نوشته شده توسط : شهر مفتول

رابیتس یکی از پر کاربردترین و رایج ترین سقف های کاذب هست که در ساختمان ها  کار می شود. رابیتس کاری در چند مرحله انجام می شود که بعد کسب اطلاعات از اجزای تشکیل دهنده سقف رابیتس در این مطلب می خواهیم با مراحل اجرای سقف رابیتس آشنا شویم. اجرای سقف رابیتس به طور کلی در سه مرحله انجام می گیرد.

1- نصب میلگردهای آویز

میلگردهای آویز به دو روش دفنی و جوشی مرسوم هستند که یا  پیش از آن در سقف اصلی دفن شده اند و یا باید در زمان رابیتس کاری آنها به سقف  یا تیر آهن ها جوش بدهیم . وظیفه اصلی میلگرد های آویز انتقال بار اصلی سقف کاذب به سقف اصلی است. در هنگام اجرا باید نکاتی در نظر گرفته شود که مهمترین آن فاصله بین میلگردهاست و باید نهایتا 60 سانتیمتر و در صورت اجرای کار سنگین و شلوغ به30 سانتیمتر می رسد. در این مرحله با اجرای خط تراز میلگردهای آمیز را یکدست شده و نبشی های حمال را بوسیله جوش به آن متصل و برای ایجاد طرح مورد نظر میلگردهای فرعی با فاصله 15 تا 25 سانتی متر از نبشی ها جوش داده می شود.

2- نصب رابیتس

در این مرحله توری رابیتس روی میلگرد ها قرار می گیرد و محکم می شوند . برای محکم کردن توری می توان از روش جوش دادن استفاده نمود ولی بهتر است از سیم های گالوانیزه معروف به سیم رابیتس بندی استفاده نمایید. سیم رابیتس بندی کمک می کند تا توری فولادی به زیرسازی انجام شده در مرحله اول متصل شود. باید توجه نمود در محل های بهم رسیدن توری های رابیتس یک اورلب 7 تا 10 سانتی متری در نظر گرفته شود و توری ها به وسیله سیم رابیتس بندی بهم متصل گردد. در تمامی مراحل نصب توری اجرای کنترل تراز قسمت های مختلف و سقف اصلی ضروری است چون در مرحله سفید کاری و اجرای روکش نمت کاری برای این اختلاف ها نمی توان انجام داد.  نکته دارای اهمیت در انتخاب رابیتس ، جنس فولادی بکار رفته در آن و  وزن و تعداد ستون های کار است که با توجه به میزان فاصله میلگرد ها باید انجام گیرد. اگر فاصله بین میلگرد ها زیاد است برای جلوگیری از شکم دادن گچ بهتر است از رابیتس با تعداد ستون بیشتر و وزن  سنگین تر استفاده شود.

رابیتس کاری نما

3- گچ کاری رابیتس

 گچ کاری مرحله پایانی است که پس از نصب رابیتس انجام می گیرد. در این مرحله ابتدا توری فلزی با گچ سفید پر شده تا توری کاملا پوشیده شود . بعد از آن با ملاتی از سیمان، پودر و خاک سنگ پوشیده شده و در مرحله آخر با ملات سیمان بصورت آستری روی آن قرار می گیرد و  روکش نهایی به دقت پرداخت می شود تا سطحی کاملا یکنواخت به وجود آید.

بهترین شرایط آب هوایی برای گچ کاری بالای 5 درجه سانتی گراد است . اندود گچ در دمای پایینتر از 5 درجه با تاخیر خشک می شود و این امر باعث فروکش کردن گچ در سطح می گردد و گچ را پفکی کرده و  مقاومت فشاری گچ کم شده و به راحتی تغییر شکل می دهد که حتی با بتونه و رنگ هم این ایراد مرتفع نمی شود.

مدیریت پرسنل و زمان بندی رابیتس کاری

برای اجرای سقف رابیتس حداقل به 4 نفر در مسئولیت های زیر نیاز است که با توجه به زمانبندی پروژه و افزایش سرعت کار می توان تعداد را بیشتر نمود.

  1. جوشکار برای اجرای زیرسازی اولیه رابیتس بندی
  2. کمک جوشکار برای رساندن ابزار و مصالح به جوشکار
  3. رابیتس بند
  4. وردست رابیتس بند

رابیتس کاری

برای اجرا سقف های ساده با گچ سفید ، 2 استاد کار ماهر و یک کارگر ماهر گچ ساز می تواند در یک روز کاری 30 تا 40 متر مربع را اجرا نمایند. اما در مورد اجراهای طرح دار با توجه به مهارت استاد کارها به اجرای طرح و درک معماری و پرسپکیو آنها و میزان پیچیدگی طرح و ابزار لازم کار زمان اجرا متفاوت است و  نمی توان زمان بندی دقیقی در نظر گرفت.

از نمونه دستگاه های مورد نیاز برای رابیتس کاری میتوان به دستگاه جوش ، انبر آرماتوربندی ، قیچی میلگرد بری ، شاقول و... نام برد .

در اجرای رابیتس بندی نمای ساختمان به دلیل اینکه باید وزن سنگینی را تحمل کند از رابیتس 13 ستونه با وزن سنگین استفاده می کنند اما در سقف های کاذب وزن و تعداد توری رابیتس با توجه به نکات گفته شده انتخاب می شود.



:: برچسب‌ها: رابیتس , انواع رابیتس , کاربرد رابیتس , رابیتس کاری سقف ,
:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

واتراستاپ یک قطعه ی جانبی و مهم است که در سازه های صنعتی در جهت مخازن آبی از آن استفاده می شود و در انواع مختلف تولید می شود. از جمله واتراستاپ هایی که در آب بندی درز ها مورد استفاده قرار می گیرند در سه نوع واتراستاپ های سیستم تزریق، پی وی سی و واتراستاپ های منبسط شده وجود دارند که هر یک از آن ها دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. اما پر کاربرد ترین نوع واتراستاپ ها آن هایی هستند که در دسته ی واتراستاپ های پی وی سی قرار دارند که در دو نوع تخت و حفره دار  در بازار موجود می باشد. در این متن می خواهیم به شرح این دسته از واتراستاپ ها و کاربرد و انواع واتراستاپ پی وی سی بپردازیم.

کاربرد واتراستاپ و دلایل استفاده از آن

در چندین سال اخیر به دلیل شرایط فنی و اقتصادی و همچنین در جهت هدایت و انتقال صحیح آب و در جهت ذخیره ی آب از قطعات واتراستاپ استفاده شده است. اما به طور کلی  از جمله دلایل استفاده  از واتراستاپ موارد زیر است:

  • در جهت کنترل نمودن رفتار های سازه ای بتن می بایست درز های انقباض و انبساط تعبیه شود.
  • جلوگیری از ترک در مقاطعی که دارای حجم بالاست باعث می شود استفاده از این قطعه ضروری به نظر برسد.
  • محدودیت های اجرایی و نیاز به استفاده از درز های اجرایی از دیگر موارد استفاده از واتراستاپ هاست.

انواع واتراستاپ-تخت

واتراستاپ پی وی سی باید چه ویژگی هایی داشته باشد ؟

  • نوار های آب بند واتر استاپ استاندارد می بایست انعطاف پذیری بالایی داشته باشد چرا که طراحی سازه های بتنی می بایست از نظر ابعاد و حجم و همچنین پیچیدن مقاطع به یکدیگر دارای انعطاف پذیری باشند تا به خوبی شکل گیرند.
  • کاربرد آسان در شرایط دمایی مختلف از دیگر ویژگی هایی است که یک واتر استاپ استاندارد می بایست دارا باشد. این مورد سبب می شود تا نصب واتر استاپ نیز آسان تر شود.
  • مقاومت کششی واتر استاپ استاندارد معمولا بالا است.
  • یک واتر استاپ استاندارد باید با شرایط محیطی سازگاری داشته باشد تا به خوبی بتواند در برابر شرایط آب و هوایی و قلیایی مقاومت نشان دهد.

انواع واتراستاپ های پی وی سی

واتراستاپ های پی وی سی در دو نوع تخت و حفره دار هستند که در مورد ویژگی های هر یک توضیحاتی خواهیم داد.

1- واتر استاپ  تخت

واتر استاپ های تخت کفی در مواردی استفاده می شوند که درز های اجرایی فاقد انقباض و انبساط می باشند. یکی از ویژگی های اصلی واتر استاپ های تخت آج یک طرفه ی آن هاست. از این دسته از واتر استاپ های پی وی سی در جهت جلوگیری از عبور آب از درون درز ها استفاده می شود.

ویژگی واتراستاپ تخت

این نوع واتر استاپ دارای ویژگی های خاص خود می باشد. اولین و مهم ترین ویژگی آن ها مقاومت کششی بالا است. به طور که مقاومت آن ها بیش از حالت استاندارد آن ها می باشد. انعطاف پذیری بالا دومین ویژگی است. که این نوع انعطاف پذیری در جهت طول و عرض می باشد. واتر استاپ های تخت در برابر اسید و مواد قلیایی دارای مقاومت بالایی بوده و مدت زمان کارایی آن معمولا بالا و متناسب با عمر سازه می باشد.

کاربرد واتر استاپ های تخت 

همان طور که در ابتدای متن گفته شد از واتراستاپ های تخت برای جلوگیری از ورود آب در درز های اجرایی استفاده  می شود.اما در موارد دیگر نیز کاربرد خواهد داشت. آب بندی درز های سازه های بتنی که در مجاورت سیالات و آب قرار دارند، آب بندی مکان هایی همانند سد، کانال  و لوله های بتنی، آب بندی سازه های هیدرولیکی و همچنین آب بندی استخر و دریاچه های مصنوعی از دیگر کاربرد های مهم و اساسی واتر استاپ های تخت می باشد.

انواع واتراستاپ-واتراستاپ حفره دار

2- واتر استاپ های حفره دار

گفتیم که دومین دسته از واتر استاپ های پر کاربرد و پی وی سی واتر استاپ های حفره دار هستند. این دسته از واتر استاپ ها نیز همانند واتر استاپ های تخت دارای ویژگی های منحصر به فرد خود هستند. از واتر استاپ های حفره دار برای درز های انبساطی  و انقباضی استفاده می شود و اصلی ترین نقش آن در حفره ی میانی واتراستاپ است. یکی از مهم ترین عملکرد های این نوع واتر استاپ در روی سازه قابلیت تغییر شکل زیاد است که همین ویژگی به جلوگیری هر چه بهتر از عبور آب در اثر جا به جایی درز ها کمک کرده  و همچنین سازه را در برابر فشار هیدرولیکی و جا به جایی عرضی و طولی مقاوم خواهد ساخت.

ویژگی واتراستاپ های حفره دار

در واتر استاپ های حفره دار همانند واتر استاپ های تخت مقاومت بالاتر از حد استاندارد ویژگی اصلی است. دومین ویژگی در این نوع واتر استاپ ها نصب آسان آن در بازه ی دمایی 20- تا 70+ درجه ی سانتیگراد است. به این منظور که در این بازه ی دمایی به راحتی می توان از واتراستاپ های حفره دار استفاده نموده و آن را نصب کرد. انغطاف پذیری بسیار بالا و مقاومت در برابر مواد قلیایی نیز ویژگی های واتر استاپ حفره دار است.

 

در این مقاله سعی شده است که توضیحاتی راجع به انواع واتراستاپ ، کاربرد و ویژگی های آن ارائه شود تا با توجه به این توضیحات و نکات بهترین نوع واتراستاپ انتخاب و خریداری گردد.



:: برچسب‌ها: واتراستاپ , انواع واتراستاپ , کاربرد واتراستاپ ,
:: بازدید از این مطلب : 289
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

سیم خاردار به محصولی مهم و پرکاربرد در سازه های مختلف گفته می شود که برای حصار کشی و همچنین جداسازی فضا های مختلف استفاده می شود. از این محصول فولادی در موارد بسیاری استفاده می شود و همین موضوع آن را به یک ابزار پرکاربرد تبدیل نموده است. یکی از مهم ترین کاربرد های سیم خاردار ایجاد امنیت و یا حصار کشی در جهت شخصی سازی است. از این رو می توان در هنگام خرید سیم خاردار با توجه به کاربرد آن از انواعی از سیم خاردارها استفاده نمود. سیم خاردار دارای انواع مختلفی است که یکی از آن ها سیم خاردار حلقوی می باشد که به بررسی و نحوه نصب آن خواهیم پرداخت.

سیم خاردار حلقوی چیست ؟

همان طور که در بالا گفته شد سیم خاردار حلقوی معمولی یکی از انواع سیم خاردار است. نحوه ی تشکیل سیم خاردار حلقوی فولادی سخت و فنر شده می باشد که قطر آن در حدود 2.5 میلی متر است. همچنین قطر خار آن نیز در حدود 2 میلی متر می باشد. سیم خاردار حلقوی معمولا با کیفیتی برابر با 180 گرم در هر متر مربع بوده و کاملا گالوانیزه شده است. سیم خاردار حلقوی به دلیل قدرت کششی بالا دارای مقاومتی مطلوب است. این موضوع یکی از مزایای این نوع سیم خاردار به حساب می آید.

حلقه های سیم خاردار حلقوی با قطر هایی برابر با 60 سانتی متر الی 100 سانتی متری است. از مزایای دیگر این نوع سیم خاردار که نشان دهنده ی قدرت بالای این نوع سیم خاردار در برابر سیم خاردار های دیگر است می توان به قدرت و کارایی بالا تر آن اشاره نمود. البته لازم به ذکر است که قیمت سیم خاردار حلقوی در مقایسه با دیگر سیم خاردار ها بالا تر می باشد. معمولا این دسته از سیم خاردار ها در اندازه های زیر تولید می شود:

  • سیم خاردار حلقوی با قطری برابر با 60 سانتی متر که برای پوشش هایی تا 10 متر طول مناسب است.
  • سیم خاردار حلقوی با قطری برابر با 90 سانتی متر که برای پوشش هایی تا 15 متر طول مناسب است.
  • سیم خاردار حلقوی با قطر 120 سانتی متر که برای پوشش هایی تا 20 متر طول مناسب است.

انواع سیم خاردار حلقوی تبری- تیغی

انواع سیم خاردار حلقوی

پیش از این گفتیم سیم خاردار دارای انواع خاصی بوده و به دو دسته ی کلی تقسیم می شود. یکی از انواع سیم خاردار سیم خاردار های حلقوی هستند که خود شامل دو دسته ی سیم خاردار حلقوی تبری و سیم خاردار حلقوی سوزنی است. هر یک از این سیم خاردار ها دارای ویژگی های خاص خود هستند که در این قسمت می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم.

سیم خاردار حلقوی سوزنی

این دسته از سیم خاردار حلقوی به سیم خاردار ساده و یا سیم خاردار حلقوی با خار سیمی نیز معروف است. ساختار سیم خاردار سوزنی به صورتی است که از یک رشته مفتول گالوانیزه تشکیل شده است. قطر این نوع از سیم های خاردار اصولا در حدود 3 میلی متر بوده و دو رشته ی خار مفتولی از جنس گالوانیزه بر روی آن قرار دارد که قطر آن ها در حدود 2.5 میلی متر می باشد. سیم خاردار های حلقوی  سوزنی تشکیل شده با مفتول خشک هستند و به همین دلیل به بعضی از آن ها فنر  نیز گفته می شود. بیشترین کاربرد این دسته از سیم های خاردار در مراکز نظامی نظیر پادگان هاست.

سیم خاردار حلقوی تبری

دومین دسته از انواع سیم خاردار های حلقوی را سیم خاردار های تبری تشکیل می دهند. این دسته از سیم خاردار با عنوان سیم خاردار لیزری نیز شناخته می شود. پایه و محور آن ها یک رشته مفتول گالوانیزه است. اصولا قطر آن ها در حدود 3 میلی متر می باشد. تیغ های گالوانیزه به صورت فاصله های معین به شکل تبر بر روی آن ها قرار داشته و پرس شده اند که دلیل نام گذاری این دسته از سیم ها مفتولی است. لازم به ذکر است که سیم خاردار های حلقوی ساختاری کلاف مانند و یا حلقه ای مانند را دارا هستند و عرض آن ها نیز در حدود 60 تا 90 می باشد. ساختار اصلی آن ها نیز مفتول گالوانیزه گرم است. از این دسته سیم خاردار حلقوی نیز در پادگان و مراکز نظامی استفاده شده که یکی از پر کاربرد ترین و به روز ترین سیم خاردار های دنیا را تشکیل می دهند.

سیم خاردار حلقوی سوزنی

طریقه نصب سیم خاردار حلقوی

در این بین شاید برایتان سوال باشد که نحوه ی نصب صحیح سیم خاردار حلقوی چگونه است. ابتدا باید به شما بگوییم اگر برای استفاده ی خود از سیم خاردار حلقوی استفاده نموده اید انتخابی عالی کرده اید. چرا که مزایای بیشتری در مقایسه با سیم خاردار های دیگر خواهد داشت. یکی از بزرگ ترین مزایای استفاده از آن نیز طریقه ی نصب آسان آن است. اما برای نصب سیم خاردار حلقوی تنها کافی است از دسته هایی که در ابتدای حلقه ی سیم خاردار حلقوی قرار گرفته است استفاده نموده و آن را از طریق کشیدن در محل مورد نظر خود ، بر روی پایه فنس یا بالای توری حصاری نصب نمایید.

مزایای استفاده از سیم خاردار حلقوی

همان طور که پیش از این گفته شد این دسته از سیم های خاردار مزایای بیشتری نسبت به انواع دیگری از سیم خاردار ها دارا هستند. اما نا گفته نماند که به طور کلی سیم خاردار از هر نوعی که باشد استفاده ی مفیدی برای شما خواهد داشت. استفاده از سیم خاردار در خصوص باغ، زمین، خانه و ویلا و همچنین محیط های اداری یا نظامی رایج است. یکی از مهم ترین مزایای استفاده از سیم خاردار امینت آن است . چرا که با نصب آن می توانید به طور ویژه ای از ورود افراد متفرقه جلوگیری نمایید. از طرفی به دلیل ساختار منحصر به فردی که دارا هستند برای محیط های مرطوب به خوبی قابل اجرا هستند و ساختاری سازگار با چنین محیط هایی خواهند داشت. بهترین موقعیت استفاده از سیم خاردار های حلقوی در محیط هایی است که دیواری کوتاه دارند و در دسترس افراد سارق هستند. شما می توانید در دو حالت از آن ها استفاده کنید. یعنی علاوه بر استفاده ی مستقل از این سیم ها می توانید آن را بر روی فنس نیز اجرا نمایید.



:: برچسب‌ها: سیم خاردار , سیم خاردار حلقوی , سیم خاردار حلقوی چیست , توری حصاری , پایه فنس ,
:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

واتراستاپ یکی از قطعاتی جانبی است که برای اجرای سازه های بتنی مورد استفاده قرار می گیرد. هدف از نصب و اجرای واتراستاپ آب بندی درز های اجرا شده در سازه و انبساط سازه های هیدرولیکی و یا سازه هایی است که در معرض آب هستند. در این مقاله روش نصب وتراستاپ حفره دار و تخت توضیح داده می شود . از واتراستاپ در موارد مختلفی استفاده می شود و امروزه کاربرد فراوانی دارد. از جمله کاربرد های این قطعه عبارت است از:

  • آب بندی برای زیر زمین هایی که دارای تراز بالایی از آب های زیر زمینی هستند.
  • آب بندی درز های اجرایی در استخر ها و مخازن آب و فاضلاب.
  • جهت مصارف آب بندی در تونل ها و سد ها.
  • آب بندی درز های اجرایی در سازه های بتنی که به صورت پیش ساخته هستند.
  • برای آب بندی های انبساطی و اجرایی در مخازن های مختلف.
  • آب بندی سازه هایی صنعتی بتنی نظیر کولینگ تاور ها و کلاریفایر ها.
  • آب بندی در بین درز های اجرایی ما بین قطعات فلزی و پلی اتیلن.

روش نصب واتراستاپ تخت و حفره دار

همان طور که پیش از این گفته شد واتراستاپ از قطعات جانبی در سازه های مختلف است  که نقش مهمی نیز داراست. از این رو روش نصب واتراستاپ بسیار مهم است. یکی از نکات مهمی که در نصب واتراستاپ می بایست مورد توجه قرار گیرد این است که این قطعه می بایست دقیقا در محل خود قرار بگیرد. به طور کلی این قطعه شامل دو نوع است که واتراستاپ تخت و حفره دار از انواع واتراستاپ است. برای نصب واتراستاپ حفره دار حتما باید حفره به طور کامل در داخل درز قرار گیرد. در صورتی که حفره به خوبی داخل درز جا نیفتد استفاده از آن کامل بلا استفاده می باشد. همچنین هنگامی که از واتراستاپ های تخت استفاده می کنید باید نهایت دقت را به کار ببرید تا نصف عرض آن در مرحله ی اول بتن ریزی گنجانده شود. چرا که در صورت عدم این اجرای این قسمت آب بندی به خوبی انجام نمی پذیرد.

دومین نکته در نصب صحیح واتراستاپ مهار کردن کامل آن است. این کار موجب می شود تا در هنگام بتن ریزی حرکتی در آن صورت نگیرد.در جهت مهار کردن بال های واتراستاپ می توان از گیره های نگهدارنده ی واتراستاپ که 4 گیره در هر متر است استفاده شود. به هیچ وجه نباید در جهت عبور سیم های نگهدارنده از سوراخ کردن واتراستاپ استفاده گردد.

سومین نکته ویبره کردن بتن استفاده شده در اطراف واتراستاپ است. این کار سبب مدفون شدن واتراستاپ در بتن شده و سبب بهتر شدن نصب در این مرحله می گردد. استفاده از بتنی که دارای دانه های ریزتری باشد بهتر است. زیرا بالچه ها و برجستگی ها زمانی می توانند به طور مناسب عمل نمایند که بتن فاقد هر نوع فضای خالی در اطراف واتراستاپ باشد. استفاده از واتراستاپ تمیز مهم است. در این صورت چسبندگی مطلوب خود را با بتن حفظ خواهد کرد.

روش T یکی از روش هایی است که توسط بسیاری از کارگاه ها در جهت اتصال دو قطعه ی واتراستاپ مورد استفاده قرار می گیرد.  این روش توسط همپوشانی  دو سر  دو قطعه ی واتراستاپ انجام می گیرد که از روش های استاندارد نصب واتر استاپ پیروی نمی کند. دلیل این امر این است که عاج های واتر استاپ مانع از چسبندگی کامل سطوح به یکدیگر می شود و همین موضوع سبب می شود تا آب بندی و کشش آن دچار اشکال شود. از طرفی این روش موجب افزایش ضخامت واتر استاپ و در نتیجه افزایش نیروی محوری در آن خواهد شد.

نصب واتراستاپ

مزایای واتراستاپ چیست ؟

اولین نکته ای که قبل از توضیح مزایای واتراستاپ باید دانست این است که واتراستاپ قطعه ای بسیار ضروری است. در محل ها و مناطقی که در آن ها دو بتن مختلف در کنار یک دیگر قرار دارند امکان نفوذ آب بسیار بالاست. چرا که بیشترین ضعف را دارند. از این رو برای جلوگیری از این روند می بایست در تمامی مفاصل از واتراستاپ استفاده گردد. مزایای استفاده از واتراستاپ غیر از موضوع گفته شده به شرح زیر است:

  • واتراستاپ ها معمولا دارای مقاومت کششی بسیار بالایی هستند.
  • انعطاف پذیری از مزایای دیگر این قطعات است.
  • کارایی برابر با طول عمر بتن.
  • دارای مقاومت بالا در برابر واکنش های قلیایی.
  • آخرین و مهم ترین مزیت آن نحوه ی نصب آسان آن است. اما باید در حین سهولت در نصب آن دقت کافی شود.

ویژگی های یک واتراستاپ استاندارد چیست ؟

  1. اولین ویژگی که شما می توانید تشخیص دهید یک واتراستاپ استاندارد است یا خیر عدم داشتن حباب در آن است.
  2. یک واتراستاپ استاندارد نباید دارای هیچ نوع ترک و یا انقباض باشد.
  3. عدم زیری سطح از دیگر موارد است.
  4. عدم وجود بریدگی در آن .
  5. واتراستاپی که دارای رنگ یکنواخت و ضخامت یک دست و استاندارد باشد مسلما واتراستاپ مرغوبی است.

واتراستاپ پی وی سی

واتراستاپ پی وی سی

واتراستاپ پی وی سی یکی از انواع واتراستاپ هایی است که از جنس پی وی سی هستند. این نوع واتراستاپ ها معمولی از پر کاربرد ترین و پر استفاده ترین نوع واتراستاپ ها هستند که در سازه های مختلف بتنی مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله مواردی که باعث تبدیل واتراستاپ پی وی سی به نوع پرکاربرد آن شد تطبیق پذیری و کارایی بالای آن در بیشتر سازه ها بوده است. از این رو آن را به یک قطعه ی پرکاربرد تبدیل نموده است. از جمله ویژگی های مثبت و بسیار مهم این نوع از واتراستاپ ها می توان به ویژگی خاص فیزیکی آن، الاستیسیته ی ذاتی عالی و همچنین مقاوان بالا در برابر مواد شیمیایی که حامل آن ها آب است اشاره نمود. از این رو موجب می شود که بیشتر مهندسین در موارد مختلف استفاده از این نوع واتر استاپ را ترجیح دهند.

معمولا در ساخت تونل ها، فاضلاب ها، مخازن ذخیره ی آب و آبراه ها ، فوندانسیون ها و مهار اولیه و ثانویه از واتر استاپ های پی وی سی استفاده می شود. این دسته از واتراستاپ ها دارای فرم و سایز های مختلف بوده و در بازار عرضه می شوند. که شما می توانید با توجه به نوع مفصل خود نوعی از آن را استفاده نمایید.



:: برچسب‌ها: واتراستاپ , روش نصب واتراستاپ , انواع واتراستاپ ,
:: بازدید از این مطلب : 290
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

استفاده از يونوليت سقفي در ساختمان سازي اهميت بسياري دارد. هدف استفاده از يونوليت سقفي، سبک سازي ساختمان مي باشد که يک اصل اساسي در دنيا به شمار مي رود و در راستاي دستيابي به اين هدف، استفاده از مصالح پليمري و نوين در ساختمان هاي مدرن رواج پيدا کرده است. به علاوه به علت تشکيل شدن يونوليت ها از مواد ضد آب سريع چسبيده مي شود و در هر مکاني استفاده از آن امکان پذير است. در ضمن در بخش هاي تحتاني يونوليت سقفي، شيار هايي معکوس تعبيه شده است که امکان گيرايي گچ کاري را بدون رابيتس کاري به سازندگان مي دهد. يونوليت سقفي يکي از محصولات شهر مفتول مي باشد که همانند ديگر مصالح ساختماني که خاصيت عايق کاري دارند مثل پشم شيشه ، مي تواند ساختماني با مقاومت بالا را براي شما به وجود بياورد.

 



:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

مفتول مسوار به انگليسي pewter wire نوعي مفتول است که به سبب توليد آن با فلز مس ، مسوار نام گرفته است. همانند مفتول گالوانيزه که به سبب گالوانيزه کردن مفتول سياه نامگذاري شده است. در فرآيند توليد اين مفتول، مفتول آهن توسط لايه اي از مس روکش مي شود به شيوه اي تقريبا مشابه با گالوانيزاسيون مفتول سياه که به آن گالوانيزه با روش گرم گفته مي شود. براي توليد مفتول مسوار، ابتدا بايد سطح مفتول تميز و از آلودگي پاک شود براي اين کار مفتول آهني بعد از فرآيند توليد و کشش سرد وارد حوضچه اسيد شويي مي شود تا عاري از هر گونه زنگ زدگي و رسوبات شده و آماده روکش شدن گردد. در مرحله بعد مفتول وارد حوضچه سولفات مس شده و لايه اي 1 ميکروني از مس روي مفتول آهني به وجود مي آيد.

 



:: بازدید از این مطلب : 265
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

الکترود قطعه اي مهم است که در جوشکاري مورد استفاده قرار مي گيرد. درواقع ماده اي رسانا است که از يک طرف به قسمت فلزي و از قسمت ديگر به قسمت غير فلزي متصل مي گردد.  بنابراين مي توان گفت کار اصلي اين قطعه برقراري ارتباط بين دو شي رسانا و نا رسانا است.

 الکترود ها داراي انواع گوناگوني بوده که هر يک در موارد خاصي مورد استفاده قرار گرفته و کاربرد هاي متنوعي دارد.  نوعي از اين الکترود ها، الکترود هاي ميکا و آما هستند. الکترود آما و ميکا از معروف ترين توليدات اين محصول در ايران است که دو نوع الکترود E 7018 و E 6013 مي باشد و از پر فروش ترين نوع اين محصول هستند و در در بسياري از موارد مهندسان استفاده از آن ها را يشنهاد مي کنند. به عنوان مثال براي جوش دادن ميلگرد انتهاي پايه فنس و همچنين جوش دادن ميلگرد ها به سقف براي بستن رابيتس با استفاده از سيم رابيتس بندي ، الکترود ميکا و آما استفاده مي شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 328
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

سيم خاردار که به زبان انگليسي barbed wire گفته مي شود، يکي از ابزارهاي مهم و متداول براي حصار کشي هاي امنيتي است. اين محصول در انواع سيم خاردار خطي سوزني و حلقوي در بازار موجود است که هر دو از مفتول گالوانيزه توليد مي شوند. اين محصولات به صورت کلاف بسته بندي شده و به فروش مي رسد که وزن کلاف سيم خاردار بسته به نوع آن متفاوت است.  مهمترين کاربرد آنها براي ايجاد امنيت و حفاظت از محيط هايي همچون باغات و زمين هاي زراعي و مکان هايي مانند پادگان ها ، مناطق نظامي و حتي زندان هاست و از هر نوعي که باشد، بالاي ديوار يا توري حصاري نصب مي شود.

بايد دقت داشته باشيم که اين محصول با توجه به نوع ، ضخامت مفتول ، فاصله خارها از يکديگر و... داراي ضريب امنيت متفاوتي است و همچنين استفاده از آن ها بايد با در نظر گرفتن مواردي نظير ضريب امنيت، قيمت، محل مورد استفاده و... صورت گيرد.

 



:: بازدید از این مطلب : 258
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 اسفند 1399 | نظرات ()