نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

 چسب بتن از جمله افزودنی‌های رایج در صنعت بتن، است. استفاده از این محصول در صنعت ساختمان‌سازی کاربرد زیادی دارد. از جمله رایج‌ترین کاربردهای این محصول می‌توان به ترمیم بتن، آب‌بندی، ترمیم بافت‌های قدیمی بتن، افزایش مقاومت بتن، جلوگیری از ایجاد ترک در بتن، افزایش خواص شیمیایی و مکانیکی و... اشاره کرد. این محصول به دو دسته چسب‌های اپوکسی و لاتکس یا پلیمری تقسیم می‌شود. به منظور خرید چسب بتن لازم است با مشخصات، کاربرد، انواع و کارخانه‌های فروش چسب بتن آشنا شوید. در ادامه در مورد این محصول به طور کامل صحبت می‌کنیم تا اطلاعات لازم را در خصوص آن دریافت کرده و از قیمت چسب بتن نیز مطلع شوید.

در واقع استفاده از پلیمر در ساختار این چسب سبب چسبندگی قوی می‌شود. چسب لاتکس امولسیونی، از کوپلیمر محلول در آب است. شکل ظاهری این چسب به صورت مایع و شیری رنگ است. در صورتی که این چسب با سیمان و ماسه ترکیب شود، سبب ایجاد یک ترکیب مقاوم در آب و مواد شیمیایی می‌شود. در واقع از این ترکیب می‌توان برای چسباندن کاشی و سنگ‌های تزئینی و سایر مصالح استفاده کرد.

نوع اپوکسی این چسب از پلیمریزاسیون زرین و سخت‌کننده اینجاد می‌شود. زرین با کاتالیست ترکیب شده و این شروع مراحل پخت است. زمان پخت بر اساس فرآیندهای زنجیره‌ای مولکولی حرارت لازم ایجاد می‌شود. از این محصول به منظور ترمیم بتن‌های قدیمی به طور گسترده استفاده می‌شود. همچنین از این محصول در نماسازی بتن‌های قدیمی استفاده می‌شود.

کاربرد چسب بتن

مهم‌ترین و اصلی‌ترین کاربرد این محصول استفاده از آن به منظور چسباندن بتن تازه روی بتن قدیمی است. معمولا در پروژه‌های تعمیراتی و بازسازی به طور گسترده از آن استفاده می‌شود. استفاده از این چسب سبب افزایش قدرت چسبندگی در سراسر بتن می‌شود. بنابراین خرید چسب بتن در زمان بازسازی و تعمیرات یک پروژه بیشتر احساس می‌شود. این چسب همچنین از خاصیت ضدآب بودن برخوردار است. این ویژگی، مزیت اصلی محصول به شمار می‌رود.

در صورتی که سازه‌های بتنی بر اساس شرایط آب و هوایی یا گذر زمان دچار آسیب دیدگی شده باشند، با استفاده از این محصول می‌توان آن را ترمیم کرده و آسیب‌دیدگی را به میزان چشم گیری کاهش داد. از این محصول همچنین برای آب بندی مخازن، استخرهای بتنی، ترمیم آسیب‌دیدگی بتن ، کف سالن‌های صنعتی، باند فرودگاه، سد و پل‌ها و همچنین ستون‌ها نیز استفاده می‌شود. به طور کلی استفاده از این محصول در موارد گفته شده، مزایای زیر را به همراه دارد:

  • ترمیم بتن فرسوده
  • آب بندی سازه
  • چسبندگی فوق العاده
  • جلوگیری از آسیب و ترک خوردگی در بتن
  • اتصال میلگرد به بتن
  • افزایش مقاومت مکانیکی

روش استفاده از چسب بتن

احتمالا بسیاری از افراد پس از خرید چسب بتن طرز استفاده صحیح از آن را ندانند. از این رو لازم است با روش استفاده از آن به طور کامل آشنا شوید. به منظور استفاده از این محصول لازم است ابتدا محل موردنظر را به طور کامل پاکسازی کنید. محل را از هر نوع چربی، ذرات و گرد و غبار تمیز کنید. پس از پاکسازی، لازم است چسب را با آب مخلوط کنید.

در ادامه پس از آن که چسب با آب رقیق شد، سیمان و شن و ماسه را به آن اضافه کرده و به طور کامل مخلوط کنید. در نهایت باید ملاتی خمیری شکل و روان درست شود.  ملات به دست آمده به طور معمول حاوی 5 تا 20 درصد سیمان است. در نهایت قبل از این که ملات را روی بتن بزنید، سطح بتن را به یک لایه چسب آغشته کنید. ملات یا همان چسب بتن با آب رقیق شده را به قسمت‌های خشک بتن بزنید. در صورتی که ضخامت بالا باشد، لازم است چسب به صورت لایه لایه افزوده شود.

ویژگی و مشخصات چسب بتن

از جمله اصلی‌ترین ویژگی‌های این چسب، قدرت چسبندگی بسیار بالا نسبت به سایر محصولات دیگر است. در واقع با استفاده از این محصول به راحتی می‌توان بتن جدید را روی بتن قدیمی بنا کرد. از دیگر مشخصات و ویژگی‌های بارز این محصول می‌توان به افزایش مقاومت کششی و خمشی در بتن، جلوگیری از ایجاد ترک در آن و افزایش عمر سازه بتنی اشاره کرد.

به طور کلی استفاده از این محصول مزایای زیادی را برای سازه بتنی به دنبال دارد. در صورتی که از این چسب به درستی استفاده شده و درست اجرا شود، در افزایش مقاومت سازه تاثیر بسزایی دارد. به منظور خرید و فروش چسب بتن در ادامه با خواص این محصول و انواع آن بیشتر آشنا شوید.

خواص چسب بتن

همانطور که پیش تر اشاره شد استفاده از این محصول خواص و مزایای زیادی را به همراه دارد. در این بخش به صورت دقیق‌تر خواص این چسب را بیان می‌کنیم.

  • استفاده از این محصول چسبندگی ملات به بتن را بیش از 4 برابر افزایش می‌دهد.
  • با استفاده از آن بتن به طور کامل آب بندی می‌شود. از طرفی سبب کاهش نفوذ آب در بتن خواهد شد.
  • عمر بتن و مقاومت آن در برابر نیروهای کششی را تا میان زیادی افزایش می‌دهد.
  • احتمال ایجاد ترک در بتن را کاهش داده و سبب افزایش حجم بتن و در نهایت افزایش مقاومت می‌شود.
  • سبب افزایش 50 درصدی مقاومت خمشی بتن می‌شود.
  • سبب افزایش نفوذپذری و همچنین افزایش مقاومت بتن در برابر یخ زدگی می‌شود.

انواع چسب بتن

پس از بررسی کلی مشخصات، روش استفاده ، کاربرد، مزایا و سایر ویژگی‌های این محصول، در این بخش با انواع این محصول آشنا شوید. به طور کلی این محصول در انواع مختلفی تولید می‌شود. اما در یک بررسی کلی می‌توان گفت این محصول در دو تیپ کلی اپوکسی و لاتکس تولید می‌شود. به نوع لاتکس پلیمری نیز گفته می‌شود. لازم به ذکر است به منظور استعلام قیمت چسب بتن، خرید و فروش این محصول بهتر است با کارشناسان آهن 118 در ارتباط باشید و اطلاعات کافی را دریافت کنید.

چسب بتن اپوکسی

این محصول بسیار قوی بوده و بر پایه زرین اپوکسی ساخته می‌شود. این ویژگی سبب می‌شود تا مزایای آن نیز افزایش یابد. در واقع استفاده از این چسب موجب افزایش دوام بتن می‌شود. از طرفی در افزایش خواص مکانیکی و قدرت چسبندگی آن نیز تاثیر بسزایی داشته به منظور اتصال بتن جدید به بتن قدیمی کارایی زیادی دارد. از طرفی در سازه‌های اجرایی از نوع اپوکسی می‌توان به عنوان یک آب بند بسیار قوی در داخل بتن استفاده کرد. به منظور استفاده از این نوع لازم است 2 جز را با هم ترکیب نمایید و مدتی صبر کنید. سپس با برس روی سطح بتن بزنید.

در بیان خواص این چسب می‌توان گفت از قدرت چسبندگی فوق ابعاده‌ای برای سطح زیر کار برخوردار است. از طرفی سبب افزایش مقاومت کششی و مکانیکی می‌شود. از این نوع می‌توانید در مقاطح خشک زیرکار نیز استفاده کنید. از طرفی می‌توان آن را بدون حلال استفاده کرد و سبب خواص کیفیت بتن نیز می‌شود.

از این چسب در موارد زیادی استفاده می‌شود. ترمیم سازه‌های بتنی، متصل کردن بتن به سازه‌های فلزی، تزریق در ترک‌ها، استفاده در سازه‌هایی با کاربری غرقابی، چسباندن ورق‌های FRP روی بتن و... از کاربردهای این چسب است.

چسب لاتکس

این چسب در مقایسه با نوع قبلی خواص و مزایای بیشتری دارد. آب بندی بتن به طور قدرتمند، افزایش چسبندگی ملات و بتن، افزایش الاستیسیته بتن، مقاومت شیمیایی و... از سایر خواص این چسب است. این چسب بر پایه لاتکس ساخته می‌شود و به همراه سیمان و ماسه ملاتی پر قدرت به منظور نصب سرامیک، سنگ مرمر، موزائیک و... تشکیل می‌گردد.

از این چسب به عنوان لایه پیوندزا در ترمیم سازه‌های بتنی استفاده می‌شود. چسب لاتکس ویژه نیز نوعی از این چسب است که مایع غلیظ امولسیونی بوده و به منظور تهیه ملات آب بند، ساخت ملات‌های چسبیده روی بتن، ترمیم ملات‌های قدیمی و... استفاده می‌شود.

از این نوع چسب بیشتر در مواردی استفاده می‌شود که نیاز به مقاومت بالا در برابر آب، مواد شیمیایی و سایش احساس می‌شود. مهم‌ترین کاربردهای آن تهیه ملات و بتن آب بند در اجرای آب نما و استخر، آب بندی و تقویت ملات‌های بندکشی، تهیه ملات به منظور نصب سنگ و سرامیک، نماسازی، تقویت چسب کاشی‌های پودری و... است.

از مزایای استفاده از این چسب می‌توان به افزایش قدرت چسبندگی در هنگام استفاده روی بتن قدیمی، کاهش نفوذ آب و آب بندی فوق العاده بتن، جلوگیری از ایجاد ترک روی بتن، افزایش مقاومت در برابر ذوب و انجماد، افزایش مقاومت کششی و سایشی و... اشاره کرد.

چسب بتنی آب بندی

این چسب نوعی چسب آب بند غلیظ است که از مایع غلیظ پلیمری تولید می‌شود. این چسب شامل محلول‌های کلوئیدی از پلیمرهای مختلف در آب است. استفاده از آن باعث ایجاد مقاومت کششی و خمشی و همچنین افزایش دوام در بتن می‌شود. از این محصول معمولا برای کارهای تعمیراتی استفاده می‌شود. در صورتی که این چسب با ملات ترکیب شود، باعث تولید مخلوطی یکنواخت می‌شود که استفاده از آن سبب آب بندی کامل و جلوگیری از نفوذ آب و همچنین تفکیک دانه‌های ریز و درشت می‌شود. در نهایت سبب افزایش چسبندگی بین بتن جدید و قدیمی می‌شود.

از این محصول به طور گسترده در استخر، سر ستون، فوندانسیون، ضد آب کردن چسب‌های کاشی خمیری و پودری، ملات‌های سیمانی، آب نما، چاله آسانسور، انواع سقف، موزاییک و... استفاده می‌شود. به طور کلی هر فضایی که در مجاور رطوبت شدید باشد و یا زیر تابش مستقیم خورشید قرار بگیرد، از این چسب استفاده می‌شود. لازم به ذکر است این محصول جایگزین بسیار مناسبی برای مواد نفتی، قیر و گونی، ایزوگام و پوشش‌های قدیمی است.

از خواص مهم و کاربردی این محصول می‌توان به افزایش چسبندگی در بتن، افزایش نفوذپذیری بتن در برابر عوامل محیطی، کاهش انقباض و جمع شدگی، افزایش خاصیت الاستیسیته، افزایش دوام در مقابل عوامل فیزیکی و شیمیایی و... اشاره کرد.

چسب کاشت میلگرد

این چسب که به آن چسب کاشت آرماتور و کاشت بولت نیز گفته می‌شود، دو جزئی است. جزء اول بر پایه اپوکسی اکریلات و جزء دوم بر پایه هاردنر بتن و پلی آمین است. از این چسب نیز به عنوان ایجاد اتصال کننده‌ای قوی بین بتن قدیمی و بتن جدید استفاده می‌شود. کاربرد اصلی این چسب کاشت آرماتور و بولت بر روی سطوح عمودی و افقی، پر کردن شکاف‌ها و مواردی از این قبیل است. این چسب دارای مزایای زیادی است که از جمله اصلی‌ترین آن‌ها می‌توان به قدرت چسبندگی عالی در سطوح بتنی، فلزی و سنگی، اجرای سریع و آسان، عدم نیاز به حلال، مقاومت در باربر محیط‌های مرطوب و... اشاره کرد.

خرید و فروش انواع چسب بتن 

به منظور خرید و فروش انواع این محصول، می‌بایست با مشخصات، کاربرد، انواع و سایر موارد در خصوص آن آشنا شوید. در مطالب فوق به طور کامل در مورد نکات مهم در خرید و فروش این محصول صحبت کردیم. از آن جایی که این محصول دارای انواع مختلفی است، از این رو در زمان خرید و فروش چسب بتن لازم است با مشخصات انواع آن آشنا شوید. قدم اول در خصوص خرید و فروش این محصول ، در نظر گرفتن نیاز شماست. باید در نظر بگیرید این محصول را در چه مواردی قرار است استفاده کنید.

با توجه به آن اقدام به خرید و فروش چسب بتن اپوکسی یا لاتکس می‌کنید. در نهایت باید گفت شرکت‌های زیادی در ایران ممکن است اقدام به فروش چسب بتن نمایند. با تحقیق کلی می‌توانید بهترین شرکت را به منظور خرید این محصول انتخاب کنید. قیمت چسب بتن را در سایت شهر مفتول مشاهده کنید.

قیمت چسب بتن

از جمله نکات مهم در زمان خرید چسب بتن ، استعلام قیمت چسب بتن است. از آن جایی که این محصول انواع مختلفی دارد بنابراین قیمت‌ها متغیر خواهد بود. برای اطلاع از قیمت چسب بتن ، با کارشناسان شهر مفتول در ارتباط باشید.

شهر مفتول به عنوان بزرگ‌ترین تولید و توزیع‌کننده علاوه بر تولید انواع محصولات مفتولی اعم از انواع توری، پشم شیشه، الکترود جوشکاری، تیرچه بتنی و تیرچه کرومیت و.... انواع افزودنی‌های بتن اعم از الیاف بتن، ضد یخ بتن، روان‌کننده بتن ، ژل میلکروسیلیس، محصولات آب بندی بتن را تولید می‌کند. به منظور استعلام قیمت چسب بتن و سایر محصولات و ثبت سفارش با شماره 37556-021 در ارتباط باشید.





:: برچسب‌ها: چسب بتن , انواع چسب بتن , کاربرد چسب بتن ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 مرداد 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: