افزایش نیروی محوری در آن خواهد شد.

مزایای واتراستاپ چیست ؟

اولین نکته ای که قبل از توضیح مزایای واتراستاپ باید دانست این است که واتراستاپ قطعه ای بسیار ضروری است. در محل ها و مناطقی که در آن ها دو بتن مختلف در کنار یک دیگر قرار دارند امکان نفوذ آب بسیار بالاست. چرا که بیشترین ضعف را دارند. از این رو برای جلوگیری از این روند می بایست در تمامی مفاصل از واتراستاپ استفاده گردد. مزایای استفاده از واتراستاپ غیر از موضوع گفته شده به شرح زیر است:

  • واتراستاپ ها معمولا دارای مقاومت کششی بسیار بالایی هستند.
  • انعطاف پذیری از مزایای دیگر این قطعات است.
  • کارایی برابر با طول عمر بتن.
  • دارای مقاومت بالا در برابر واکنش های قلیایی.
  • آخرین و مهم ترین مزیت آن نحوه ی نصب آسان آن است. اما باید در حین سهولت در نصب آن دقت کافی شود.

ویژگی های یک واتراستاپ استاندارد چیست ؟

  1. اولین ویژگی که شما می توانید تشخیص دهید یک واتراستاپ استاندارد است یا خیر عدم داشتن حباب در آن است.
  2. یک واتراستاپ استاندارد نباید دارای هیچ نوع ترک و یا انقباض باشد.
  3. عدم زیری سطح از دیگر موارد است.
  4. عدم وجود بریدگی در آن .
  5. واتراستاپی که دارای رنگ یکنواخت و ضخامت یک دست و استاندارد باشد مسلما واتراستاپ مرغوبی است.

واتراستاپ پی وی سی

واتراستاپ پی وی سی یکی از انواع واتراستاپ هایی است که از جنس پی وی سی هستند. این نوع واتراستاپ ها معمولی از پر کاربرد ترین و پر استفاده ترین نوع واتراستاپ ها هستند که در سازه های مختلف بتنی مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله مواردی که باعث تبدیل واتراستاپ پی وی سی به نوع پرکاربرد آن شد تطبیق پذیری و کارایی بالای آن در بیشتر سازه ها بوده است. از این رو آن را به یک قطعه ی پرکاربرد تبدیل نموده است. از جمله ویژگی های مثبت و بسیار مهم این نوع از واتراستاپ ها می توان به ویژگی خاص فیزیکی آن، الاستیسیته ی ذاتی عالی و همچنین مقاوان بالا در برابر مواد شیمیایی که حامل آن ها آب است اشاره نمود. از این رو موجب می شود که بیشتر مهندسین در موارد مختلف استفاده از این نوع واتر استاپ را ترجیح دهند.

معمولا در ساخت تونل ها، فاضلاب ها، مخازن ذخیره ی آب و آبراه ها ، فوندانسیون ها و مهار اولیه و ثانویه از واتر استاپ های پی وی سی استفاده می شود. این دسته از واتراستاپ ها دارای فرم و سایز های مختلف بوده و در بازار عرضه می شوند. که شما می توانید با توجه به نوع مفصل خود نوعی از آن را استفاده نمایید.



:: برچسب‌ها: واتراستاپ , نصب واتراستاپ , انواع واتراستاپ ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

الکترود یا سیم جوش در جوشکاری عبارت است از ماده‌ای رسانا که از یک طرف به قسمت فلزی و از قسمت دیگر به قسمت غیرفلزی متصل می‌گردد. کار اصلی این قطعه برقراری ارتباط بین دو شی رسانا و نارسانا است. الکترود جوشکاری در انواع مختلف، دسته‌بندی‌های متفاوتی دارند. الکترود ها از نظر کاربرد، نوع پوشش ، نحوه تولید، ضخامت و جنس مفتول در انواع مخلتف و کاربرد های گوناگون قابل استفاده هستند. در این مقاله به دسته‌بندی انواع سیم جوش یا الکترود جوشکاری پرداخته شده است و کاربرد و مشخصات هر کدام ذکر شده است؛ با ما همراه باشید.

انواع الکترود جوشکاری از نظر کاربرد

  • الکترود با مفتول فولاد کم کربن

این نوع از الکترودها با عنوان الکترود با فولاد زنگ نزن نیز شناخته می‌شوند. از این دسته از الکترودها در جوشکاری به منظور اتصال قطعات استنلس استیل استفاده می‌شود. بیش‌ترین کاربرد این دسته از الکترودها مربوط به محیط‌هایی است که دچار خوردگی شده و دمای بالایی دارند.      

انواع سیم جوش از نظر کاربرد پوشش

1. الکترود جوشکاری پوشش قلیایی

این دسته از الکترودها دارای پوشش قلیایی بوده و در جهت قطبیت DC+ مورد استفاده قرار می‌گیرند و با این هدف نیز طراحی شده است. از این دسته از الکترودها معمولا در تمامی حالت جوشکاری استفاده شده و کاربرد فراوانی دارد. سرباره‌ی تولید شده در آن نیز سبک‌تر از سایر انواع الکترودها است.

2. الکترود رتیلی

 پایه‌ی این پوشش از نوع رتیلی بوده و برای هر دو نوع قطبیت DC و  AC  مورد استفاده قرار می‌گیرد. زمانی که نوع جوشکاری به صورت سر بالا، مستقیم و حتی مایل است از این دسته الکترود استفاده می‌شود از این رو کاربرد متنوع و زیادی در جوشکاری دارد. یکی از خواص مهم در این الکترودها توانایی تحمل ترک گرم بالا بوده و با استفاده از آن می‌توان قوسی پایدار ایجاد نمود.

3. الکترود جوشکاری رتیلی با پودر آهن

این دسته از الکترود ها با عنوان الکترود اکسید سیلیس نیز شناخته می‌شوند و همانند الکترودهای رتیلی استفاده‌ی زیادی در صنعت جوشکاری دارند.

4. الکترود با پوشش سلولزی

 دلیل نامگذاری این دسته از الکترودها پوشش سلولزی می‌باشد که بر روی آن ها کشیده شده است. سطح این دسته از الکترودها به دلیل پوشش آن اصولا خشن بوده و از آن‌جایی که آن‌ها نمگیر هستند امکان فاسد شدن ماده سلولز به کار رفته در ترکیب زیاد است. از این رو این الکترودها را معمولا در جعبه‌هایی که رطوبت به درون آن‌ها نفوذ نمی‌کند به فروش می‌رسانند. یکی دیگر از ویژگی‌های این الکترود ها عدم خشک کردن آن‌ها به دلیل پوشش سلولزی روی آن‌هاست. اما لازم‌به‌ذکر است که در کنار این معایب خواص مکانیکی و نفوذپذیری عالی داشته و برای جوشکاری‌های سرازیر استفاده می‌شود.

5. الکترود با پوشش اسیدی

منگنز و سیلیکات آهن مهم‌ترین موادی هستند که در روکش این الکترودها به‌کار رفته‌اند. با توجه به سرباره ضخیمی که دارند برای جوشکاری استفاده‌ی زیادی داشته و دارای سطحی مناسب هستند. علاوه بر این برای رفع عیب‌های موجود در ریخته‌گری می‌توان از این دسته الکترودها استفاده نمود.

انواع الکترود از نظر ضخامت و جنس مفتول

دسته‌ای دیگر از الکترودها وجود دارند که بر اساس موارد دیگر دسته‌بندی می‌شوند. اولین دسته از الکترودها در این قسمت الکترودهایی هستند که بر اساس ضخامت پوششی خود دسته‌بندی می‌شوند که شامل انواع الکترودهای جوشکاری ضخیم، خیلی ضخیم، متوسط و نازک هستند. دسته‌ی دوم که الکترودهایی بر اساس جنس مفتول می‌باشند معمولا شامل الکترودهای آلومینیومی، ضد زنگ، نیکلی و کم کربن هستند.

انواع الکترود از نظر نحوه تولید

1. الکترود های کم هیدروژن

فلاکس به کار رفته در این الکترودها از هیدروژن بسیار کمی برخوردار است. از این رو از آن‌ها برای فولادهای پرکربن استفاده می‌گردد و الکترودهای E7018 و E7028 پرکاربردترین الکترودها از این دسته می‌باشند.

2. الکترود های چسبان

دارای پوشش فلاکس سنگین بر روی سیم بوده و رسوب گذاری سریعی را به همراه دارند. الکترود های E6027 و E6028 از کدهای پرکاربرد در این نوع الکترودها می‌باشند.

3. الکترود های سریع انجماد

الکترود های سریع انجماد سه ویژگی منحصر به فرد داشته که شامل ایجاد قوس قوی، ایجاد سرباره کم و استفاده در محیط‌های مختلف است. از انواع سیم جوش سریع انجماد می‌توان به الکترودهای E6010 اشاره نمود.

4. الکترود های انجماد پر شده

الکترودهای انجماد پرشده همان‌طور که از نامشان پیداست. دارای فلاکسی سنگینی می‌باشند. در این الکترودها علاوه بر خارج کردن سرباره می‌توان دانه‌هایی با ترکیب‌های یکنواخت ایجاد نمود. الکترودهایی که دارای کدها E7014، E6013  و E6012 هستند در دسته‌ی الکترودهای انجماد پرشده قرار دارند.

نقش روکش الکترود جوشکاری چیست ؟

روکش‌های الکترود جوشکاری دارای استفاده‌های متنوعی بوده و کاربردهای مختلفی را در این باره دارا هستند. معمولا نقش این روکش‌ها به شرح زیر بوده و در موارد مختلف دارای نقش‌های گوناگونی هستند:

1. نقش الکتریکی

در این قسمت الکترودها نقش ایجاد ثبات و پایداری در قوس را ایفا می‌کنند. علاوه بر این هدایت الکتریسیته در قوس از نقش‌های الکتریکی دیگر در الکترودهای جوشکاری است.

2. نقش فیزیکی

الکترودها علاوه بر نقش‌های الکتریکی دارای نقش فیزیکی نیز هستند. انجام عملیاتی نظیر میزان ویسکوزیته‌ی روپوش، کشش سطحی در روپوش، برقراری ضخامت کافی سرباره و سرعت انجماد بالای سرباره جزو اهداف فیزیکی استفاده از الکترودهاست. این اهداف در جوشکاری و استفاده از الکترود بسیار مهم و تاثیرگذار می‌باشد.

3. نقش متالوژیکی

علاوه بر نقش‌های گفته شده، نقش متالوژیکی نیز از نقش روکش الکترودها به حساب می‌آید. اولین نقش در این قسمت حفاظت از قوس و مذاب می‌باشد. از طرفی آلیاژسازی، افزایش راندمان و نرخ رسوب، اکسیژن‌زدایی و مواردی نظیر کاهش سرعت سرد شدن در قسمت نقش متالوژیکی یک روکش الکترود قرار می‌گیرد.

کلام آخر

در مطالب فوق دسته‌بندی الکترود از نظر پوشش، کاربرد تولید و... ذکر شده بود که از انواع آن‌ها می‌توان به الکترودهای پرکربن، الکترودهای کم هیدروژن، چسبان، کم کربن و... اشاره کرد. این الکترودها دارای روکشی می‌باشند که این روکش نقش متالوژیکی، فیزیکی و الکتریکی ایفا می‌کند. برای خرید و استعلام قیمت انواع سیم جوش می‌توانید با ما از طریق شماره 37556_021 در ارتباط بوده و سفارش خود را ثبت نمایید.

جهت خرید انواع محصولات مفتولی و ساختمانی نظیر مفتول گالوانیزه، اسپیسر، واتراستاپ و... می‌توانید از مشاوره رایگان کارشناسان شهر مفتول بهره‌مند شوید.



:: برچسب‌ها: الکترود , الکترود جوشکاری , انواع الکترود , مفتول گالوانیزه , اسپیسر , واتراستاپ ,
:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

توری مش یا توری جوشی به یک شبکه ای از جنس فلز گفته می شود که از طریق جوش یا بافتن به یکدیگر این شبکه ها شکل می گیرند. معمولا از دو روش جوش مفتولی و جوش مقاومتی یا نقطه ای در جهت تولید آن استفاده می شود. مقاومت توری مش به قطر آن بستگی دارد. در واقع می توان گفت هر چه مقدار این قطر بالا تر باشد  مقاومت توری مش نیز بالا تر بوده و مرغوب تر خواهد شد. در این مقاله مراحل تولید توری مش و توری جوشی را شرح می دهیم .

توری مش چیست و چگونه تولید می شود؟

همان طور که در بالا گفته شد از اتصال میگرد های فولادی به یکدیگر به حالت موازی و به صورت تا رو پودی توری های مش تولید می شوند. نحوه ی تولید این توری ها به شیوه ای است که میلگرد های افقی و عمودی روی هم قرار گرفته و به وسیله ی جوش محل هایی که این دو توری بر روی هم قرار گرفته اند به یکدیگر متصل می شوند. اتصال این توری ها توسط جوش موجب افزایش مقاومت و محکم شدن آن ها شده و از لق زدگی این توری ها جلوگیری می کند. این محصول یکی از محصول های پرکاربردی است که در سازه های مختلف مورد استفاده قرار گرفته و بسیار مقاوم هستند.

چرا استفاده از توری مش رایج است؟

در پاسخ به این سوال باید گفته شود توری مش مزایای بی شماری نسبت به توری های دیگر داشته و کاربرد زیادی دارد. دلیل فروش زیاد مش امکان مسلح کردن بتن در سازه است. این مورد یکی از اصلی ترین مزایای مش فلزی می باشد. دومین مزیت مش استحکام بالای آن است. از ان جایی که تنش های کششی در بتن ها ضعیف است هنگامی که از مش در بتن استفاده می شود استحکام بتن افزایش پیدا کرده و تقویت وضعیت کششی را شامل می شود.

استفاده از توری مش موجب صرفه جویی در هزینه و زمان می شود. از آن جایی که استحکام و مقاومت این قطعه  بالا بوده و شکل هندسی مناسبی دارد منجر به تسریع عملیات ساختمانی شده و از هر نظر به صرفه خواهد بود. قیمت خرید مش نیز تقریبا مناسب است. یعنی شما این  سازه را می توانید بر خلاف کارایی بالایی که دارد با قیمتی بسیار مناسب تهیه نمایید. ورقه ی تولید شده در مش که با عنوان شیت شناخته می شود معمولا پاره نشده و در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت بسیار بالایی دارد. از طرفی جوش خوردگی قطعات به یکدیگر در این سازه منجر به افزایش کاربرد آن برای ساخت و ساز های مستحکم می شود.

مراحل تولید توری مش یا توری جوشی

مراحل اصلی تولید توری مش ورقه ها یا شیت هایی است که دارای ابعادی برابر با 6 متر در 2 متر و 20 سانتی متر است. تار و پود این محصول به شیوه ای است که نوع مفتول می تواند از جنس سیاه پرکربن،گالوانیزه و یا استنلس استیل باشد. میلگرد هایی که در توری مش مورد استفاده قرار می گیرند در دو نوع ساده و آجدار می باشند که ابعاد آن ها متنوع بوده و با اندازه هایی نظیر6،8،10 و 12 میلیمتر است. شکل هندسی سوراخ های موجود در توری مس که با عنوان چشمه نیز شناخته می شود به حالت مربع می باشد.  نکته ی بسیار مهم در مورد تولید مش این است که در صورتی که جنس توری مش از سیاه پرکربن باشد انعطاف آن را خنثی خواهد کرد.

تولید توری مش جوشی به روش اتوماتیک

علاوه بر روش فوق از روشی دیگر در تولید مش استفاده می شود که با عنوان تولید مش به روش اتوماتیک شناخته می شود. در این روش در جهت تولید مش از مفتول گالوانیزه و یا مفتول سیاه استفاده می شود. ضخامت مفتول باید در این روش تعیین شود که به موارد مختلفی اعم از نوع دستگاه، میزان مورد نظر مشتری مکان مورد نظر بستگی دارد. این که مش قرار است برای چه قسمتی مورد استفاده قرار بگیرد در ضخامت مش نقش اصلی را ایفا می کند.

 پس از تعیین این قسمت در دستگاه های مربوطه قرار گرفته و انحنا های موجود در آن صاف می شود. پس از اتمام این مرحله از طریق روکش دهی می توان نیاز به رنگ آمیزی در آن ها را از بین برد که باز هم به نظر مشتری و کاربرد مش بستگی دارد. در صورتی که روکش دهی نیاز باشد. روکش مورد نظر ایجاد شده و توسط جریان هوا خشک می شود و در آخر وارد قسمت حصار بافی خواهد شد.

خرید توری مش و قیمت آن

برای خرید توری مش اولین نکته توجه به قیمت آن است. البته کیفیت این سازه به قدری بالاست که هزینه کردن برای آن به صرفه است. به طور کلی همان طور که پیش تر گفته شد قیمت توری مش معمولا با توجه به کیفیت این سازه در بازار مقرون به صرفه بوده و هزینه ی زیادی ندارد. اما به طور کلی برای برآورد هزینه ی این سازه لازم است یک دسته از عوامل را در نظر داشته باشید. این موارد شامل:

  1. میزان ضخامتی که باید توری مش و مفتول آن داشته باشد.
  2. ابعاد سوراخ های به کار رفته در توری مش
  3. مفتول به کار رفته در آن که آیا آجدار است و یا ساده است.
  4. پوشش توری مش که آیا سیاه، گالوانیزه و یا استیل است.

معمولا موارد بالا در قیمت توری مش تاثیر گذاشته و موجب افزایش یا کاهش قیمت خواهند شد. از این رو ایتدا مشخص کنید که کدام دسته از توری مش را با چه ویژگی هایی در نظر دارید تا بتوانید توری مش مورد نظر را با قیمت مناسب خریداری کنید.

توری مش را در کدام بخش ها می توان استفاده نمود؟

در این قسمت می خواهیم در مورد کاربرد توری مش صحبت کنیم. این توری ها دارای انواع مختلفی بوده و هر یک در مکانی خاص مورد استفاده قرار می گیرند. اما به طور کلی استفاده ی عمده ی توری های مش در زمین های کشاورزی، حمل و نقل، باغداری، معدن، حصار کشی ها و صنایع دیگر بوده که به استحکام سازی آن ها کمک شایانی خواهند کرد. این سازه از نظر استحکام و امنیت بسیار مناسب بوده و می توان در هر مکانی از آن ها استفاده نمود.



:: برچسب‌ها: توری مش , انواع توری مش , خرید توری مش , توری جوشی , تولید توری مش ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

توری مش از یک شبکه ی فولادی مانند تشکیل می شود که فولاد های افقی و عمودی بر روی هم قرار گرفته و به یکدیگر جوش می خورند. اتصال این مفتول ها از طریق جوش باعث می شود که استحکام آن ها بالا رفته و به عنوان سازه ای محکم در صنعت ساخت و ساز استفاده شود. استحکام بالای توری مش موجب می شود که از آن برای محکم سازی استفاده شده و مزایای استفاده از توری مش افزایش یابد. حال در این مقاله می خواهیم در مورد انواع توری مش و کاربرد آن ها صحبت کنیم.

توری مش و انواع آن

توری مش به طور کلی شامل سه دسته ی پنلی ، آجدار و فولادی است که در حال  حاضر در بازار ساخته و به فروش می رسد. جنس انواع توری مش از آهن یا مفتول سیاه و مفتول گالوانیزه است و شبکه های توری آن به حالت جدولی به یکدیگر جوش می خورند. سیم های مفتولی مورد استفاده در توری های مش دارای ضخامت های گوناگونی هستند که با توجه به کاربرد مصرف در ضخامت های مختلفی ساخته خواهند شد. لازم به ذکر است که ضخامت مفتول توسط مورد دیگر طراحی می شود. چرا که این توری ها در شکل های مختلفی اعم از دیوار باربر و سقف و همچنین پارتیشن ساخته می شوند. از این رو ملاک دیگری برای تعیین ضخامت مفتول به کار رفته در توری مش موارد گفته شده است. به طور کلی انواع مش به شرح زیر است:

  • مفتول آهن
  • مفتول گالوانیزه
  • مفتول اسید شور

مزایای استفاده از توری مش به صورت شبکه ای چیست؟

اولین و مهم ترین مزیت توری مش استفاده ی مقرون به صرفه از آن است. هنگامی که شما استفاده از توری مش شبکه مانند را به روش های دیگر در ساخت و ساز ترجیح می دهید در هزینه ی خود صرفه جویی می کنید. چرا که قیمت استفاده از آن ها در مقایسه با سازه های دیگر بسیار کم تر است. البته قیمت کم آن دلیل بر بی کیفیت بودن شبکه ی توری مش نیست. بلکه کیفیت در این سازه ها حرف اول را می زند.

دومین مورد از میان مزایای استفاده از توری مش حمل و نقل آسان آن است. به دنبال سهولت در حمل و نقل هزینه های نصب آن نیز نسبتا مناسب تر می باشد. از طرفی از نظر امنیت تایید شده بوده و طبق مقررات ساختمان سازی ساخته می شوند. از این رو می توانید در هر مکانی آن ها را به راحتی استفاده نمایید. نکته ی دیگر سرعت بالا در انجام عملیات ساختمانی است. بنابراین شما علاوه بر صرفه جویی در هزینه می توانید در وقت خود نیز صرفه جویی نمایید.

کاربرد های شبکه ی مش فولادی چیست؟

شما از این سازه می توانید در مکان های مختلفی استفاده نمایید. از این رو کاربرد مش های فولادی بسیار زیاد بوده و جزو سازه هایی پرکاربرد است. برای دیواره ها و قطعات پیش ساخته، کف های سالن و یا انبار ها، در فرودگاه ها، برای ساخت تونل و مترو و همچنین پل ها و پارکینگ ها می توان از مش فولادی استفاده نمود. یکی دیگر از کاربرد های آن نیز استفاده در کف استخر ها و یا سقف طبقات می باشد. دلیل استفاده ی گسترده از شبکه های مش فولادی مستقیما به استحکام آن باز می گردد. استحکام بالای شبکه های فولادی موجب می شود تا در چنین مکان های مهمی که نیاز به استحکام بالایی دارد بتوان از چنین سازه ای استفاده نمود.

انواع شبکه های مش

شبکه های مش دارای طول های متفاوتی بوده و این اندازه در حدود 1 تا 9 متر می باشد. عرض شبکه های مش معمولا در حدود 100 الی 250 سانتی متر است. لازم به ذکر است که با توجه به کاربردی که دارند. می توان از آن ها در مکان های مختلفی استفاده نمود که باید ابعاد را با توجه به مصرف آن در نظر گرفت. سوراخ های شبکه های مش در حدود 8 الی 40 سانتی متر بوده و به شکل های مربع و یا مستطیل ساخته می شوند.

توری مش استیل

یکی دیگر از انواع توری های مش توری مش استیل است. این توری دارای کاربرد های خاص خود بوده و در مواردی نظیر صنایع شیمیایی، صنایع غذایی، صنایع هوا فضا و یا صنعت نفت و گاز و... مورد استفاده قرار می گیرد.

از انواع توری مش استیل می توان به توری مش استیل گرید 304 اشاره نمود. این دسته از توری های مش معمولا پرکاربرد ترین نوع از توری های مش بوده و در بازار نیز موجود است. جنس آن از مفتول استیل بوده و در برابر موارد مختلف از خود مقاومت بالایی نشان می دهد. به طور مثال در برابر رطوبت، مواد شیمیایی و یا مواد اسیدی مقاوت داشته و ضد مغناطیس است. ابعاد سوراخ در آن ها  استاندارد بوده و در موارد زیادی از آن ها استفاده می شود.

دومین نوع از توری های مش استیل می توان توری مش استیل گرید 316 را معرفی نمود. قیمت این توری های مش استیل معمولا از نوع قبل بالا تر بوده و مقاومتی بسیار بالا دارند. مولیبدن موجود در ساختار این دسته از توری های مش استیل موجب شده است تا قیمت آن در مقایسه با دسته ی قبل بیشتر باشد. اگرچه این مقدار در حدود 2 درصد است اما بر روی قیمت آن تاثیر گذار خواهد بود.

دلیل اصلی این تاثیر گذاری این است که با افزودن مولیبدن در ساختار این مش توری موجب می شود تا مقاومت آن ها در برابر خوردگی افزایش یابد. به طور نمونه در محیط هایی نظیر محیط های مرطوب و اسیدی مانند دریا می توان به راحتی از این دسته از توری ها استفاده نمود. از این رو کاربرد آن ها در محیط هایی با خاصیت اسیدی بالا و دریایی است و در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی کاربرد گسترده ای دارند.

در آخر باید گفت که ابعاد و هزینه ی تولید توری مش استیل و فولادی به طور مستقیم به کاربرد آن بستگی داشته و باید دانست که برای چه محیطی قرار است مورد استفاده قرار بگیرد. ابعاد و ضخامت آن نیز بر روی قیمت توری تاثیر گذار است.



:: برچسب‌ها: توری , انواع توری مش , کاربرد توری مش , توری جوشی ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

الکترود قطعه ای مهم است که در جوشکاری مورد استفاده قرار می گیرد. الکترود ها دارای انواع گوناگونی بوده که هر یک در موارد خاصی مورد استفاده قرار گرفته و کاربرد های متنوعی دارد. کاربرد الکترود ها با توجه به ویژگی های آن متنوع می باشد. اما علاوه بر کاربرد الکترود ها هر کدام از آن ها نیز دارای مشخصاتی خاص هستند که در این مقاله می خواهیم در مورد مشخصات و نحوه ی نامگذاری الکترودها توضیحات دهیم.

مشخصات الکترود ها بر اساس نامگذاری الکترودها چیست؟

در جوشکاری مشخصات الکترود ها شامل یک سری اعداد است که توسط این اعداد می توان موارد زیادی را در مورد الکترود ها دریافت نمود. معمولا نام الکترود ها با یک سری اعداد و حروف انگلیسی نوشته می شود که در این قسمت می خواهیم بررسی کنیم هر یک از این اعداد و حروف نشان دهنده ی چیست؟ به طور مختصر این اعداد و حروف به شرح زیر است:

به طور مثال الکترود E60 10: حرف انگلیسی E در این قسمت نشان دهنده ی جریان برق است. عدد 60 در کنار حرف کشش گرده جوش بر حسب پاوند بر اینچ مربع، عدد 1 بیانگر حالا متخلف جوشکاری و عدد0 نوع جریان را نشان می دهد. این خلاصه ای از حروف و اعداد مشخص شده در الکترود ها است.تعریف مفصل آن را در ادامه ی بحث آورده ایم.

علامت اول در نام الکترود ها

همان طور که گفته شد حرف E نشان دهنده ی جریان برق است. هنگامی که این حرف در ابتدای نام الکترود قرار می گیرد یعنی الکترود مورد نظر برای جوشکاری برق می باشد. چرا که بعضی از این الکترود ها معمولا پوشش دار بوده و قالب استفاده ی آن ها در جوشکاری با اکسی توسین می باشند که با حروف و اعداد دیگر قابل رویت هستند.

علامت دوم در نام الکترود ها

علامت دوم شامل دو عدد 0 و 6 می باشد که نشان دهنده ی فشار گرده ی جوش است. این علامت فشار گرده ی جوش را بر حسب پاوند بر اینچ مربع محاسبه کرده و به طور معمول می بایست آن را در 1000 ضرب نمود. به طور دقیق تر مفهوم این است که فشار گرده ی جوش در این الکترود 60000 پاوند بر اینچ مربع می باشد. که واحد آن در فارسی کیلوگرم در متر مربع می باشد.

علامت چهارم در نامگذاری الکترود ها

این علامت معمولا از صفر شروع شده و به عدد 6 ختم می شود. دلیل اصلی استفاده از این علامت در نام الکترود ها نشان دادن خصوصیات ظاهری گرده جوش و نوع جریان می باشد. وجود علامت 0 یا 6 در انتها هر یک نشان دهنده ی مورد خاصی است. یعنی در صورتی که علامت آخر در نام 0 باشد موارد استعمال آن دسته از الکترود ها تنها با جریان مستقیم یا در اصطلاح DC یا قطب معکوس می باشد. میزان نفوذ در این جوشکاری معمولا زیاد بوده و شکل مهره ها در آن تخت است. از طرفی درجه ی سختی گرده جوش در این دسته از الکترود ها اصولا بالاست.

اما در صورتی که علامت آخر آن یک باشد موارد استعمال در این الکترود ها در با DC,AC است. شکل ظاهری در جوش دادن این دسته از الکترود صاف بوده و میزان درز و شکاف و قعر آن و همچنین درجه ی سختی در آن ها زیاد تر از گرده ی اول می باشد.

در صورتی که علامت چهارم عدد 2 باشد موارد استعمال الکترود همانند نوع قبل به صورت AC,DC می باشد. میزان نفوذ جوش در این الکترود ها معمولا به صورت متوسط بوده و درجه ی سختی به میزان الکترود های دیگر کمتر است. نمای ظاهری در الکترود های این دسته معمولا به شکل محدب است. اما  در صورتی که علامت چهارم در آن 3 باشد  این الکترود تنها قادر است با جریان AC  متناوب و مستقیم به کار برده شود. درجه ی سختی گرده جوش در این دسته از الکترود ها به میزان دو دسته ی اول کمتر می باشد اما از دسته ی سوم معمولا بیشتر است. قوس الکتریک در آن ها معمولا خیلی آرام و کم نفوذ است. شکل مهره های آن نیز به صورت محدب است.

دسته ی بعدی شامل الکترود هایی است که علامت آخر عدد 4 است. این الکترود قادر است با هر دو جریان AC,DC  به کار برده شود. و موارد استعمال در آن نیز برای شکاف های عمیق و یا قسمت هایی که چندین گرده جوش می بایست بر روی هم باشند استفاده می شود. دسته ی آخر شامل الکترود هایی است که عدد پایانی آن ها عدد 5 است. این الکترود ها به تنهایی برای جریان های DC مورد استفاده قرار می گیرد. موارد استعمال آن نیز برای شکاف هایی به صورت باز و عمیق می باشد. درجه ی سختی در گرده جوش این الکترود ها کم و دارای قوس الکتریکی آرامی هستند. پوشش شیمیایی آن ها نیز جزو پوشش های شیمیایی الکترود های بازی است.

ارتباط عدد آخر در نامگذاری الکترود با پوشش شیمیایی الکترود

علاوه بر موارد گفته شده شماره ی آخر در الکترود ها می تواند نشان دهنده ی ترکیب شیمیایی در الکترود ها باشد که شامل موارد زیر می باشد:

  • اگر عدد آخر 0 باشد پوشش الکترود پر سلولز و کربنات سدیم است.
  • اگر عدد آخر 1 باشد پوشش الکترود پر سلولز و کربنات پتاسیم می باشد.
  • عدد 2 در آخر نام الکترود حاکی بر پوشش پر تیتان و کربنات سدیم است.
  • عدد 3 در آخر نام الکترود حاکی بر پوشش پر تینان و کربنات سدیم است.
  • عدد 4 نیز می تواند نشان دهنده ی پوشش پر تینان به همراه پودر آهن باشد.
  • عدد 5 پوشش بدنه ی کم هیدروژنه را نشان می دهد.
  • عدد 6 و 7 و 8 به ترتیب نشان دهنده ی پوشش های کم هیدروژنه، پوشش های کم هیدروژنه و حاوی پودر آهن می باشند.

با توجه به نکات گفته شده شما می توانید به راحتی مشخصات یک الکترود را تشخیص داده و کاربرد آن را نیز مشخص کنید. تمامی اعداد و حروف در الکترود ها نشان دهنده ی موارد زیادی است که در بالا گفته شد. این حروف و اعداد علاوه بر مشخص نمودن کاربرد و مشخصات کامل الکترود می توانند پوشش های الکترود ها را نیز نشان دهند.

 



:: برچسب‌ها: الکترود , الکترود جوشکاری , انواع الکترود ,
:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

پشم شیشه نوعی ماده ساخته شده از الیاف معدنی است که به عایق حرارتی صوتی نیز شهرت دارد. این ماده از مواد بازیافت شده و شیشه ذوب شده به همراه ماسه ممولی و زرین تولید می شود که رشته های استوانه ای شکل شیشه ای و بسیار ریزی را پدید می آورند. این الیاف شیشه ای دارای انواع مختلفی هستند که کاربردهای متفاوتی نیز دارند و بیشتر در صنعت بسته بندی و ساختمان سازی و دیگر صنایع به عنوان عایق صوتی و حرارتی کاربرد دارد. پشم شیشه بر اساس نوع مصرف ، نوع پوشش و مشخصات فنی و شکل آن دسته بندی می شود که در ادامه مشخصات فنی پشم شیشه و انواع پشم شیشه و کاربرد هر کدام از انواع آن توضیح داده خواهد شد.

انواع پشم شیشه

همانطور که پیشتر گفته شد پشم شیشه دارای انواع مختلفی است که بر اساس نوع پوشش پشم شیشه ، مشخصات فنی و نوع کاربرد تقسیم بندی می شود. این محصول بر اساس پوشش به سه دسته ، پوشش فویل آلومینیومی ، بافت سیاه شیشه ای و الیاف پارچه ای شیشه ای تقسیم بندی می شوند. بر اساس

مقاومت حرارتی پشم شیشه چقدر است ؟

پشم شیشه همانند سایر مواد عایق، تا حد خاصی توانایی عایق بندی را دارد. آستانه دمایی که پشم شیشه توانایی تحمل آن را دارد 550 درجه سانتی گراد است.

انواع پوشش پشم شیشه

پوشش‌های پشم شیشه به سه دسته تقسیم بندی می شوند:

پوشش فویل آلومینیومی

پوشش بافت سیاه شیشه‌ای

پوشش الیاف پارچه‌ای شیشه‌ای

انواع پشم شیشه

به طور کلی سه مدل پشم شیشه در بازار ایران وجود دارد که هر یک کاربرد خاص خود را دارند . این سه مدل به شرح زیر است :

  • پشم شیشه رولی که با نام پتویی نیز شناخته می‌شود .
  • پشم شیشه پانل که نام دیگر آن پشم شیشه تخته‌ای است .
  • پشم عایق لوله یا عایق پیش ساخته .    

انواع پشم شیشه بر اساس مصرف

  • پشم شیشه بدون لفاف (Un facing) پشم شیشه پتویی نام دیگر این پشم شیشه است. از پشم شیشه پتویی معمولا در دیگ‌های بخار، سیستم‌های دوجداره، دیگ‌های شوفاژ، آبگرمکن، اجاق گاز و امثال آن استفاده می‌شود. به طور کلی لوازمی که دارای سیستم حرارتی مستقیم هستند، از این پشم شیشه استفاده می‌شود. البته ممکن است در سقف سالن‌ها و یا سوله هایی که پوشش دو لایه دارند نیز از این پشم شیشه استفاده شود
  • پشم شیشه کاغذی پشم شیشه کاغذی با لفاف کاغذ کرافت پوشیده می‌شود. موارد مصرف این پشم شیشه بیشتر در کارهای صنعتی و ساختمانی است. به طور مثال برای ایزوله کردن لوله‌ای آب سرد و گرم، سقف‌های دو جداره برای سالن‌های تولید دام و طیور و مواردی این چنین مورد استفاده قرار می‌گیرد. ضخامت لازم برای این موارد معمولا 25 تا 50 میلیمتر است.
  • پشم شیشه با لفاف کاغذ آلومینیوم این نوع پشم شیشه شامل دو دسته آلومینیوم مسطح پلی اتیلن دارد و آلومینیوم مسطح ساده پلی اتیلن دار است. ضخامت‌های موجود برای این پشم شیشه شامل 25 و 50 میلی متر است. دانسیته‌های موجود در این پشم شیشه نیز شامل 10، 12،16 و 20 است. از این پشم شیشه معمولا در کانال‌های انتفال هوا و پوشش لوله‌ها در فضای باز مورد استفاده قرار می‌گیرد. ضخامت 50 میلی متر برای پوشش سقف سوله و سالن تولید کارخانجات، مرغداری و مکان هایی از این قبیل مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • پشم شیشه با انواع لفاف رنگی تا چند سال اخیر، پشم شیشه‌های مورد استفاده در مکان‌های مختلف، به صورت آلومینیومی و ساده با رنگ نقره‌ای بوده است. امروزه می‌توان از خاصیت رنگ پذیری پشم شیشه استفاده نمود و طرح‌های جذاب تری ایجاد کرد. فلز آلومینیوم دارای ماهیت فیزیکی خاصی است. به طوری که میل زیادی به ترکیب و واکنش با گاز اکسیژن دارد. از این خاصیت و ترکیب آلومینیوم و اکسیژن می‌توان برای تولید پشم شیشه‌های رنگی استفاده نمود. این انتخاب سلیقه‌ای است. افراد می‌توانند برای محیط‌های گوناگون از پشم شیشه با لفاف رنگی استفاده کنند.
  • پانل پانل نوعی از پشم شیشه است که دارای حجمی بالاتر از پشم شیشه رولی است. از پانل به عنوان عایق حرارتی و صوتی در صنایع استفاده می‌شود. پانل‌ها در ابعاد 1000 و 12000 میلیمتر تولید می‌گردند. البته می‌توان از ابعاد دیگر نیز برای کارهای مختلف استفاده نمود. از پانل‌ها می‌توان در دیوارها، سردخانه ها، استودیوهای ضبط صدا و مواردی از این قبیل استفاده کرد.
  • عایق لوله عایق لوله یا عایق پیش ساخته، با دانسیه‌های مختلف تولید می‌شود. از آنها برای پوشش دادن سطوح خارجی لوله‌های آب گرم و سیستم‌های انتقالی صنایع گاز و پتروشیمی استفاده می‌شود. 
مزایای پشم شیشه
  • چگالی‌های متنوعی را داراست .
  • وزن کمی داشته و سبک است .
  • مراحل نصب پشم شیشه بسیار آسان است .
  • کند سوزی و ضریب انتشار کم گاز سمی .
  • داشتن خاصیت آکوستیک

معایب پشم شیشه

  • ساختار فیبری پشم شیشه سبب شده است این ماده در برابر رطوبت مقاومت کمی داشته باشد .
  • این ماده می‌تواند باعث ایجاد مشکلات پوستی ، ضعف در دید و مشکلات تنفسی-ریوی شود .

خدمات شهر مفتول شهر مفتول ، با تولید محصولات مفتولی و پشم شیشه مرغوب و با کیفیت در خدمت شماست. هدف اصلی ما جلب رضایت و اعتماد مشتریان گرامی است. با بهره مندی از خدمات ما میتوانید خرید راحت و سریع داشته باشید. همچنین می توانید قبل از خرید از خدمات مشاوره رایگان ما استفاده کرده و با اطمینان کامل خرید کنید. به منظور راحتی شما مشتریان گرامی خدمات نصب در محل نیز عرضه می گردد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ی 37556-021 تماس حاصل نمائید.



:: برچسب‌ها: پشم شیشه , انواع پشم شیشه , کاربرد پشم شیشه ,
:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

همان‌طور که می‌دانید یونولیت ماده‌ای با وزن کم و معمولا سفید رنگ است و بیش‌تر کاربرد این محصول در بسته‌بندی‌ها و عایق‌کاری‌های ساختمان می‌باشد. در واقع یونولیت، فوم یا ورق‌های سقفی امروزه جز مصالح ضروری ساختمان محسوب می‌شوند؛ چرا که این پلیمر عایق رطوبت، صدا و گرما بوده که در قسمت‌های مختلفی از ساختمان به کار گرفته می‌شود. به‌خصوص در مناطق مرطوب و با آب‌وهوای همیشه بارانی استفاده از انواع یونولیت می‌تواند یک نکته مثبت در مورد پیکربندی یک ساختمان باشد. ما در این مقاله کاربرد انواع یونولیت یا فوم ساختمانی را بررسی کرده و به کاربرد هر کدام از آن‌ها می‌پردازیم.

انواع یونولیت ساختمانی

1. یونولیت فشرده

یونولیت فشرده یکی از انواع یونولیت است که به دلیل فشرده شدن مواد سازنده آن و قرار گرفتن در قالبی که سبب تشکیل شکل نهایی آن می‌شود، دارای وزن بالایی است. از خصوصیات بارز یونولیت یا فوم فشرده می‌توان به قابلیت ترکیب با عایق‌های دیگر اشاره کرد. درواقع می‌توان آن را به صورت ترکیبی با دیگر فوم‌های آکوستیک، پشم سنگ و... استفاده نمود. این کار سبب افزایش کاربرد صداگیری و می‌شود.

این یونولیت مقاومت بالایی دارد از این رو کاربرد بیشتری نسبت به یونولیت‌های دیگر دارد. از کاربرد های رایج یونولیت فشرده در صنعت ساختمانی، صنعت خودروسازی، صنایع غذایی، مجسمه‌سازی، درب‌های ضدسرقت، عایق‌کاری و... می‌توان اشاره کرد.

یکی از انواع یونولیت‌های فشرده، یونولیت ورق فشرده فرتاش است. این یونولیت دارای دانسیته بالای 40 است. لازم به ذکر است این یونولیت کاملا خالص است.

2. یونولیت سقفی استاندارد

دومین نوع یونولیت، یونولیت سقفی استاندارد است. از این یونولیت به عنوان قالب بتن در سقف‌های دال یک طرفه یا اصطاحا تیرچه بلوک استفاده می‌شود. معمولا این یونولیت به صورت مکعب مستطیل استفاده می‌شود و دارای ابعاد 200،50 و 25 است. دانسیته یونولیت سقفی ملاک اصلی تشخیص وزن آن است. دانسیته یونولیت سقفی متفوات است و بر اساس کاربرد آن در نمونه‌های مختلف تولید می‌شود که معمولا بین 7 تا 8 کیلوگرم بر متر مربع است.

اگر قصد استفاده از این فوم های ساختمانی را دارید، باید توجه کنید که استانداردهای لازم که توسط مرکز استاندارد تعیین می‌شود را داشته باشد.

3. یونولیت دیواری

در بعضی از موارد، از یونولیت برای دیوار نیز استفاده می‌شود. این یونولیت معمولا به صورت یونولیت دیوارپوش فومی، فوم دیواری تزئینی، فوم دیوار پوش و پنل های سه‌بعدی مورد استفاده قرار می‌گیرد. یونولیت دیواری علاوه بر قدرت عایق بودن و جذب صدا، خاصیت تزئینی نیز دارد. در حقیقت ظاهر آن به صورتی است که جلوه خاصی به دیوار می‌بخشد. یونولیت دیواری دارای خاصیت‌هایی از قبیل صداگیر بودن، ضدضربه بودن، جلوگیری از ضربه در سالن‌های ورزشی، داشتن قابلیت شست و شو، برخورداری از ویژگی آنتی باکتریال و... است.

4. یونولیت تیرچه کرومیت

نمونه‌ای از این محصول نیز برای ساخت تیرچه کرومیت استفاده می‌شود. یونولیتی که برای ساخت تیرچه کرومیت مورد استفاده قرار می‌گیرد، همان‌طور که از نام آن پیداست در اجرای طرح‌های تیرچه کرومیت از آن در پوشاندن فضاهای بین تیرچه‌ها استفاده می‌شود و ساختار را برای بتن‌ریزی آماده می‌کند. این یونولیت‌ها از نظر ابعاد به دو دسته تقسیم‌بندی می‌شوند:

  • یونولیت تیرچه کرومیت در ابعاد ۱ متر طول، ۶۶ سانتی‌متر عرض و ۲۵ سانتی‌متر قطر
  • یونولیت تیرچه کرومیت در ابعاد ۱ متر طول، ۶۶ سانتی‌متر عرض و ۲۰سانتی‌متر قطر

یونولیت چه کاربرد هایی دارد؟

  • در جهت تولید بلوک‌های پلاستوفوم سقفی، به منظور ایجاد عایق حرارتی و صوتی استفاده می‌شود .
  • به عنوان عایق برودتی در سردخانه‌ها و یخچال‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد .
  • در ساخت انواع فوم‌های بسته بندی و انواع یخدان‌ها استفاده می‌شود .
  • از ورق‌های پلاستوفومی تا ابعاد 100 در 200 سانتی متر به عنوان زمینه تابلوها مانند تابلوی اعلانات استفاده می‌شود .
  • از ورق هایی با ضخامت‌های گوناگون و یا دانه‌های فوم برای ساخت اشکال و حروف و یا ساخت ماکت و مواردی از این قبیل استفاده می‌شود .
  • از این فوم‌ها می‌توان برای تابلوهای تبلیغاتی و تزئینی استفاده کرد .
  • از ورق پلاستوفوم در عایق کاری ساختمانی و به عنوان جایگزین بلوک‌های سیمانی و سفالی در صنعت ساختمان استفاده می‌شود.

کاربرد های یونولیت در ساختمان

همانطور گفتیم بیش‌ترین کاربرد یونولیت در صنعت بسته‌بندی و ساختمان سازی است. از این محصول برای حفاظت از اجسام در برابر ضربه و حشرات موزی در صنعت بسته‌بندی استفاده می‌شود. هم‌چنین به منظور عایق‌کاری در ساختمان ها یا برای استفاده کمتر از تیرچه بلوک در سقف ساختمان ها از یونولیت استفاده می‌شود. به طور کلی هر مکانی که نیازمند عایق‌کاری باشد، از این ماده استفاده می‌شود و در مقایسه با سفال از قدرت بیش‌تری برخوردار است. به همین دلیل برای مصالح ساختمانی و اماکن جهت عایق‌کاری حرارتی و صوتی یونولیت بهترین گزینه است.

یونولیت‌هایی که در ساخت آن‌ها از فوم‌های ایرانی استفاده می‌شود معمولا در برابر حرارت از خود مقاومت ندارند. اما یونولیت‌هایی که در آن از فوم خارجی استفاده می‌شود، معمولا در برابر حرارت عایق خوبی هستند.

مزایای یونولیت ساختمانی

  • استفاده از یونولیت سبب می‌شود مصرف آهن و فولاد کاهش پیدا کند.
  • یونولیت در برابر زلزله مقاومت بسیار بالایی دارد.
  • حمل و نقل و استفاده از یونولیت بسیار آسان است. چرا که وزن سبکی دارد.
  • کاهش حجم بتن از دیگر مزایای استفاده از این محصول است.
  • در برابر صوت و حرارت عایق بسیار خوبی در مقایسه با محصولات دیگر است.

معایب یونولیت ساختمانی

  • افزایش تلفات جانی در هنگام آتش سوزی ساختمان، زیرا یونولیت به سرعت در آتش سوزی حجم خود را از دست می‌دهد.
  • عدم مقاومت در برابر حلال‌های آلی
  • امکان آسیب رسانی به لایه ازن در صورت استفاده از کلروفرم کربن در آن
  • قابلیت اشتعال در صورت رنگ آمیزی با رنگ‌های روغنی

کلام آخر

مطالب گفته شده در خصوص انواع یونولیت و کاربردهای آن در صنعت بسته‌بندی و ساختمان بود. یونولیت‌ها در انواع سقفی، دیواری، فشرده و یونولیت تیرچه کرومیت قابل استفاده هستند و هر کدام مشخصات و کاربرد های گوناگون در موارد مختلف دارند. جهت خرید و استعلام قیمت یونولیت در ابعاد دلخواه شما می‌توانید با ما در شهر مفتول از طریق شماره 37556_021 در ارتباط باشید.



:: برچسب‌ها: یونولیت , انواع یونولیت , تیرچه بلوک , تیرچه کرومیت ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

تنوع زیاد انواع توری های فلزی در بازار و کاربرد متفاوت آن ها ، گاها موجب سردرگمی افراد در انتخاب درست محصول می شود. یکی از اشتباهات رایجی که در این حوزه اتفاق می افتد تشخیص توری های فلزی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی دارند. برای مثال برای شخصی که در این زمینه دانش کافی ندارد تشخیص توری سرندی و توری پرسی ساده نیست. در این مقاله سعی داریم که به مقایسه توری پرسی و توری سرندی بپردازیم که این نیازمند ارائه توضیحاتی در خصوص شباهت و تفاوت های توری سرندی و توری پرسی است.

مشخصات توری پرسی

توری پرسی یا فنس پرسی را می توان به یک پارچه تشبیه کرد که تار و پود آن در هم بافته شده است. برای تولید توری پرسی مفتول های موج دار به صورت تار و پودی در هم تنیده می شوند و یک توری فلزی مقاوم و مستحکم را تشکیا می دهند. این توری با  نام های توری بافتنی و یا توری مشک نیز شناخته می شود. این محصول بر اساس جنس مفتول ، ضخامت مفتول و اندازه چشمه ها انواع مختلفی را پدید می آورند که کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارد.

مشخصات توری سرندی

توری سرندی نیز براساس ضخامت مفتول و سایز چشمه ها تقسیم بندی می شوند و همان گونه که از نامش پیداست برای سرند کردن مواد در صنایع مختلف خصوصا صنایع غذایی استفاده می شود. سایز چشمه ها بر مبنای نوع موادی که لازم است عملیات سرند کردن روی آن انجام شود انتخاب می گردد و این توری باید استحکام و یکپارچگی لازم برای سرند کردن را داشته باشد. در ادامه برای مقایسه توری سرندی و توری پرسی به ذکر شباهت ها و تفاوت های این دو می پردازیم.

شباهت های توری پرسی و توری سرندی

این دو توری از توری‌های موج دار هستند، هردو این محصولات از به هم بافته شدن مفتول‌ها ایجاد می‌شوند. و چشمه هایی مربع و یا مستطیل شکل ایجاد می‌کنند. این مفتول‌ها در هردوی این محصولات، موج دار نیز باشند، که این ویژگی در این دو تور باعث می‌شود که مقاومت آن‌ها بالا رود، علاوه بر این زیبا نیز دیده می‌شوند.

این محصولات در صنعت کاربرد فراوان دارند. از هر دوی آن‌ها برای جدا سازی و فیلتراسیون استفاده می‌شود. علاوه بر موارد گفته شده هر دو آن‌ها در صنایع غذایی، پروژه‌های عمرانی و معماری نیز کاربرد دارند.

برای تولید هر دوی این محصولات، موادی که استفاده می‌شود گالوانیزه و مفتول سیاه است.

قیمت هر دو این محصولات با توجه به مشخصات فنی و کاربرد آن‌ها در صنایع مختلف، از جمله نوع و جنس مفتول، ضخامت مفتول، اندازه‌ی چشمه‌ها و نوع بافت آن‌ها  محاسبه می‌شود. به طور مثال هرچه ضخامت مفتول به کار رفته در این توری ها بیشتر باشد قیمت بالاتری دارد.

از دیگر ویژگی‌های مشترک این دو محصول می‌توان به مقاومت بسیار بالای آن‌ها در برابر خوردگی و زنگ زدگی، اسید و مواد شیمیایی، و نصب راحت و ارزان آن‌ها اشاره کرد.

تفاوت های توری پرسی و توری سرندی

این دو محصول علاوه بر اینکه در جنس مواد سازنده با یکدیگر شباهت دارند، متفاوت نیز هستند. مثلا در توری سرندی برای سخت تر شدن و محکم شدن این بافت‌ها آن‌ها را به هم جوش می‌دهند. و این در صورتی است که در توری پرسی هیچ گونه جوش خوردگی در محل تقاطع این بافت‌های عمودی و افقی که چشمه هایی لوزی و یا مربعی شکل به وجود آورده‌‌اند دیده نمی شود.

 تفاوتی که در مواد سازنده ی آن ها وجود دارد این است که، توری سرندی از جنس نیکل، مس و آلومینیوم نیز وجود دارد. لازم به ذکر است که توری سرندی نوع پلاستیکی (پلی پروپین، پلی اتیلن، پی وی سی و...) نیز دارد که توری پرسی فاقد این نوع می‌باشد. چنانچه کاربرد این نوع توری متفاوت باشد، جنس مفتول آن نیز متفاوت خواهد بود.

کلام آخر

در نتیجه‌ی آشنایی با ویژگی، کاربرد‌ها وانواع هر دو نوع توری ( پرسی و سرندی )، برای خرید این دو محصول باید به نیاز خود توجه کنید. تا بتوانید با توجه به کارایی مناسب آن و زمینه فعالیت خود بهترین و با کیفیت ترین محصول را انتخاب نمایید. از این رو‌‌ می توانید برای خرید و مشاوره رایگان فروش از سایت شهر مفتول کمک بگیرید. تا کارشناسان ما بهترین و جامع ترین اطلاعات را در اختیار شما قرار دهند. برای برقراری ارتباط با شهر مفتول ‌‌می توانید با شماره 37556_021 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: توری , تری سرندی , توری پرسی , تفاوت توری پرسی و توری سرندی ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

همانطور که می‌دانید استفاده از فنس یا توری حصاری برای ایجاد حفاظت و امنیت بسیار رایج است. اما گاهی ممکن است متوجه شوید که فنس مورد استفاده ی شما دچار مشکل شده است، آیا تا به حال فکر کرده اید دلیل این اتفاق چیست؟ ممکن است فنس شما به دلایل مختلفی نیاز به تعمیر داشته باشد. دلیل رایج برای آسیب دیدن فنس شرایط مختلف آب و هوایی است. در فواصل مختلف سال به دلیل بارش شدید باران امکان فرسایش خاک بالا می‌رود و میله و ستون‌‌های فنس توری را شل می‌کند. همچنین علاوه بر بارش باران، بارش برف نیز موجب زنگ زدگی و خوردگی فنس‌ها می‌شود. از این رو با استفاده از فنس‌‌های گالوانیزه و ضد زنگ می‌توانید فرسوده شدن فنس‌ها را به تعویق بیاندازید. اما در هر حال با اسیب دیدن فنس خود، باید بتوانید آن را با روش‌‌های مختلف تعمیر کنید. که ما در این مقاله مراحل تعمیر فنس را نیز برای شما شرح خواهیم داد، تا با در دست داشتن اطلاعات کافی بتوانید به راحتی فنس خود را تعمیر کنید.

مراحل تعمیر فنس

مرحله 1 : پیدا کردن قسمت آسیب دیده

همه طرف‌‌های فنس را بگردید، همه چیز را در نظر بگیرید و هر کجا که آسیب دیده است را مشخص کنید، سپس از تمامی قسمت‌‌های آسیب دیده یادداشت برداری کنید.

مرحله 2 : اندازه گیری قسمت‌‌های آسب دیده و خریدن آن

اندازه‌‌های هر قسمتی از فنس که آسیب دیده است را تهیه کنید. بهتر است در هنگام مشخص کردن قسمت‌‌های آسیب دیده، قیمت فنس را نیز در نظر بگیرید تا با اطلاعات کافی به مراکز فروش فنس مراجعه کنید. به یاد داشته باشید که ضخامت فنس‌‌های ریلی را نیز اندازه گیری کنید تا وقتی برای خرید اقدام می‌کنید دچار مشکل نشوید. و حتما این موضوع را در نظر بگیرید که اگر فنس شما خیلی دچار آسیب شده بود، بهتر است به طور کل آن را تعویض کنید .

مرحله 3 : جدا کردن ریل فنس‌‌های آسیب دیده

قسمت‌‌های سیمی گره خورده که فنس توری حصاری را به ریل وصل می‌کند، ببرید. سپس ریل فنس جدید را روی فنس قدیمی قرار دهید و از جایی که شروع به بریدن قسمت آسیب دیده می‌کنید علامت گذاری کنید. وقتی بهم رسیدند انتهای دیگر فنس جدید را نیز علامت بزنید. ریل جدید را کنار بگذارید و تا 24 اینچ قسمت آسیب دیده را با یک اره آهن بری ببرید.

مرحله 4 : تعویض بست‌ها و میله‌‌های آسیب دیده

و اما با وجود همه ی این اتفاق ها، آسیب دیدگی ها، و حتی تعمیر فنس ها، راه هایی برای نگهداری فنس‌ها وجود دارد که بتوان بهتر از آنها مراقبت کرد تا دیرتر موجب فرسودگی شوند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

راه‌‌های نگهداری از توری حصاری

فنس و حصار کشی به مراقبت و نگهداری نیاز دارد. یکی از راه‌‌های نگهداری از فنس، واکسن زدن، شست و شو و استفاده از موادی خاص برای جلوگیری از پوسیدگی است.

به یاد داشته باشید که فنس خود را بررسی کنید که پیچ یا میخ شل شده‌‌ای در آن وجود نداشته باشد، زیرا این اتفاق می‌تواند آسیب جدی به فنس یا حصار شما وارد کند.

یکی دیگر از راه‌‌های مقاوم کردن فنس در برابر پوسیدگی روغن کاری آن آن است. این کار باعث می‌شود که حتی باز و بسته کردن ورودی نیز آسان شود و از پوسیده شدن وردی جلوگیری شود.

در نهایت، هر ماه دست کم یکبار برای فنس خود زمان بگذارید و آن را بررسی کنید. تا بتوانید به موقع آن را تعمیر و یا تعویض کنید.

نحوه رنگ کردن فنس

رنگ کردن یکی از روش‌‌های آسان و ارزان برای مراقبت فنس است. البته فنس حصاری و پایه فنس بهتر است توسط افراد حرفه‌‌ای رنگ شود.

مرحله 1 : آماده کردن ابزار مورد نیاز

ابزارهایی که برای این کار نیاز دارید، شامل قلموی رنگ، پلیش کننده سیم، اسپری ضد زنگ، نوار رنگ، غلطک رنگ و یک سطل دسته دار.

مرحله 2 : برداشتن چیزهای اضافی از روی فنس

قبل از این که شروع به رنگ کردن فنس کنید، بهتر است هر وسیله یا شاخ برگ اضافی که در اطراف فنس شماست را بردارید، تا در هنگام رنگ کردن دچار مشکل نشوید.

مرحله 3 : تمیز کردن فنس

در هنگام تمیز کردن فنس، سعی کنید همه ی گرد و غبار و خاکی که روی فنس و پایه فنس را در بر گرفته است را کاملا پاک کنید. همچنین دقت کنید اگر لکه‌‌ای روی پایه‌‌های فنس بود را نیز کاملا از بین ببرید. برای تمیز کردن فنس می‌توانید از پلیش کننده استفاده کنید.

زیبا سازی توری حصاری

همانطور که گفته شد، فنش کشی موجب ایجاد امنیت و شخصی سازی بیشتر می‌شود. علاوه بر این شما می‌توانید با زیبا سازی فنس خود جلوه‌‌ای به منزل یا زمین خود بدهید. بهترین گزینه برای زیبا سازی فنس، استفاده از تخته و صفحات اسلت است. جنس این تخته‌ها از آلومینیوم، پلی اتیلن و یا چوب می‌باشد. نکته ی مثبت این تخته‌ها این است که هم تنوع رنگی دارند و هم خودمان می‌توانیم آن‌ها را به دلخواه رنگ کنیم. این تخته‌ها را در هر زاویه و جهتی از جمله عمودی، افقی و اریب می‌توانیم نصب کنیم.

در مطالب فوق در مورد عوامل تاثیر گذار در آسیب رسانی فنس، نگهداری و زیبا سازی فنس صحبت کردیم. همچنین اطلاعات کافی در مورد تعمیر فنس نیز در اختیارتان قرار دادیم. چنانچه قصد خرید فنس را دارید با شماره‌‌های درج شده در سایت شهر مفتول تماس بگیرید. همچنین می‌توانید از انواع محصولات ما در سایت شهر مفتول نیز دیدن کنید.



:: برچسب‌ها: فنس , توری حصاری , انواع فنس , پایه فنس ,
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

بیشتر افراد با تفاوت رابیتس و کناف آشنا نیستند و این دو متریال را به اشتباه یکسان تلقی می‌کنند. به منظور مقایسه رابیتس و کناف لازم است با تفاوت و شباهت رابیتس و کناف و معایب و مزایای هر یک آشنا شوید. بنابراین در این مقاله قصد داریم این دو متریال را با یکدیگر مقایسه کرده و مشخصات و ویژگی هر یک را بیان کنیم. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص انتخاب و خرید رابیتس و کناف با ما همراه باشید.

تفاوت رابیتس و کناف

اولین قدم به منظور آشنایی با تفاوت رابیتس و کناف ، آشنایی با مفهوم و کاربرد هر یک از آن هاست. از این رو پیش از پرداختن به مبحث اصلی، با هر کدام از این دو محصول به طور جداگانه آشنا خواهید شد.

رابیتس چیست؟

رابیتس در واقع محصولیست که از شبکه‌های مشبک فلزی تشکیل می‌شود. جنس این شبکه‌ها از ورق گالوانیزه گرم است. از رابیتس به منظور ساخت نما، سقف کاذب، دکوراسیون داخلی و... به وفور استفاده می‌شود. به طور کلی رابیتس بستری مناسب جهت نصب تاسیسات در ساختمان است. با استفاده از رابیتس می‌توان به شیوه‌های مختلف داخل ساختمان را نورپردازی کرد. کاربرد رابیتس مربوط به کارهای گچ‌کاری، سیمان‌کاری نما، هنر و مجسمه‌سازی و... است.

مزایا و معایب رابیتس

در میان بیان تفاوت رابیتس و کناف ، با مزایا و معایب رابیتس نیز آشنا شوید. یکی از اصلی‌ترین مزایای رابیتس مقاومت عالی این محصول در برابر آتش‌سوزی است. علاوه بر این به منظور اجرای این محصول نیازی به بهره‌مندی از نیروهای متخصص نیست. از دیگر مزایای رابیتس می‌توان به عدم ترک‌خوردگی، مقاومت عالی در زنگ‌زدگی و افزایش عمر تاسیسات اشاره نمود.

در بیان معایب رابیتس نیز باید گفت این محصول فاقد خاصیت آکوستیک و صدا است. از دیگر معایب رابیتس می‌توان به عدم ایجاد دسترسی آسان و ارزان به زیرکار اشاره نمود. از طرفی وزن سنگین این محصول و زمان اجرای طولانی آن از دیگر معایب رابیتس است.

کناف چیست؟

در پاسخ به سوال کناف چیست باید گفت کناف یا سقف کناف، نسل جدیدی از گچ است. این محصول در سازه‌های ساختمانی امروزه به وفور استفاده می‌شود. به منظور ساخت سازه‌های کناف، از پنل‌های پیش ساخته که از نوع گچ هستند استفاده می‌شود. سقف کناف از ویژگی‌های منحصر به فردی از جمله سرعت اجرای بالا و نحوه اجرای وسیع برخوردار است. از این رو استفاده از کناف در میان سقف‌های کاذب رواج بیشتری دارد. سقف کناف به دو دسته ساده و طرح‌دار تقسیم می‌شود.

مزایا و معایب کناف

پیش از بیان شباهت و تفاوت رابیتس و کناف بهتر است مزایا و معایب کناف را نیز مورد بررسی قرار دهیم. مزایای کناف بیشمار است. اولین و مهم‌ترین مزایای کناف عدم نیاز به نیروی زیاد به منظور اجرای پروژه است، از طرفی با کمک کناف می‌توان در مصرف انرژی تا میزان زیادی صرفه‌جویی کرد. کناف در برابر زلزله بسیار مقاوم بوده و دسترسی به آن به منظور تعمیر آسان است.

اما در کنار مزایا، لازم است معایب کناف را نیز مورد بررسی قرار دهیم. از جمله اصلی‌ترین معایب کناف ، نداشتن مقاومت در برابر ضربه و رطوبت است. از  دیگر معایب کناف این است که به منظور اجرای آن لازم است از یک تیم حرفه‌ای کمک بخواهید.

تفاوت رابیتس و کناف از نظر ساختار

در بیان تفاوت و شباهت رابیتس و کناف باید گفته شود به منظور اجرای کناف در هر 1 متر مربع، 6 متر طول سازه استفاده می‌شود. وزن هر یک نیز 0.5 کیلوگرم است. از این رو برای هر متر مربع 11 کیلوگرم در نظر گرفته می‌شود. این در حالیست که وزن هر متر مربع سقف رابیتس 1 کیلوگرم است. از این رو به طور تقریبی هر متر مربع آن 5 کیلوگرم است. از این رو در یک مقایسه کلی می‌توان نتیجه گرفت وزن کناف کمتر از رابیتس است.

تفاوت رابیتس و کناف از نظر میزان مقاومت

به منظور اجرای سقف کناف نیازی نیست ازجوشکاری استفاده شود. اما جهت رابیتس‌کاری لازم است از جوشکاری استفاده شود. در واقع انجام عملیات جوشکاری سبب ایجاد ترک‌های متعدد در سیستم می‌شود. بنابراین تمام این مسائل سبب می‌شود تا مقدار مقاومت کناف نسبت به رابیتس 14 برابر بیشتر شود.

مقایسه رابیتس و کناف از نظر نیروی متخصص برای اجرای

جهت اجرای رابیتس نیاز است از نیروی متخصص بیشتری استفاده شود. این نیروها می‌بایست شامل گچ‌کار، رابیتس‌ند و جوشکار باشد. این در حالیست که سقف کناف به نیروی کمتری نیاز دارد.

مقایسه رابیتس و کناف از نظر قیمت

مهم‌ترین فاکتور در مقایسه بین این دو سقف، قیمت آن هاست. از آن جایی که اجرای رابیتس نیاز به نیروی متخصص بیشتری دارد، از این رو هزینه‌های مربوطه به تدریج افزایش پیدا می‌کند. این مسئله سبب می‌شود هزینه اجرای رابیتس نسبت به کناف افزایش یابد. بنابراین در یک بررسی کلی می‌توان نتیجه گرفت، استفاده از رابیتس چندان مقرون به صرفه نبوده و در این زمینه کناف مقرون به صرفه تر است.

مقایسه رابیتس و کناف از نظر قابلیت بازسازی

به مرور زمان تاسیسات ممکن است از سقف عبور کند. این مسئله می‌تواند منجر به آسیب به سقف شود. از این رو سبب می‌شود تا نیاز به تعمیر پیدا کند. به طور کلی باید گفت سقف کناف راحت تر از سقف رابیتس باز می‌شود و امکان دسترسی به تاسیسات و ترمیم راحت تر است.

کلام آخر

به طور کلی در یک بررسی کلی تفاوت و شباهت رابیتس و کناف می‌توان گفت استفاده از کناف مقرون به صرفه تر است. از طرفی کناف مزایای بیشتری نسبت به رابیتس دارد. با این حال در برخی مواقع استفاده از رابیتس توصیه می‌شود. به هر حال با توجه به کارایی و نیاز خود می‌توانید از هر یک از این سقف‌ها استفاده نمایید. اما به طور کلی به منظور بکارگیری هر یک بهتر است ابتدا مطالب فوق را مطالعه کرده و با شباهت و تفاوت این دو آشنا شوید.

شهر مفتول مرکزی معتبر و مطمئن جهت خرید انواع محصولات مفتولی، رابیتس، یونولیت، الکترود جوشکاری، توری پرسی، مفتول گالوانیزه، تیرچه بتنی و... است. به منظور خرید انواع محصولات با شهر مفتول همراه باشید. جهت دریافت مشاوره رایگان با شماره 02137556 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: رابیتس , انواع رابیتس , کاربرد رابیتس , یونولیت , الکترود , الکترود جوشکاری , توری پرسی , مفتول گالوانیزه , تیرچه بتنی ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

توری گابیون یا توری سنگی، یکی از انواع توری است. این محصول حالت قفسه مانند داشته و از شبکه‌های 6 ضلعی تولید می‌شود. توری گابیون توسط مفتول‌های بهم بافته شده تولید می‌گردد. از این محصول به منظور نگهداری سنگ، شن، ماسه و گاها بتن استفاده می‌شود. در زمان گذشته از توری گابیون به منظور جلوگیری از طغیان زیاد رودخانه و همچنین ایجاد سنگر دفاعی در جنگ استفاده می‌شود. امروزه زمینه استفاده از این توری گسترش یافته است. انواع مختلفی از آن در سازه‌های متنوع استفاده می‌شود. در این بخش قصد داریم در مورد روش تولید و نصب توری گابیون صحبت کنیم. به منظور آشنایی با نحوه اجرای توری گابیون و نصب آن با ما همراه باشید.

توری گابیون چیست؟

بهتر است قبل از بررسی روش و نحوه تولید و نصب توری گابیون با خود توری به طول کامل آشنا شویم. توری گابیون نوعی توری فلزی است. این توری از نظر شکل ظاهری و بافتی که دارد مشابه با توری مرغی است. پایه توری توری گابیون مفتول گالوانیزه است.

چشمه‌های توری گابیون به صورت شش ضلعی بوده و از بافتن سیم‌ها در هم تولید می‌شود. از آن جایی که توری گابیون از مفتول گالوانیزه گرم تولید می‌شود، بنابراین دارای مقاومت عالی در برابر شرایط آب و هوایی مختلف است. توری گابیون از قیمت بسیار مناسبی برخوردار است.

روش و نحوه تولید توری گابیون

روش و نحوه تولید توری گابیون بسیار ساده و آسان است. به منظور آشنایی با روش و نحوه تولید توری گابیون به صورتیست که شرکت‌های تولیدکننده لازم است از فلز و مواد اولیه مخصوصی استفاده کنند. معمولا اکثر مواقع از آهن گالوانیزه جهت ساخت این توری استفاده می‌شود. چرا که بهترین متریال ساخت توری گابیون است. روش و نحوه تولید توری گابیون با آهن گالوانیزه سبب ایجاد سازه‌ای مقاوم تر شده و همچنین امنیت پروژه را تا میزان زیادی تامین می‌کند. قطر مفتول در تولید این توری بسیار مهم است. قطر مفتول هایی که به منظور تولید توری گابیون مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌بایست بین 2.5 تا 4 میلی‌متر باشد. دستگاه‌های تولیدکننده توری گابیون طوری ساخته می‌شوند که مفتول‌ها را به صورت شش ضلعی در هم می‌بافند.

برخی از شرکت‌های تولیدکننده این توری از پلاستیک به منظور ساخت آن استفاده می‌کنند. در نتیجه قیمت نهایی این طوری کاهش پیدا می‌کند. در نتیجه کیفیت و مقاومت توری به طرز قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند. البته برخی مواقع استفاده از توری گابیون پلاستیکی برای برخی کاربردها نیاز است. چرا که وزن کمتری نسبت به نوع آهنی دارد. اما نوع پلاستیکی برای موارد مخصوصی استفاده می‌شود.

روش و نحوه نصب و اجرای توری گابیون

روش و نحوه نصب و اجرای توری گابیون در این قسمت به طور کامل به شما توضیح داده می‌شود. گابیون‌ها در فضاهایی که می‌توان آن‌ها را تولید کرد و امکانات لازم وجود دارد، به صورت مکانیکی ساخته می‌شود. به منظور بسته بندی توری گابیون، واحدهای تولید شده توری گابیون، در لایه‌های فشرده و وزن 800 کیلوگرم تولید می‌گردد. به طور کلی روش و نحوه نصب و اجرای توری گابیون در مراحل زیر خلاصه می‌شود:

  • عملیات اتصال
  • استفاده از ژئوتکستایل
  • استفاده از سنگ
  • ساخت قاب گابیون

 استفاده از سیم روکش‌دار جهت عملیات اتصال

سیم روکش‌دار برای سرهم بندی و اتصال داخلی واحد‌های خالی، همچنین بسته شدن و ایمن‌سازی واحد‌های پر از سنگ و تقویت کننده‌های داخلی استفاده می‌شود. با انتخاب سیم‌های مناسب مورد نیاز، می‌توانید به هم پیوستن گابیون‌ها را میسر سازید. کلیه سیم‌های روکش‌داری که مورد استفاده قرار می‌گیرد باید از نوع کلاس A روی(پوشانده شوند. توجه داشته باشید که قبل از شروع کار، از داشتن نوع صحیح سیم مفتول برای استفاده در این ساختار، اطمینان حاصل کنید.

برای کمک به سیم پیچی و نصب سیم‌های حائل درون گابیون، استفاده از انبردست برای ایجاد اتصالات محکم توصیه می‌شود. در انجام این کار توجه داشته باشید که پوشش سیم‌ها دچار آسیب نشود. لازم به ذکر است که در این مرحله از انبردست آرماتوربندی استفاده نشود، زیرا به PVC و پوشش روی سیم آسیب می‌رساند. در هنگام استفاده از اهرم برای بستن درب‌ها توجه کنید که به پوشش آن آسیبی وارد نشود.

 استفاده از ژئوتکستایل

در این مرحله، ژئوتکستایل جهت جدا سازی و فیلتر کردن مورد استفاده قرار می‌گیرد. مطلبی که باید در این مرحله به آن توجه داشت این است که نوع صحیح، درجه و مقدار درست ژئوتکستایل را به کار برد. با توجه به نوع کاربری گابیون، ژوتکستایل هایی با درجه‌های مختلف و کاربرد‌های گوناگون عرضه می‌گردد.

 استفاده از سنگ

در این مرحله باید به مقدار کافی، سنگ، در دسترس و آماده باشد. لازم با ذکر است که این سنگ‌ها باید در کیفیت مناسب و درجه بندی درست استفاده شوند. همچنین سنگ‌های مورد استفاده باید تمیز، با دوام و از یک منبع خرد کننده تجاری یا مهندسی باشند. درجه‌ی این سنگ‌ها باید بین mm100 و mm200 و وزن آن‌ها 2.3 باشد.

ساختن قاب گابیون

برای سهولت هم ترازی ساختار و به دست آوردن خطوط و سطوح صحیح، استفاده از یک قاب برای ساخت گابیون توصیه می‌شود.

سبز کردن سازه‌های گابیونی

فعالیت سبز کردن سازه را نباید به پس از ساخت و ساز موکول کرد، بلکه کاشت گیاهان مناسب با شرایط آب و هوایی پروژه باید در همان مرحله‌ی ساخت و ساز انجام گیرد.

آماده کردن فونداسیون

فونداسیونی که گابیون بر روی آن قرار می‌گیرد باید هموار و صاف و باشد. پایه گابیون باید صاف و عاری از هرگونه بی نظمی سطحی، مواد سست و پوشش گیاهی و مطابق با مشخصات پروژه باشد. برای اینکه بتوان ساخت گابیون را آسان نمود باید سطح پایه آن را حداکثر 6 در نظر گرفت. فونداسیون باید طبق مشخصات مهندسی کوبیده شود تا بارهای نقطه‌ای در تمام سطوح به حداقل برسد.

 قرار دادن واحد‌های گابیونی

واحد‌های گابیونی باید از بسته خارج شده و روی سطح سخت و صاف قرار گیرند، گابیون‌ها باید باز شوند، خم شوند و به شکل اصلی خود حالت داده شوند.

کلام آخر

در مطالب فوق روش و مراحل تولید و نصب توری گابیون و اجرای توری گابیون را به طور کامل توضیح دادیم. از طریق آشنایی با مراحل اجرای توری گابیون، به راحتی می‌توانید این توری را نصب کنید. نابراین شما می‌توانید با توجه به مطالبی که تاکنون راجع به توری گابیون کسب کرده اید و با توجه به نیاز خود انتخابی درست و مطمئن در این زمینه داشته باشید.

از این رو شهر مفتول در اختیار شماست. تا بتواند این محصول را با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در اختیارتان قرار دهد. علاوه بر این می‌توانید قبل از خرید با کارشناسان شهر مفتول از طریق شماره 37556_021 تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان فروش این سایت نیز بهره‌مند شوید. به منظور خرید انواع توری مرغی، توری سرندی، توری مش، توری حصاری، توری فرنگی، یونولیت، تیرچه کرومیت، تیرچه بتنی و... با شهر مفتول تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: توری گابیون , توری سرندی , مفتول گالوانیزه , توری مش , توری حصاری , یونولیت , تیرچه کرومیت , تیرچه بتنی ,
:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

سیم خاردار در واقع از نوعی سیم مفتول تولید می‌شود. پایه اصلی تولید این محصول دو رشته فولادی گالوانیزه به هم پیچیده است که دارای تیغه‌های تیز است. از این محصول معمولا به منظور جلوگیری از ورود افراد و حیوانات در یک محوطه و از بالای فنس استفاده می‌شود. کاربرد اصلی این محصول در زندان، بزرگراه، زمین‌های حریم خصوصی و کنار زمین چمن است. از این رو می‌توان نتیجه گرفت کار اصلی آن حفاظت و ایمنی از یک محوطه است. اصولا اطلاع از مراحل و نحوه تولید سیم خاردار به افراد در خصوص خرید این محصول کمک می‌کند چرا که سبب آشنایی با جنس آن و تهیه یک سیم خاردار مناسب می‌شود. از این رو در ادامه این متن قصد داریم در مورد مراحل تولید سیم خاردار و مراحل آن با دستگاه مخصوص صحبت کنیم. به منظور آشنایی بیشتر با سیم خاردار با ما همراه باشید.

نحوه تولید سیم خاردار چگونه است؟

سیم خاردار دارای انواع مختلفی است و به طور کلی به دو دسته سیم خاردار خطی و حلقوی تقسیم می‌شود. در صورتی که سیم خاردار در یک خط و به صورت صاف نصب شود، سیم خاردار خطی است. اما در صورتی که شیوه نصب آن به صورت حلقه‌های متوالی در محل حصارکشی باشد، به آن سیم خاردار حلقوی می‌گویند. هر کدام از این سیم خاردارها خود به دسته‌های دیگری تقسیم می‌شوند که شامل موارد زیر است:

  • سیم خاردار خطی تیغی یا تبری
  • سیم خاردار پی وی سی
  • سیم خاردار حلقوی تبری یا تیغی
  • سیم خاردار خطی سوزنی
  • سیم خاردار با تیغ‌های جوش داده شده

مراحل و نحوه تولید سیم خاردار به صورت اصولی، نیازمند خط تولیدی مجهز و دستگاه تولید سیم خاردار است. برای تولید این محصول خط تولید ویژه‌ای نیاز است. از جمله اصلی‌ترین ویژگی‌هایی که خط تولید این محصول باید داشته باشد، قابلیت تولید همزمان سیم خاردارها و تولید آن در انواع تک پیچ، دو پیچ، تبری و... در اندازه‌های مختلف است. از طرفی خط تولید آن لازم است حاوی سیستم رول کن نیز باشد. به طور کلی دستگاه تولید سیم خاردار می‌بایست بازدهی بالایی داشته باشد و پرتی آن بسیار کم باشد.

ویژگی خط تولید سیم خاردار

به منظور تولید این محصول، یک عدد کانتینر 40 فوت به منظور حمل و نگهداری دستگاه تولید سیم خاردار و تجهیزات خط تولید نیاز است. نوع خط تولید اتوماسیون پی ال سی است. به طور کلی برای تولید هر نوع سیم خارداری، تجهیزات گسترده و ویژه‌ای نیاز است. از طرفی تولید آن نیازمند پروسه‌های خاصی است. بنابراین در تهیه و نگهداری مواد و تجهیزات اولیه می‌بایست نهایت دقت را داشت. تولید این محصول علاوه بر دستگاه تولید سیم خاردار و سایر تجهیزات، نیاز به نیروی انسانی نیز دارد تا کارها را مدیریت کند. به طور کلی برای تولید سیم خاردار تک 2 نفر و برای تولید سیم خاردار دو تایی 2 نفر برای دستگاه و 1 نفر برای دستگاه پانچ نیاز است. همچنین برای دستگاه سیم کاور نیز به 1 نیرو نیاز است.

مواد اولیه برای تولید سیم خاردار

همانطور که گفته شد تولید سیم خاردار به دو صورت معمولی و تبری صورت می‌گیرد. به منظور تولید این محصول نیاز به مواد اولیه ویژه‌ای است. به منظور تولید سیم خاردار معمولی سیم آهنی گالوانیزه اصلی‌ترین محصول است. سیم آهنی گالوانیزه دارای درصد کربن پایینی است. به منظور تولید سیم خاردار تبری نیز نیاز به مفتول گالوانیزه یا ورق گالوانیزه است.

مراحل تولید سیم خاردار

به طور کلی هر سیم خاردار دارای روش و مراحل تولید تقریبا متفاوتی از دیگری است. در ادامه به طور کامل در مورد مراحل تولید این محصول صحبت کردیم:

تولید سیم خاردار تکی

به منظور تولید این سیم خاردار در اولین مرحله سیم وارد دستگاه می‌شود. در مرحله دیگر یک سیم مفتول جداگانه به دور سیم اولیه گره می‌خورد.

تولید سیم خاردار دوتایی سنتی

در تولید این سیم خاردار دو سیم توسط دستگاه تثبیت کننده وارد می‌شوند. دو سیم مفتول دیگر از طریق این دستگاه وارد می‌شود و در اندازه‌های مشخص و به صورت متوالی به یکدیگر گره می‌خورند.

تولید سیم پیچ دوتایی برعکس

به منظور تولید این سیم نیز دو سیم از دستگاه تثبیت کننده وارد می‌شوند. پس از تابیده شدن به روش قبلی، دو سیم مفتول دیگر وارد شده و در اندازه مشخصی به یکدیگر گره می‌خورند. تفاوت این سیم با سیم خاردار قبلی مارپیچ بودن آن است.

تولید سیم خاردار تبری

برای تولید سیم خاردار تبری ورق گالوانیزه در دستگاه مخصوص گذاشته می‌شود. پس از آن وارد دستگاه پانچ می‌شود. در نهایت وارد دستگاه جداسازی رشته‌ها می‌شود. در این دستگاه رشته‌های سیم از یکدیگر جدا می‌گردد. در دستگاه مخصوص یک دسته سیم به دور سیم قبلی پیچیده می‌شود. پس از آن وارد دستگاه مخصوصی می‌شود که به منظور قرارگیری ورق گالوانیزه تعبیه شده است. پس از خروج از این دستگاه‌ها تیغه و سیم وارد ماشین اتصال سیم و ورق تبری می‌شود. این دستگاه این محصولات را به یکدیگر متصل می‌کند. در نهایت در دستگاه مخصوص سیم تولید شده به صورت حلقه‌ای در می‌آید.

کلام آخر

در مطالب فوق در مورد نحوه تولید سیم خاردار صحبت کردیم. همچنین در مورد انواع این محصول و مواد اولیه موردنیاز آن به طور مختصر توضیحاتی داده شد. در صورتی که قصد خرید سیم خاردار را دارید، لازم است در مورد این محصول اطلاعات کافی داشته باشید. همچنین با روش و مراحل تولید آن نیز باید آشنا باشید. برای خرید انواع سیم خاردار، سیم آرماتوربندی، مفتول گالوانیزه، مفتول مسوار، انواع توری، تیرچه بتنی و تیرچه کرومیت و سایر محصولات با شهر مفتول در ارتباط باشید. از طریق تماس با شماره 02137556 با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید و اطلاعات کافی در خصوص خرید انواع محصولات را دریافت کنید.



:: برچسب‌ها: سیم خاردار , انواع سیم خاردار , مفتول گالوانیزه , ورق گالوانیزه ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

رایج‌ترین روش‌های اتصال قطعات به ویژه قطعات فلزی به یکدیگر، جوشکاری است. در واقع از طریق قوس الکتریکی، جریان مداوم الکترون بین دو الکترود حرارت تولید می‌شود. لازم به ذکر است به منظور ایجاد حرارت و قوس الکتریکی بین دو یا چند الکترود، لازم است هوا یا گاز وجود داشته باشد. در واقع در حالت خلا جوشکاری امکان‌پذیر نیست. در قوس الکتریکی گرما و انرژی در مکان‌های مختلف یکسان نیست. به طوری که 43% حرارت و 21% قوس ایجاد می‌شود. دمایی که از قوس الکتریکی تولید می‌شود به نوع الکترودها بستگی دارد. به طور ملی میزان قوس الکتروهای ذغالی در الکتروهای کاتد 3200 درجه سانتی گراد و در آند 3900 درجه است. دمایی که برای الکترودهای آند و کاتد در نظر گرفتع شده است حدود 2400 تا 2600 درجه است. در ادامه در مورد روش و خط تولید الکترود جوشکاری و همچنین مواد اولیه آن به طور کامل صحبت می‌کنیم.

مواد اولیه الکترود جوشکاری

به جز خصوصیات شیمیایی یک الکترود که در رفتار و خصوصیات کلی آن تاثیر می‌گذارد، مواد اولیه الکترود جوشکاری نیز در آن بسیار موثر است. علاوه بر مواد اولیه الکترود جوشکاری ، عملیاتی که روی آن انجام می‌گیرد نیز در رفتار الکترود دخیل است. به طور کلی مواد اولیه الکترود جوشکاری شامل موارد زیر است:

  • اولین دسته سنگ‌های معدنی هستند که به آن مواد سرباره باز گفته می‌شود. این مواد شامل سنگ تیتان، سنگ منگنز، فلوراسپار، اکسید آهن و سیلیکات‌ها هستند.
  • در میان مواد اولیه الکترود‌ها می‌توان به مواد تشکیل‌دهنده گاز محافظ نیز اشاره کرد. این مواد شامل نشاسته، خاک اره، ذغال چوب، آرد و خمیر چوب است.
  • فرومنگنز، فروکروم، فروتیتانیوم و آلومینیوم پولکی از جمله مواد احیاکننده اکسیدها هستند که نوعی اکسیژن‌زدا شناسایی می‌شوند.
  • عوامل دیگر آلیاژکننده‌ها هستند. این مواد به منظور رسیدن ترکیب نهایی از جوش به پوشش اضافه می‌
  • گردد.
  • سیلیکات سدیم نیز به عنوان چسباننده به آن افزوده می‌شود تا سبب خمیری شدن الکترود شود.
  • در مواد اولیه الکترود جوشکاری ممکن است پودر فلز نیز اضافه شود. این ترکیب به دلیل افزایش نرخ رسوب، راندمان و بازدهی به آن اضافه می‌گردد.
  • در نهایت پس از ترکیب این مواد در مخلوط کن‌های ویژه ماده‌ای خمیری شکل به اسم گل الکترود ایجاد می‌شود. ماده ایجاد شده توسط پرس‌های مخصوص روی میله مغزی الکترود پرس می‌شود. در نهایت نیز پس از خشک شدن الکترود، بسته بندی موردنظر صورت می‌گیرد.

انواع الکترود جوشکاری   

در جوشکاری مشخصات الکترود را توسط اعداد بیان می‌کنند که شامل موارد زیر است:

  • E6010
  • E: جریان برق
  • 60: کشش گرد جوش بر حسب پاوند بر اینچ مربع
  • 1: حالات مختلف جوشکاری
  • 0: نوع جریان

علامت اول که حروف E است به معنای استفاده از این الکترود در جوشکاری برق است. عدد 0 و 6 نیز نشان دهنده فشار کشش گرده جوش بر حسب پاوند بر اینچ مربع است. به طور کلی این عدد در 1000 ضرب می‌شود. یعنی فشار گرده این الکترود 6000 می‌شود.

علامت 1 مشخصه حالت جو است. این علامت معمولا 1، 2 و یا 3 است. در صورتی که عدد سوم الکترودی 1 باشد به معنای استفاده از آن در تمام حالت‌های جوشکاری است. همچنین الکترودهایی با عدد 2 در حالت سطحی و افقی استفاده می‌شوند. الکترودهایی با عدد 3 فقط در حالت افقی مورد استفاده هستند. علامت 0 خصوصیات ظاهری گرده جوش و نوع جریان آن را مشخص می‌کند.

روش و خط تولید الکترود جوشکاری

روش و خط تولید الکترود جوشکاری شامل سه مرحله کلی است. بیش از یک قرن پیش جوشکار‌ها دو سطح فلزی را با ذوب کردن یک میله‌ی فلزی بر روی آن‌ها، با استفاده از جریان الکتریکی به هم متصل کردند. آن میله امروزه الکترود جوشکاری نامیده می‌شود.

همانطور که پیشتر نیز اشاره شد، محصول تولیدی الکترود جوشکاری می‌باشد. اکنون به مراحل تولید الکترود جوشکاری که به شرح زیر است می‌پردازیم.

بخش تولید هسته فلزی الکترود

اولین مرحله روش و خط تولید الکترود جوشکاری تولید هسته فلزی الکترود است. فلز اصلی الکترود به صورت رول وارد کارخانه می‌شود. و قطر سیم رول‌های مورد استفاده 5 تا 6 میلی‌متر می‌باشد. این رول‌ها ابتدا زنگ‌زدایی می‌شوند و به دستگاه کشش رفته و در آن جا مفتول به قطر مورد نظر 2/3 میلی‌متر در می‌آید. بعد از شست و شو و جرم گیری این رول‌ها، توسط دستگاه برش، به طور اتوماتیک به مفتول‌های فلزی با طول 400 میلی‌متر در می‌آیند. این مفتول‌های فلزی توسط دستگاه پالت و لیفتراک به دستگاه تغذیه میله الکترود فرستاده می‌شود.

بخش تولید پوشش الکترود

دومین مرحله از روش و خط تولید الکترود جوشکاری تولید پوشش الکترود است. ابتدا مواد پوشش‌دهنده از انبار آورده شده و پس از سرند شدن در دستگاه الک الکتریکی هر کدام در ظروف فلزی ذخیره می‌شوند. سپس طبق فرمولاسیون، وزن و در مخلوط کن ریخته می‌شوند. این دستگاه فرمولاسیون می‌تواند هم به صورت خشک و هم به صورت تر عمل کند.

شارژ دستگاه در هر مرحله 120 کیلوگرم، و زمان هر شارژ 4 دقیقه می‌باشد. حال مخلوطی که تهیه شد، در سیلندر‌های دستگاه روکش دهنده ریخته می‌شود، سپس می‌توان به صورت دستی آن را متراکم نموده و بر روی دستگاه جداگانه ای، جهت انجام عمل پرس و تراکم و هواگیری پودر استفاده نمود.   

مراحل تولید الکترود

در این مرحله به صورت اتوماتیک، در دستگاه پوشش‌دهنده الکترودها، روکش را به مقدار مورد نظر به مفتول‌های فلزی می‌دهند.

ظرفیت خروجی الکترود‌های پوشش داده شده از این دستگاه، حداقل 500 کیلوگرم در ساعت است. فشار دستگاه پرس حداقل 200 بار می‌باشد.

پس از این، الکترود جهت تمیز شدن از ذرات و زوائد توسط تسمه‌ای نقاله‌ای شکل به دستگاه پاک کن برده می‌شود. حال الکترود در دستگاه کوره‌ای قرار گرفته و در دمای 200 درجه سانتی گراد خشک می‌شود. سپس از کوره خارج شده و توسط ماشین مارک زنی، مارک علائم لازم بر روی آن زده می‌شود. و در نهایت بسته‌بندی می‌گردد و به انبار فرستاده می‌شود.

با توجه به مطالب گفته شده، الکترود جوشکاری یکی از مواد و احتیاجات تولید صنعتی محسوب می‌گردد. از این رو تولید آن در بسیاری از کشور‌های صنعتی جهان انجام می‌گیرد.

کلام آخر

در مطالب فوق در مورد فرآیند تولید الکترود جوشکاری و مواد اولیه این محصول صحبت کردیم. به منظور تولید الکترود جوشکاری، اسپیسر، رابیتس، فنس، پشم شیشه، سیم آرماتوربندی، سیم خاردار، مفتول گالوانیزه و مفتول مسوار، انواع توری و.... با شهر مفتول از طریق تماس با شماره 02137556 در ارتباط باشید.



:: برچسب‌ها: الکترود , الکترود جوشکاری , تولید الکترود , اسپیسر , رابیتس , پشم شیشه , مفتول گالوانیزه , مفتول مسوار ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

اسپیسر چیست و چه مزایایی دارد؟

اسپیسر یا فاصله انداز نوعی ابزار است که با استفاده از آن می‌توان در میان میلگردها فاصله ایجاد کرد. در واقع استفاده از این محصول سبب محافظت از میلگرد در برابر شرایط مخرب محیطی می‌شود. اصلی‌ترین کاربرد اسپیسر محافظت از لایه رویی میلگرد به منظور جلوگیری از زنگ‌زدگی و خوردگی است. این قطعه که فضاساز میلگرد نیز شناخته می‌شود در جنس‌های مختلفی از جمله فلز، بتن و پلاستیک ساخته شده و دارای انواع مختلفی است. در پاسخ به سوال اسپیسر چیست و چه مزایایی دارد باید گفت اصلی‌ترین مزایای اسپیسر افزایش حجم میلگرد و در نتیجه کاهش فشار بر روی بتن است. از طرفی استفاده از این قطعه سبب افزایش سرعت و دقت در انجام پروژه‌ها می‌شود. در صورتی که قصد خرید اسپیسر را داشته و به دنبال دریافت اطلاعات بیشتر از این محصول هستید با ما همراه باشید.

اسپیسر چیست ؟

 در پاسخ به سوال اسپیسر چیست باید بگوییم ابزاریست که بین میلگردها فاصله ایجاد می‌کند. اما اصلی‌ترین کاربرد این محصول جلوگیری از خورده شدن میلگرد توسط مواد شیمیایی مانند سولفات است. این محصول از مواد مختلفی اعم از پلاستیک، فولاد و بتن ساخته می‌شود. همچنین در شکل‌ها و انواع مختلفی یافت می‌شود که شامل هارد فیکس، مکس فیکس، مینی فیکس، ویل فیکس و... است. استفاده از اسپیسر سبب افزایش حجم میلگرد می‌شود. این مسئله در افزایش سرعت و دقت اجرای پروژه بسیار موثر است. در نتیجه سبب افزایش مقاومت سازه در برابر زلزله و سایر نیروهای کششی می‌گردد. همچنین بتن را در برابر ترک و آسیب‌دیدگی مستحکم می‌کند.

مزایای استفاده از اسپیسر   

مزایای اسپیسر با توجه به کاربردی که دارد زیاد است. به طوری که استفاده از این قطعه در صنعت ساختمان‌سازی، یک ابزار ضروری و واجب به حساب می‌آید. یکی از مزایای اسپیسر نگه داشتن میلگرد در موقعیت مناسب و پوشش دادن آن در برابر خوردگی است. این مسئله در استحکام سازه نیز تاثیر بسزایی دارد. به طوری کلی می‌توان گفت بتن در برابر نیروهای کششی از خود مقاومت زیادی ندارد. از این رو می‌بایست برای جبران این کمبود از میلگرد استفاده شود. در کنار میلگرد می‌بایست از اسپیسر نیز استفاده کرد تا میلگرد را در برابر خوردگی مقاوم کند. به طور کلی استفاده از اسپیسر مزایای زیادی را به همراه دارد که شامل موارد زیر است:

  • اسپیسر سبب ایجاد سطحی یکپارچه بر روی میلگرد می‌شود و آن را در برابر خوردگی مقاوم می‌کند.
  • این محصول وزن بسیار کمی داشته و همچنین بسیار مقرون به صرفه است.
  • حمل و نقل و استفاده از آن آسان است.
  • استفاده از اسپیسر سبب افزایش سرعت در کار می‌شود.
  • به منظور اجرای آن نیازی به نیروی انسانی متخصص نیست.
  • هزینه ساخت‌و‌ساز را کاهش می‌دهد.
  • استفاده از اسپیسر سبب جلوگیری از تکان خوردن میلگردها می‌شود.

انواع اسپیسر از نظر جنس

به طور کلی اسپیسرها از نظر جنس به سه دسته تقسیم می‌شوند که شامل موارد زیر است:

  • اسپیسر فلزی: یکی از انواع اسپیسر، اسپیسر فلزی است. این مدل همانطور که از نامش پیداست از فلز ساخته شده است. استفاده از آن آسان بوده و میلگرد ساده به راحتی روی آن قرار می‌گیرد. این اسپیسرها به شکل گرد و مفتولی هستند.
  • اسپیسر بتنی: این نوع اسپیسر دارای ضریب حرارتی مشابه بتن است. اسپیسر بتنی در برابر مواد خورنده مقاومت زیادی داشته و از چسبندگی بالایی برخوردار است. همین مسئله سبب می‌شود تا در برابر نفوذ رطوبت مقاومت بالایی داشته باشد. از طرفی سختی این اسپیسر سبب گران بودن آن نسبت به انواع دیگر می‌شود.
  • اسپیسر پلاستیکی: این اسپیسر از قیمت کمتری برخوردار بوده و رایج‌تر است. این اسپیسر اگرچه به میزان بیشتری استفاده می‌شود اما دارای قدرت پایین چسبندگی بتن بوده و ضریب حرارتی آن با بتن یکسان نیست. همچنین در برابر مواد شیمیایی مقاومت کمتری دارد.

انواع اسپیسر از نظر شکل ظاهری و مقاومت   

اسپیسرها بر اساس شکل ظاهری نیز به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند:

  • اسپیسر هارد فیکس: بر روی این اسپیسر دو شاخک قفل کن قرار دارد که به راحتی می‌توان میلگرد را به آن متصل کرد. برای فوندانسیون پر تراکم و سنگین از آن استفاده می‌شود. این اسپیسر به وزن 350 گرم در زیر میلگردها قرار می‌گیرد.
  • اسپیسر ماکس فیکس: این اسپیسر به منظور استفاده در کف‌های نیمه سنگین و تیرها، پوترها و شناژها استفاده می‌شود. این اسپیسر نیز دو شاخک داشته و در میلگرد قفل می‌شود.
  • اسپیسر ویل فیکس: این اسپیسر در سطوح عمودی دیوارها مورد استفاده است. این اسپیسر قالب موازی دارد. همین مسئله نیز سبب می‌شود تا از پیچیدگی میلگرد حلوگیری گردد. این نوع دارای شاخک هایی است که در برابر لرزش سازه را مقاوم می‌کند.
  • اسپیسر کیج فیکس: در این اسپیسر یک قفل کن تعبیه شده است. این بخش با میلگرد چفت شده و از لرزش میلگردها جلوگیری می‌کند.

خرید انواع اسپیسر در شهر مفتول

در مطالب فوق در مورد اینکه اسپیسر چیست و چه مزایایی دارد صحبت کردیم. به منظور خرید اسپیسر بهتر است با انواع آن آشنا شوید و با اطلاعات کامل محصول موردنظر را خریداری کنید. شهر مفتول به عنوان معتبرترین مرکز تولید و فروش انواع محصولات مفتولی است. به منظور خرید انواع اسپیسر با بهترین کیفیت، انواع واتراستاپ، یونولیت، پایه فنس، توری حصاری، توری سرندی، انواع تیرچه کرومیت و تیرچه بتنی، انواع میلگرد ساده، الکترود جوشکاری و... با شماره 02137556 در تماس باشید. کارشناسان شهر مفتول با ارائه خدمات مشاوره رایگان شما را راهنمایی می‌کنند. همچنین به منظور ثبت خرید به صورت اینترنتی مشخصات محصول موردنظر را ثبت کرده و سفارش خود را ثبت نمایید. انواع محصولات مفتولی را با کیفیتی تضمینی و قیمت مناسب از شهر مفتول خریداری کنید.



:: برچسب‌ها: اسپیسر , انواع اسپیسر , کاربرد اسپیسر , میلگرد ساده , واتراستاپ , تیرچه کرومیت , تیرچه بتنی , الکترود جوشکاری ,
:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

رابیتس امروزه یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی است که در اکثر ساختمان‌ها مشاهده می‌شود. از آنجایی که اجرای رابیتس از زیبایی منحصر به فردی برخوردار است، از این رو جزو عملیات پر طرفدار در ساختمان‌سازی است. اما رابیتس کاری به طور دقیق به چه معناست ؟ مراحل و روش تولید رابیتس چگونه است؟ هزینه اجرای رابیتس و رابیتس کاری چقدر است؟ همه این سوال‌ها در صورت انتخاب رابیتس ممکن است به ذهن مخاطب برسد. بنابراین در این مقاله قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم. با ما همراه باشید تا به طور کامل با فرآیند رابیتس کاری آشنا شوید.

رابیتس چیست ؟

بهتر است قبل از بررسی روش تولید و اجرای رابیتس، با معنای رابیتس به طور کامل آشنا شویم. رابیتس مجموعه‌ای از شبکه‌های عمودی و افقی است که روی یکدیگر قرار گرفته اند. ساختار اصلی آن نیز ورق گالوانیزه است. از رابیتس کاری بیشتر در سقف ساختمان استفاده می‌شود و تکمیل کننده سقف است. البته رابیتس دارای کاربردهای دیگر نیز هست و فقط از آن در سقف ساختمان استفاده نمی‌شود. برای رابیتس کاری لازم است با توجه به کاربرد، اندازه، قطر و تعداد ستون‌های رابیتس مشخص شود.

برای تولید رابیتس از چه اجزایی استفاده می‌شود؟   

روش تولید رابیتس و مراحل اجرای آن نیاز به تجهیزات خاصی دارد. در صورتی که برای تولید رابیتس از تجهیزات باکیفیت استفاده نشود، در نتیجه کیفیت رابیتس کاری کاهش پیدا می‌کند. این مسئله سبب می‌شود در طی تولید رابیتس و اجرای آن با چالش‌های زیادی مواجه شوید. بنابراین لازم است با تجهیزات مورد نیاز برای تولید رابیتس آشنا بود:

  • روش تولید رابیتس به صورتیست که در ابتدا نیاز به دستگاه‌های اتوماتیک سیستم PLC است. این سیستم در کیفیت نهایی رابیتس نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند. بنابراین برای رعایت استانداردهای مورد نیاز در روش تولید رابیتس باید به این مسئله توجه کرد.
  • به طور کلی خط تولید رابیتس به صورتیست که در کارگاه‌های خاصی صورت می‌گیرد. بنابراین تهیه و تولید رابیتس برای هر فردی امکان‌پذیر نیست. از این رو در زمان خرید محصول به روش تولید رابیتس و محل آن باید توجه کنید.

روش تولید رابیتس و مراحل اجرای آن

 همانطور که گفته شد تولید رابیتس نیاز به مواد اولیه دارد، اصلی ترین ماده اولیه که برای تولید رابیتس نیاز است، ورق گالوانیزه است. ورق گالوانیزه با کیفیت‌های مختلفی در بازار وجود دارد. بنابراین باید توجه کنید کیفیت مرغوب آن را خریداری کنید. اما علاوه بر ورق گالوانیزه، کیفیت خط تولید نیز در تولید رابیتس اهمیت دارد. بهتر است برای تولید رابیتس از ورق گالوانیزه گرم استفاده شود. مراحل اصلی تولید رابیتس نیز به شرح زیر است:

  • اولین مرحله پرس‌کاری و کشش عرضی است. ورق گالوانیزه به صورت رول و با ضخامت‌های مختلف وارد چرخه تولید می‌شود. دستگاه موردنظر رول‌ها را باز کرده و ورق تحت کشش قرار می‌گیرد. این مرحله باید با تجهیزات مکانیزه صورت بگیرد تا کیفیت نهایی تضمین شود.
  • ورق‌های کشیده شده در این مرحله وارد دستگاه برش می‌شوند. این مرحله به نام مرحله برش نیز شناخته می‌شود. روش برش ورق‌ها به صورت طولی است.
  • در مرحله بعدی ورق‌های برش خورده می‌بایست وارد دستگاه‌های مخصوص شوند تا عملیات نورد سرد و پرس‌کاری روی آن‌ها اعمال شود. این مرحله، مرحله پیدایش چشمه‌ها و ستون‌های رابیتس است.
  • در آخرین مرحله نیز ورق‌ها می‌بایست تحت کشش مجدد قرار گیرند.

نکات لازم در خصوص روش تولید رابیتس

  • اولین و مهم‌ترین نکته این است که قیمت ورق گالوانیزه بر روی قیمت رابیتس تاثیر مستقیم دارد.
  • ضخامت ورق گالوانیزه می‌بایست با توجه به نیاز و خواست مشتری تعیین شود. چرا که ضخامت این ورق نیز روی محصول نهایی تاثیر دارد. بنابراین این مسئله روی هزینه اجرای رابیتس کاری موثر است.
  • به طور کلی دستگاه تولید رابیتس قدرت متفاوتی در تولید تعداد ورق رابیتس در یک ساعت دارد. این مسئله نیز به کیفیت و نوع دستگاه بستگی دارد.

مراحل اجرای رابیتس   

مراحل اجرای رابیتس کاری در طی چند مرحله صورت می‌گیرد. این مراحل لازم است توسط فرد متخصص و با دقت کافی انجام شود تا در طی رابیتس کاری مشکلی ایجاد نشود. در ادامه مراحل اجرای رابیتس را بیان کردیم:

  • مرحله اول، مرحله نصب میلگردها است. لازم است میلگردها را از سقف آویزان کنید تا رابیتس‌ها روی آن سوار شوند. در واقع این میلگردها نقش نگهدارنده رابیتس را دارند. این مرحله لازم است در عملیات ساختمان سازی و قبل از اجرای سازه انجام شود. انتهای میلگرد نیز به منظور سهولت می‌بایست خم شود.
  • در دومین مرحله اجرای رابیتس کاری ، لازم است به منظور انتقال بار سقف صلب به بخش‌های سازه‌ای ساختمان از نبشی‌های باربر استفاده شود. نبشی‌ها می‌بایست در فاصله 60 سانتی متری نصب شوند. لازم به ذکر است میزان حجم سقف در تعیین این فاصله‌ها مهم است.
  • در سومین مرحله اجرای رابیتس کاری ، می‌بایست رابیتس‌ها به میلگردهای آویز متصل شوند. این مرحله بسیار مهم بوده و می‌بایست حتما توسط فردی متخصص انجام شود.
  • به منظور اتصال رابیتس به میلگرد می‌توانید از مفتول گالوانیزه یا مفتول رابیتس بندی استفاده کنید.
  • در آخرین مرحله نیز نوبت به اندود گچ و سیمان می‌رسد.

هزینه اجرای رابیتس کاری چقدر است؟

برای تعیین هزینه اجرای رابیتس کاری به فاکتورهای مختلفی می‌بایست توجه کرد. به طور کلی از آنجایی که رابیتس از ورق گالوانیزه تولید می‌شود، بنابراین قیمت ورق گالوانیزه در هزینه تولید و اجرای رابیتس کاری نقش مهمی دارد. از طرفی به ضخامت سازه و سایر نکات باید توجه کرد تا بتوان هزینه اجرای رابیتس کاری را تخمین زد.

کلام آخر

در مطالب فوق در مورد روش تولید و اجرای رابیتس صحبت کردیم. به ط ور کلی استفاده از رابیتس به دلیل مزایایی که دارد، امروزه بسیار رایج بوده و از محبوبیت خاصی نیز برخوردار است. شهر مفتول، بزرگ‌ترین تولید کننده انواع محصولات مفتولی ، رابیتس، میلگرد ساده، یونولیت، اسپیسر، واتراستاپ، انواع توری و... است. به منظور دریافت مشاوره رایگان و خرید محصولات مفتولی می‌توانید با شماره 02137556 تماس بگیرید و یا به طور مستقیم از طریق وب سایت خرید خود را ثبت کنید.



:: برچسب‌ها: رابیتس , تولید رابیتس , انواع رابیتس , کاربرد رابیتس , یونولیت , اسپیسر , واتراستاپ ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

از جمله اصلی‌ترین مقاطعی که در صنعت ساختمان‌سازی از کاربرد مهم و گسترده‌ای برخوردار است، میلگردها هستند. میلگردها که در انواع میلگرد ساده و میلگرد آجدار شناخته می‌شوند، به محصولاتی گفته می‌شود که برای جبران مقاومت بتن در برابر نیروهای کششی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع می‌توان گفت بدون استفاده از میلگردها، بتن مقاومت لازم در برابر نیروهای کششی را نخواهد داشت. از این رو از میلگرد به منظور جبران این کمبود استفاده می‌شود. اما مسئله‌ای که وجود دارد، این است که میلگردها نیز مانند دیگر مقاطع فلزی ممکن است دچار زنگ‌زدگی شوند. در این میان به منظور جلوگیری از این مسئله و آسیب دیدن میلگرد از اسپیسر استفاده می‌شود. در ادامه در مورد انواع اسپیسر فلزی ، پلاستیکی ، بتنی و کاربرد آن‌ها صحبت می‌کنیم.

اسپیسر در واقع سبب ایجاد پوششی یکنواخت روی میلگردها شده و از آسیب رسیدن به آن‌ها جلوگیری می‌کند. ابعاد و اشکال اسپیسر با توجه به کاربرد و بار اعمال شده بر روی سازه انتخاب می‌شود. در ادامه با این محصول بیشتر آشنا می‌شوید.

اسپیسر چیست ؟

نام دیگر اسپیسر فاصله گذار است. این محصول یکی از ابزارهای پرکاربرد در ساختمان سازی است. انواع اسپیسر در ابعاد مختلف تولید شده و هر یک کاربرد متفاوتی با دیگری دارد. کاربرد اسپیسر از جمله اسپیسر فلزی ، اسپیسر پلاستیکی ، اسپیسر بتنی ایجاد فاصله بین دو میلگرد است. در واقع به عنوان روکشی عمل می‌کند که از ایجاد زنگ زدگی در میلگرد جلوگیری می‌کند. کاور میلگرد یا بتن، لقمه بتن و فاصله نگهدار اسامی دیگر انواع اسپیسر است.

انواع اسپیسر

پس از آشنایی با اسپیسر بهتر است با انواع آن نیز آشنا شوید. اسپیسرها به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند که بر اساس جنس و کاربرد دسته‌بندی می‌شوند. در ادامه هر یک را جداگانه بررسی می‌کنیم.

انواع اسپیسر از نظر جنس

همانطور که گفته شد اسپیسرها در وهله اول از نظر جنس دسته‌بندی می‌شوند:

اسپیسر پلاستیکی

اسپیسر پلاستیکی که یکی از انواع آن‌هاست، از جهات مختلف بهتر از انواع دیگر عمل می‌کند. اسپیسر پلاستیکی از نظر وزن، قیمت، تنوع، شرایط تولید و نیز مقرون به صرفه بودن به نسبت بهتر از انواع دیگر است. از اسپیسر پلاستیکی بیشتر در ساخت‌وساز استفاده می‌شود. البته در مقایسه با مزایب، معایبی هم دارد. این نوع اسپیسر چسبندگی خوبی ندارد. چرا که ضریب حرارتی آن با بتن متفاوت است. از طرفی فاقد مقاومت در برابر مواد شیمیایی است.

اسپیسر بتنی

در مقایسه با اسپیسرهای پلاستیکی، اسپیسرهای بتنی دارای قیمت بالاتری هستند. از طرفی سختی و مقاومت فشاری بهتری نیز نسبت به نوع پلاستیکی دارند. اسپیسرهای بتنی سایر نقاط ضعفی که نوع پلاستیکی دارد را ندارند. از این رو در مقایسه با نوع پلاستیکی بهتر عمل می‌کنند. اسپیسر بتنی همچنین عواملی که سبب آسیب رسیدن به بتن را می‌شود کاهش می‌دهد. اما باید توجه کنید قبل از به کارگیری آن ضریب حرارتی بتن با این اسپیسر یکسان باشد.

اسپیسر فلزی

اسپیسر فلزی انتخاب بهتری نسبت به دیگر اسپیسر‌ها است. از آن جایی که جنس اسپیسر فلزی با میلگردها یکسان است ، از این رو استفاده از آن بهتر است. اسپیسر فلزی از فولاد ساخته می‌شود و میلگردها را بدون جابه‌جایی در جای خود حفظ می‌کند.

انواع اسپیسر از نظر کاربرد

کاربرد اسپیسر‌ها با یکدیگر متفاوت است. از این رو از نظر کاربرد نیز به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود. اسپیسرها از نظر کاربرد به دو نوع کفی یا افقی و دیواری یا عمودی تقسیم می‌شوند.

اسپیسر کفی (افقی)

اسپیسر کفی دارای انواع مختلفی است:

اسپیسر هاردفیکس

این اسپیسر معمولا در کف سازه استفاده می‌شود. در صورتی که سایز میلگرد حداقل 14 میلی‌متر باشد از این نوع اسپیسر استفاده می‌شود.

اسپیسر ماکس فیکس

 این اسپیسر در واقع در میان اسپیسرها نیمه سنگین قرار می‌گیرد. کاربرد اسپیسر ماکس فیکس ایجاد پوشش بتنی 30 تا 75 میلی‌متر در سازه‌های نیمه سنگین است. از این نوع اسپیسر برای میلگردهایی استفاده می‌شود که 8 تا 22 میلی‌متر قطر دارند.

اسپیسر مینی فیکس

این اسپیسر در میان انواع آن دارای کاربرد بیشتری است. چرا که قیمت پایین تری نسبت به انواع دیگر دارد. از این نوع اسپیسر برای میلگردهایی استفاده می‌شود که از 6 تا 14 میلی‌متر قطر دارند.

اسپیسر یو فیکس

از این مدل اسپیسر در سازه‌هایی استفاده می‌شود که وزن متوسط داشته و با توان باربری نقطه‌ای 200 کیلوگرم استفاده می‌شود.

اسپیسر دابل فیکس

از این نوع اسپیسر در سقف‌های بتنی استفاده می‌شود. همچنین در سقف‌هایی که ضخامت آن‌ها نسبتا بالاست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اسپیسر ساید فیکس

سازه هایی که دارای وزن متوسطی هستند و در بخش‌هایی مانند تیرها و کف‌های نیمه سنگین از این نوع اسپیسر استفاده می‌شود. این اسپیسرها با توان باربری 200 کیلوگرم طراحی شده است و برای میلگردهایی استفاده می‌شود که از 12 تا 25 میلی‌متر ضخامت دارند.

اسپیسر فلت بار

این اسپیسر در فضاهای نرم و فرو رونده استفاده می‌شود. این اسپیسر معمولا در محل تقاطع دو میلگرد استفاده می‌شود. از این اسپیسر برای میلگردهایی استفاده می‌شود که از 8 تا 16 میلی‌متر ضخامت دارند.

اسپیسر فلت فیکس

برای میلگردهایی که 6 تا 14 میلی‌متر قطر دارند از این اسپیسرها استفاده می‌شود. معمولا کاربرد اسپیسر فلت فیکس بسیار محدود است. چرا که استفاده از این اسپیسر ممکن است صفحه تخت زیرین سازه را دچار ضعف کند.

اسپیسر دیواری (عمودی)

اسپیسرهای دیواری نیز به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که شامل موارد زیر است:

اسپیسر ویل فیکس

از این اسپیسر برای سطوح عمودی استفاده می‌شود. توانایی این اسپیسر در ایجاد پوشش بتنی بین 15 تا 100 میلی‌متر است.

اسپیسر کیج فیکس

از این اسپیسر به عنوان پوشش بتنی در سطوح عمودی سنگین استفاده می‌شود. همچنین می‌توان از آن برای ایجاد پوشش بتنی میلگرد نسبت به خاک نیز استفاده کرد.

اسپیسر ویل سان

به این اسپیسر، اسپیسر خورشیدی نیز گفته می‌شود. این اسپیسر مخصوص بخش هاییست وزن سطوح عمودی متوسط است. بر خلاف اسپیسرهای دیگر، این اسپیسر در سطح خارجی خود فاقد دندانه است. سطح داخلی نیز با کمان‌های منظم پوشیده شده است که در ایجاد استقامت نقش مهمی دارد. این مسئله سبب کاهش احتمال شکستگی دندانه‌های اسپیسر در زمان تماس با قالب می‌شود.

مزایای اسپیسر

همانطور که گفته شد میلگردها به مرور زمان و بر اثر تماس با شرایط خارجی و آب و هوایی مرطوب، پوسیده شده و دچار زنگ زدگی نیز می‌شوند. از این رو برای جلوگیری از این مسئله از اسپیسر استفاده می‌شود. اسپیسرها پوششی روی میلگرد ایجاد می‌کنند در نتیجه مقاومت آن‌ها در برابر شرایط خارجی مختلف افزایش پیدا می‌کند. از طرفی وجود اسپیسر سبب نگهداری میلگردها و جلوگیری از حرکت آن‌ها در بتن می‌شود.

در گذشته به منظور ایجاد فاصله بین میلگردها و بتن از چوب و سنگ استفاده می‌شد. اما به دلیل عدم مقاومت مطلوب اسپیسر تولید شد و از این محصول برای نگهداری میلگردها استفاده شد. از طرفی این محصول دارای وزن سبکی بوده و بر روی میلگردها پوششی صاف و یکدست ایجاد می‌کند. مزایای اسپیسر در یک جمع بندی کلی شامل موارد زیر است:

  • استفاده از این محصول مقرون به صرفه است.
  • وزن آن کم بوده و به همین علت حمل و نقل آسانی دارد و کم هزینه است.
  • استفاده از آن سبب سرعت بخشیدن و دقت بیشتر در فرآیند فاصله گذاری می‌شود.
  • از طرفی استفاده از این محصول سبب صرفه جویی در سایر هزینه‌ها از جمله نیروی انسانی می‌شود.
  • استفاده از آن سبب پوشش یکسان و مناسب در میلگرد می‌شود.

کلام آخر

در مطالب فوق در مورد انواع اسپیسر و کاربرد آن صحبت کردیم. قبل از خرید اسپیسر با انواع آن و کاربرد هر یک آشنا شوید تا با توجه به نیاز خود نوع مناسب را انتخاب کنید. به منظور خرید انواع اسپیسر ، واتراستاپ، الکترود جوشکاری، پایه فنس، یونولیت، انواع توری، میلگرد ساده  و... با شهر مفتول در ارتباط باشید. شهر مفتول تولیدکننده و عرضه کننده انواع محصولات مفتولی اعم از انواع توری، تیرچه بتنی، تیرچه کرومیت و... است. به منظور خرید انواع محصولات مفتولی و اسپیسر با کیفیت تضمینی با شماره 02137556 در تماس باشید و ضمن دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص محصولات، از مشاوره رایگان بهره مند شده و سفارش خود را نیز ثبت کنید.



:: برچسب‌ها: اسپیسر , انواع اسپیسر , میلگرد ساده , میلگرد آجدار , واتراستاپ , الکترود , الکترود جوشکاری , یونولیت , پایه فنس ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

پشم شیشه نوعی عایق حرارتی پرکاربرد در صنعت ساختمان سازی است. همانطور که از نام این محصول پیداست، از الیاف شیشه‌های بازیافتی تولید می‌شود. پشم شیشه در برابر حرارت و صدا یک عایق عالی است. قدرت تحمل این محصول از دمای منفی سی درجه تا مثبت هفتصد و پنجاه درجه است. در این بخش قصد داریم در مورد مراحل و روش تولید پشم شیشه و مواد تشکیل دهنده آن و همچنین کاربرد پشم شیشه صحبت کنیم. به منظور آشنایی کامل با مشخصات پشم شیشه و خرید آن با ما همراه باشید.

پشم شیشه چیست ؟

قبل از آشنایی با روش تولید پشم شیشه و مواد تشکیل دهنده آن، بهتر است ابتدا با این محصول به طور کامل آشنا شوید. پشم شیشه نوعی الیاف معندنی است. از این محصول به عنوان عایق حرارتی، صوتی و رطوبتی استفاده می‌شود. پایه تولید پشم شیشه از شیشه‌های بازیافتی است. الیافی که در ساخت پشم شیشه به کار می‌رود، بسیار ریز و کوچک است. شکل ظاهری آن نیز سوزنی است. به پشم شیشه فیبر بازیافتی نیز گفته می‌شود. برای تولید یک رول پشم شیشه حدودا 10 بطری شیشه‌ای می‌بایست بازیافت شود.

روش تولید پشم شیشه   

مراحل تولید پشم شیشه معمولا شامل 6 مرحله است. در این بخش به طور کامل مراحل و روش تولید پشم شیشه را توضیح داده‌ایم:

ترکیب و مخلوط

اولین مرحله از مراحل تولید پشم شیشه ترکیب و مخلوط است. در این مرحله ماسه، خاکستر سودا، سنگ آهک و شیشه‌های بازیافت شده که ترکیب اصلی پشم شیشه را تشکیل می‌دهند با یکدیگر مخلوط می‌شوند. مواد اولیه ذخیره شده در سیلوها غربال‌گری و فیلتر می‌شود. این کار به منظور حذف مواد زائد و اضافی انجام می‌شود. پس از این مرحله موادی که غربال شده اند وارد کوره می‌شوند.

ذوب مخلوط

در روش تولید پشم شیشه، در این مرحله مواد با یکدیگر به طور کامل مخلوط می‌شوند. در نهایت نیز به کوره فرستاده شده و در دمای 1400 درجه سانتی‌گراد ذوب می‌شوند.

تشکیل الیاف پیوسته

پس از گذراندن مرحله قبلی و ذوب شدن مواد مخلوط شده، ترکیب نهایی وارد محیط الیاف‌سازی می‌شود. در این مرحله تغییرات دمایی انجام شده و الیاف از مخلوط ذوب شده جدا می‌شود. بخش اصلی دستگاه ذوب الیاف، اسپینر گریز از مرکز بوده که به دور یک محور عمودی می‌چرخد.

این اسپینر دارای نواری مقاوم و از جنس فولاد است که تعدادی زیادی سوراخ به ابعد 1 میلی‌متر دارد. در واقع این سوراخ‌ها محل خروج الیاف هستند. در نهایت الیاف مورد نظر خارج می‌شوند. لازم به ذکر است این الیاف هام هستند و نیاز به تغییرات دارند.

شکل گیری و عمل‌آوری

یکی از مراحل تولید پشم شیشه شکل‌گیری و عمل‌آوری است. در این مرحله رزین‌ها که ترکیبی مصنوعی هستند، به الیاف بدست آمده اضافه می‌شوند. پس از آن وارد کوره‌ای با دمای 250 سانتی‌گراد می‌شوند. هوای گرم از طریق الیاف پشم شیشه جریان پیدا می‌کند. در این مرحله الیاف سختی و مقاومت لازم را به خود می‌گیرند. این مرحله، مرحله ایست که الیاف زرد رنگ می‌شوند.

مرحله برش

مرحله برش با خروج الیاف از کوره و در جریان فشار آب آغاز می‌شود. در این مرحله الیاف در اندازه‌های موردنظر برش داده می‌شوند. خورده الیاف‌هایی که در زمان برش ایجاد می‌شود بازیافت خواهند شد.

بسته‌بندی و سورتینگ

آخرین مرحله از مرحله تولید پشم شیشه و روش تولید آن الیاف شیشه وارد ماشین پرس می‌شود تا به صورت لوله‌ای و پتویی در آید. به دلیل قابلیت فشرده شدن زیاد حجم پشم شیشه، هزینه حمل و نقل و انبار این ماده کاهش پیدا می‌کند. در ادامه نوار‌های پشم شیشه روی پالت‌ها جمع آوری می‌شوند و در نهایت کارایی عملیات انبار داری افزایش پیدا می‌کند.

استفاده از پشم شیشه در سطح جهانی بیش از 70 سال سابقه دارد و در ایران در حدود 50 سال است که صنعتگران در بخش‌های خصوصی و دولتی این الیاف را تولید می‌کنند. هرچند در بازه گسترده‌تری می‌توان گفت که به طور کلی استفاده و تولید الیاف معدنی به سال 1800 میلادی در بخش بین‌المللی می‌رسد. لازم به ذکر است که در 10 سال گذشته با رایج شدن فوم‌های الاستومری، استفاده از پشم شیشه بسیار کاهش یافته است.

مواد تشکیل دهنده‌ پشم شیشه

پشم شیشه، ماده‌ای است که از طبیعت به دست می‌آید. در واقع مواد اصلی تشکیل دهنده پشم شیشه، سیلیس و شیشه می‌باشد که پس از ذوب شدن وارد ماشین‌های الیاف ساز شده و تحت تاثیر نیروی گریز از مرکز، به شکل الیاف پشم مانند در می‌آید. میزان خلوص مواد اولیه نقش بسیار مهمی در کیفیت الیاف پشم شیشه دارد.

مواد تشکیل دهنده‌ پشم شیشه و درصد ترکیب آن‌ها به شرح زیر است:

  • سیسلیس 14 درصد
  • کربنات سدیم 18 درصد
  • دولومیت 11 درصد
  • فلدسپات 12 درصد
  • براکس 7 درصد
  • سنگ آهک 4 درصد
  • کربنات باریم 3 درصد
  • سولفات سدیم 1 درصد

کلام آخر

در مطالب فوق در مورد روش و مراحل تولید پشم شیشه و مواد تشکیل دهنده آن صحبت کردیم. به طور کلی استفاده از پشم شیشه به منظور عایق‌کاری ساختمان از نظر حرارتی، صوتی و رطوبتی استفاده می‌شود. به منظور خرید پشم شیشه، یونولیت، واتراستاپ، اسپیسر، رابیتس، الکترود جوشکاری و انواع محصولات مفتولی با قیمتی مناسب و کیفیت تضمینی در شهر مفتول با شماره 02137556 تماس بگیرید و یا از طریق وب سایت محصول موردنظر را به صورت اینترنتی خریداری کنید.



:: برچسب‌ها: پشم شیشه , انواع پشم شیشه , یونولیت , واتراستاپ , رابیتس ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

همان‌طور که پیشتر راجع به مفتول سیاه صبت کردیم، با توجه به مطالبی که در اختیار شما عزیزان قرار دادیم متوجه شدید که این نوع مفتول درواقع انواع مختلفی دارد که پرمصرفترین نوع آن سیم آرماتوربندی و سیم نجاری یا همان سیم قالب بندی می‌باشد. با توجه به شباهت این دو سیم سوالی که شاید برای شما مطرح شود تفاوت سیم آرماتوبندی و قالب بندی است. اگر در این مقاله همراه شهر مفتول باشید اطلاعاتی در خصوص مقایسه سیم آرماتوربندی و سیم نجاری کسب خواهید کرد. برای شناخت بهتر شباهت ها و تفاوت های سیم آرماتوربندی و سیم نجاری، لازم است که ابتدا به طور مجزا و مختصر با این دو نوع سیم آشنا شوید. پس ما را در این مقاله همراهی کنید.

سیم نجاری ( سیم قالب بندی ) چیست؟

سیم نجاری میلگرد نازکی می‌باشد که معمولا از جنس مفتول سیاه ساخته شده است. به دلیل انعطاف‌پذیری بالای این سیم از آن در در اجرای سازه‌های بتنی استفاده می‌شود. هم‌چنین از سیم قالب بندی برای ایجاد یکپارچگی و ثبات میلگردها در بتن‌ریزی، فونداسیون و توری مش بندی آن، ساخت تیر و ستون‌های ساختمان نیز استفاده خواهد شد. همان‌طور که از نام این سیم نیز مشخص است، علاوه بر سازه‌های ساختمانی در صنایع چوبی و نجاری نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سیم قالب بندی با حداقل ضخامت 3 الی 4 میلی‌متر به صورت حلقه‌ای تولید می‌شود؛ از این رو برای مصارف مختلفی به کار گرفته می شود. لازم به ذکر است، درصورتی که میلگردها دارای ضخامت بالایی باشند، نیاز به سیم نجاری با ضخامت بالاتری برای اتصال و مقاومت آن‌هاست.

سیم نجاری همانند سیم آرماتوربندی با توجه به نوع ساخت و متریال اولیه دارای دو گونه زیر می‌باشد:

  • سیم نجاری تسمه ای
  • سیم نجاری فابریک

سیم آرماتوربندی چیست؟

سیم آرماتوریندی نیز همانند سیم نجاری از مفتول سیاه ساخته می‌شود. این سیم  با نام تجاری مفتول پخته شده نیز شناخته می‌شود. دلیل این نام‌گذاری این است که سیم آرماتوربندی از حرارت مفتول‌های سخت صنعتی تا دمای 900 درجه سانتی‌گراد در شرایط خلاء در کوره آنیل تولید می‌شود.

سیم آرماتوربندی نیز به صورت حلقه‌ای در ضخامت‌های مختلف مانند 1.5 میلی‌متر که برای ساخت میلگردهای آرماتوربندی می‌باشد، تولید می‌شود. هم‌چنین علاوه بر صنعت ساختمان، این مفتول در هنر و مجسمه‌سازی برای ساخت چهارچوب مجسمه مورد استفاده قرار می‌گیرد. سیم آرماتوربندی در مصارفی، موادی نظیر موم و گچ را به راحتی به روی خود نگه می‌دارد؛ در نتیجه مجسمه سازها به راحتی می‌توانند اسکلت مجسمه خود را با این مفتول پرداخته و آماده کنند.

"سیم آرماتوربندی فابریک" و "سیم آرماتوربندی تسمه" دو نوع سیم آرماتوربندی موجود در بازار بر اساس نوع ساخت هستند. هر کدام از این سیم‌ها کیفیت و مرغوبیت ویژه و منحصربه‌فرد و در عین حال کاربردهای متفاوتی دارند.

 تفاوت سیم آرماتوربندی و سیم قالب بندی

در خصوص مقایسه و تفاوت سیم آرماتوربندی و سیم قالب بندی باید گفت که این دو سیم تنها در مقدار "ضخامت" با یک‌دیگر اختلاف دارند. یعنی سیم آرماتوربندی در ضخامت 1.5 میلی‌متر و سیم نجاری در ضخامت 2.5، 3، و4 در بازار موجود می‌باشد. از این رو این تفاوت سبب شده که در کاربردشان نیز تفاوت‌هایی به وجود آید که آن‌ها را به دو نوع سیم مجزا تبدیل کرده است.

شباهت سیم آرماتوربندی و سیم قالب بندی

  1. با توجه به مطالب فوق که در خصوص هر کدام از سیم‌ها گفته شد، می‌توان فهمید که سیم آرماتوبندی و سیم قالب بندی چه شباهت هایی با یک‌دیگر دارند.
  2. سیم آرماتوربندی و سیم نجاری از نظر جنس هردو از یک جنس مشابه در واقع مفتول سیاه می باشند.
  3. این دو سیم هردو به صورت حلقه اما در ضخامت‌های متفاوت که در ادامه برای شما ذکر خواهیم کرد در بازار عرضه می‌شوند.
  4. هردوی این سیم‌ها در صنعت ساختمان‌سازی و سازه‌های بتنی کاربرد دارند و مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  5. دسته‌بندی این دو نوع سیم از نظر نوع ساخت و مواد اولیه به یک صورت می‌باشد و هر دوی آن‌ها به صورت تسمه‌ای و فابریک در بازار موجود هستند.
  6. سیم نجاری و سیم آرماتوربندی به لحاظ قیمتی یکسان هستند. قیمت روز این دو کالا مانند دیگر محصولات آهنی متأثر از قیمت روز آهن و فولاد است و بستگی به ضخامت قطر آن‌ها دارد.

در سایت شهر مفتول قیمت سیم قالب بندی و سیم آرماتوربندی در ضخامت های مورد نظر به روز اعلام می‌شود. لذا می‌توانید قیمت این نوع سیم‌ها و هم‌چنین کلیه محصولات مفتولی را از طریق شماره 37556_021 در شهر مفتول پیگیری نمایید.

راهنمای خرید سیم آرماتوربندی و سیم نجاری

با توجه به مقایسه سیم آرماتوربندی و سیم قالب بندی ، فروش این سیم‌ها توسط بسیاری از فروشندگان و سایت‌ها اتفاق می‌افتد، زمان خرید این سیم‌ها آگاه باشید که ضخامت سیم، استحکام مورد نیاز شما برای میلگرد را داشته باشد. در صورتی که نمی‌دانید سیم مناسب با ضخامت میلگرد شما کدام است، قبل از اقدام به خرید آن با کارشناسان شهرمفتول تماس بگیرید و هم‌چنین می‌توانید از مشاوره رایگان آن‌ها نیز بهره‌مند شوید.



:: برچسب‌ها: سیم آرماتوربندی , مفتول سیاه , سیم نجاری , توری مش , میلگرد ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()