نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

کاربرد رابیتس، در کنار مشخصات، ویژگی، استاندارد و قیمت مهم‌ترین فاکتور به منظور خرید این محصول است. قبل از بیان کاربرد رابیتس بهتر است به طور کلی با این محصول آشنا شوید. رابیتس یا راویز، به محصولی گفته می‌شود که از ورق فلزی تولید می‌گردد. ساختار این محصول به صورت شبکه‌ای است. در واقع اولین و ابتدایی‌ترین محصول برای ساخت رابیتس، ورق گالوانیزه است. ورق گالوانیزه طی فرآیندی پرس می‌شود و ورق فلزی تولید می‌گردد. در ادامه با گذر از مراحل مخصوص دیگر، ساختار شبکه‌ای به نام رابیتس تولید می‌گردد. چشمه‌های این محصول از نظر شکل ظاهری متفاوت بوده و در اشکال مختلف دایره ای، لوزی، مربع و متوازی‌الاضلاع و... تولید می‌گردد. در ادامه با مشخصات و کاربرد انواع رابیتس بیشتر آشنا شوید.

انواع رابیتس و کاربرد آن

رابیتس  یا راویز، از جهات مختلف و همچنین از نظر کاربرد به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود. در این بخش شما را با انواع رابیتس و کاربرد آن آشنا می‌کنیم:

  • بر اساس ستون: رابیتس‌ها در تعداد ستون‌های مختلفی تولید می‌شوند و رایج‌ترین آن‌ها 9، 11 و 13 ستون است. بر همین اساس دسته‌بندی می‌گردند. در واقع تعداد ستون در کاربرد موثر است.
  • بر اساس وزن: این محصول از نظر وزن نیز به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود. در واقع ضخامت ورق بکار رفته در ساخت این محصول، در این مسئله تاثیر بسزایی دارد. بر همین اساس این محصول به سه دسته سبک، نیمه سنگین، سنگین و فوق سنگین دسته‌بندی می‌گردد.
  • بر اساس چشمه: راویزها از نظر ابعاد و شکل چشمه نیز دسته‌بندی شده و شامل لوزیف مربع و متوازی‌الاضلاع است.

کاربرد رابیتس در صنایع مختلف

قبل از خرید این محصول بهتر است با کاربرد آن در صنایع مختلف آشنا شوید. رابیتس به سبب ویژگی‌های منحصر به فردی که دارد، کاربرد گسترده‌ای داشته و در بیشتر صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد. از جمله اصلی‌ترین کاربرد رابیتس می‌توان به استفاده در صنعت ساختمان‌سازی اشاره کرد. در واقع استفاده از این محصول در ساختمان‌سازی بسیار زیاد بوده و در ایجاد سقف کاذب مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروزه با گسترش سقف کاذب، استفاده از رابیتس نیز گسترش پیدا کرده است.

به جز این مسئله از این محصول در صنایع و موارد دیگر نیز استفاده می‌شود. به طور مثال در روش‌های مختلف گچ‌بری و گچ‌کاری، آرماتوربندی، پوشش تیرآهن‌های سیمانی، پوشش تاسیسات مختلف و... این محصول مورد استفاده قرار می‌گیرد. حال به منظور آشنایی دقیق‌تر با کاربرد این محصول با ما همراه باشید.

کاربرد رابیتس در بتن‌ریزی

همان‌طور که پیش‌تر گفته شد از این محصول در بتن‌ریزی نیز استفاده می‌شود. از راویز یا رابیتس در این حوزه و در زمان فوندانسیون یا بتن‌ریزی به منظور بتن‌ریزی‌های حجیم مورد استفاده قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است این کار می‌بایست زیر نظر مهندس متخصص انجام گیرد تا مراحل آن به طور کامل مدیریت شود. انجام این کار مزایا و معایب خاص خود را دارد. از جمله مزایای استفاده از این محصول در بتن‌ریزی می‌توان به افزایش سرعت انجام کار، ایجاد استحکام مناسب و ایجاد طرح دلخواه مشتری اشاره کرد.

کاربرد رابیتس در ساختمان‌سازی

اگر بخواهیم با کاربرد رابیتس در ساختمان‌سازی به طور دقیق آشنا شویم، باید بگوییم که در بخش‌های مختلف یک ساختمان استفاده می‌شود. معمولا در حوزه ساخت‌وساز به منظور طراحی و ایجاد نمای ترکیبی یا چند لایه، می‌بایست سطح یک‌دستی وجود داشته باشد. با استفاده از این محصول، می‌توان پیوستگی و یک‌دستی مناسبی را ایجاد کرد. همچنین به منظور ترکیب مصالح، می‌بایست از لایه‌های مختلف استفاده کنیم که با استفاده از راویز این مسئله نیز امکان‎‌پذیر خواهد بود. به طور کلی رابیتس‌کاری یا راویزکاری، در حوزه ساختمانی شامل موارد زیر می‌شود:

  • راویزکاری دیوار
  • استفاده از رابیتس به منظور تولید سقف کاذب به همراه میلگرد ساده
  • استفاده از راویز در نمای ساختمان
  • ایجاد آرک و اوین در آشپزخانه
  • ایجاد المان‌های شهری
  • ترمیم ترک‌های دیوار
  • ساخت شیروانی و آلاچیق

کاربرد رابیتس در نمای خارجی ساختمان

شاید برای شما سوال پیش آید که چگونه می‌توان از این محصول در نمای ساختمان استفاده کرد؟ از آنجایی که نمای بیرونی ساختمان در معرض عوامل محیطی نظیر برف، باران، آفتاب و... وجود دارد، بنابراین می‌بایست به منظور ساخت آن از مصالح پرقدرت استفاده شود. راویزبندی، از مقاومت بالایی در برابر خوردگی برخوردار بوده و از طرفی وزن سازه را به راحتی تحمل می‌کند. علت مقاومت بالای رابیتس بندی در برابر خوردگی، استفاده از ورق گالوانیزه در ساختار آن است.

کاربرد رابیتس در رفع ترک

از دیگر کاربردهای این محصول رفع ترک‌های ساختمان است. علاوه بر ترمیم ترک، می‌توان به منظور درزگیری دیوارها و ستون‌های فلزی و بتنی نیز از این محصول استفاده کرد.

انواع ابعاد رابیتس و پرکاربردترین آن‌ها

راویز نیز همانند دیگر محصولات ساختمانی، در ابعاد مختلف تولید می‌شود. به طور کلی ابعاد استاندارد برا تولید این محصول 60×240 سانتی‌متر است. همچنین مساحت استاندارد این محصول 1.44 متر مربع را پوشش می‌دهد. به طور کلی می‌توان نتیجه گرفت پرکاربردترین ابعاد راویز یا رابیتس 60×240 بوده و در ابعاد نام‌برده بیشترین استفاده را دارد. اما با توجه به نوع و متراژ محیط مورد نظر این مسئله تغییر می‌کند.

نکته‌ای که در این بخش اهمیت زیادی دارد،‌ای است که می‌بایست برای رابیتس یا راویزکاری، از سیم‌های مخصوص استفاده کرد. این سیم ها، به نام سیم رابیتس‌بندی معرفی می‌شود. این سیم مانند سیم مفتول گالوانیزه بوده و از مفتول 1.2 میلی‌متر برای ساخت آن استفاده می‌شود. این نوع سیم، از دو نوع نرم و سخت تولید می‌شود. سیم راویزبندی با دو مرحله گالوانیزاسیون گرم و گالوانیزاسیون سرد تولید می‌شود.

کلام آخر

در مطالب فوق کاربرد انواع رابیتس را مورد بررسی قرار دادیم. در صورتی که قصد خرید این محصول را دارید، حتما با کاربرد و مشخصات کلی آشنا شده و سپس اقدام به خرید کنید. به منظور خرید رابیتس، فنس، پایه فنس، توری حصاری، پشم شیشه، الکترود جوشکاری، یونولیت و... با شماره 37556-021 تماس بگیرید و از خدمات مشاوره رایگان شهر مفتول برخوردار شوید. همچنین به منظور خرید این محصول با مناسب‌ترین قیمت می‌توانید به صورت تلفنی و یا وب سایت و ثبت سفارش آنلاین اقدام نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

فنس یا توری حصاری از پر کاربردترین و متداول ترین نوع توری است. دراین مقاله ابتدا به توضیح مختصری راجع به این نوع حصار و کاربردهای آن می پردازیم و سپس روش تولید فنس و روش بافت فنس را به تفصیل بیان می کنیم.

فنس چیست و چه کاربردهایی دارد؟

بیشترین کاربرد فنس مربوط به حصار کشی زمین ها و باغات کشاورزی است به همین دلیل در اصطلاح عامیانه به آن فنس باغی نیز گفته می شود. فنس کشی به کمک پایه فنس انجام می گیرد و زمانی توجیه پذیر است که عدم رؤیت محدوده خصوصی در اولیت نیست و هدف ایجاد امنیت برای منطقه است و صرفا جنبه ایمنی دارد. نصب فنس ، ممکن است خاطر جلوگیری از ورود عابرین به زمین های زراعی یا باغی یا برای مشخص کردن مرز بین همسایگی­ تان با سایرین انجام گیرد. اگر بخواهیم به طور کلی بیان کنیم، برای مرزبندی مکان‌هایی که در آنها امکان دیوارکشی یا قصد دیوارکشی نداریم از توری حصاری استفاده می‌کنیم. همانطور که گفته شد، کاربردهای توری حصاری بسیار گستره است و علاوه بر موارد گفته شده، این محصول پر کابرد در صنایع گوناگونی نیز استفاده می شود.

روش تولید توری حصاری

روش تولید فنس به دو دسته‌ی دستی و صنعتی تقسیم می‌شود. در روش صنعتی ممکن است همه‌ی مراحل به صورت تمام اتوماتیک انجام گیرند. از طرفی امکان دارد برخی مراحل با روش نیمه اتوماتیک، صورت بپذیرد که به آن حصاربافی نیمه اتوماتیک می‌گویند.

روش تولید فنس یا توری حصاری به روش اتوماتیک

در روش تولید فنس به وسیله دستگاه‌های تمام اتوماتیک ، ابتدا برای بافت فنس، مفتول گالوانیزه یا مفتول سیاه خریداری می‌شود. ضخامت مفتول بستگی به نوع دستگاه، نوع سفارش مشتری و میزان استحکامی که برای توری حصاری مدنظر داریم، متفاوت است. بعد از خرید، مفتول در جایگاه مخصوص آن در دستگاه قرار می‌گیرد. مفتول به خاطر نوع بسته‌بندی قرقره‌ای، دارای انحناهای حلقوی است که به وسیله دستگاه، صاف می‌شود. سپس وارد کار شده و در صورت نیاز، روکش‌دهی می‌شود. روکش‌دهی در این مرحله سبب می‌شود که نیازی به رنگ‌آمیزی حصار توری نباشد. در حین مراحل، روکش به وسیله جریان هوا، خشک شده و مفتول روکش‌دار وارد قسمت حصار بافی خواهد شد.

در این مرحله از روش تولید فنس، ردیف اولیه حصار، برش داده شده و با مفتولی هم اندازه خود، پیچ و تاب می‌خورد. این عملیات به صورت خودکار انجام می‌گیرد و قابل تنظیم است. محل پیچ خوردن دو مفتول با هم، ابعاد چشمه‌ی فنس توری را مشخص می‌کند. منظور از چشمه، قاب‌های لوزی شکل است. عملیات به صورت روتین تا انتهای مفتول تکرار می‌شود. سپس برش خورده و انتها و ابتدای توری ایجاد شده، به وسیله سیم‌پیچی اتوماتیک، محکم می­ گردد تا از باز شدن احتمالی دو مفتول از هم، جلوگیری شود. در انتهای مرحله اول، یک ردیف توری داریم که به سمت بالا هدایت شده و جا را برای مفتول جدید باز کرده. رشته‌ای جدید از مفتول وارد دستگاه شده و شروع به پیچ خوردن در ردیف مفتول آخر می‌نماید.

در انتهای کار، این مفتول نیز برش خورده و به سمت بالا هدایت می‌شود. مفتول‌های وارد شده در دستگاه حصار بافی، کم‌کم، به حصار تبدیل می‌شوند و طول حصار را افزایش می‌دهند. با افزایش طول حصار، این قطعه  به سمت بخش بسته‌بندی هدایت شده و به صورت رول، بسته‌بندی می­ گردد. مراحل کار، بسته به طولی که قصد داریم، بسته‌بندی کنیم، ممکن است کوتاه یا طولانی باشد. در هر کارگاه متراژ مشخصی برای هر بسته، در نظر گرفته می‌شود که از 20 الی 30 متر متفاوت خواهد بود. اما براساس سفارش مشتری، این متراژ قابل تغییر است.

روش تولید فنس به روش دستی

در روش تولید فنس به روش دستی، تمام مراحل روش اتوماتیک اجرا می شود، با این تفاوت که این مراحل به جای دستگاه توسط یک الی دو نفر انجام می گیرد . در این روش، یک موتور الکتریکی وظیفه ی پیچیدن توری بر روی قالب چشمه ی توری حصاری را دارد. کار قالب چشمه ی توری حصاری تعیین چشمه ی توری حصاری می باشد . به این صورت که با تعویض قالب می توان سایز چشمه ی توری حصاری را تغییر داد .

فردی که در حال بافتن توری حصاری است، با یک اهرم موتور الکتریکی را روشن می کند و سیم مفتول گالوانیزه به دور قالب می پیچد و پس از فرم گرفتن به حالت سینوسی در میان رج های باخته شده از قبل می رود و به این صورت رج به رج مانند قالی بافته می شود .

پس از آن به دلیل عدم دررفتگی رج ها با یک پیچ گوشتی شارژی که سری آن اریب است ، مانند کار آرماتوربند ها که سیم آرماتوربندی را می بافند دو سر رج توری حصاری توسط آن فرد بافته می شود .

در پایان وقتی توری بافته شده به طول مورد نظر رسید . فرد آن را به صورت رول درآورده و برای فروش آماده می کند .

در این مقاله از ابتدا تا انتهای روش تولید توری حصاری را توضیح دادیم. امیدواریم برای شما مفید واقع شده باشد. برای آگاهی از قیمت فنس ، قیمت پایه فنس و خرید فنس ، شهر مفتول را فراموش نفرمایید.



:: برچسب‌ها: فنس , توری حصاری , انواع فنس , کاربرد فنس , تولید فنس , مفتول گالوانیزه , مفتول سیاه ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

احتمالا بیشترین نوع توری که در اطراف خود دیده اید، توری های موج دار است. توری پرسی و توری سرندی از انواع توری موج دار به حساب می آید که در روش تولید و کاربرد متفاوت هستند. کاربرد زیاد توری های موج دار و همه کاره بودن آن ها سبب شده که این محصول یکی از بهترین نوع توری‌ها شناخته شود. در این مقاله مختصر توضیحی راجع به توری های موج دار پرسی و کاربرد توری پرسی داده خواهد شد.

توری های موج دار از تهیه غذا در خانه تا ایجاد ایمنی کارگران در محیط کار مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین سطح آن به گونه ای است که مواد می توانند روی سطح آن حرکت کنند و برای سرند کردن و صفحات ارتعاشی مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد دیگر این محصول در ساخت قفس حیوانات در باغ وحش است. این توری می توانند در اندازه های متنوع، سایز چشمه های متفاوت، قطر و جنس مفتول متفاوت تولید شوند. برای تولید توری پرسی معمولا از جنس مفتول گالوانیزه و مفتول سیاه استفاده می شود و از مفتول گالوانیزه ، مفتول سیاه ، استیل ضد زنگ ، برنج و ... بسته به نوع موادی که می خواهد سرند کنند، تولید می گردند. همانطور که گفته شد توری پرسی از انواع این نوع توری هاست. در ادامه به بررسی روش تولید توری پرسی و کاربردهای آن می پردازیم.

روش تولید توری پرسی

با توجه به موارد گفته شده در این مقاله، حال سوال پیش می‌آید که توری پرسی چگونه تولید می‌شود و چه مواد و متریالی در تولید آن نقش دارند. برای تولید توری پرسی معمولا از موادی مانند مفتول گالوانیزه و مفتول سیاه استفاده می‌شود. و از این مفتول‌ها بسته به نوع موادی که میخواهند تولید کنند و همچنین کاربرد آن در صنایع مختلف، استفاده می‌شود. در فرآیند تولید توری پرسی، ابتدا فولاد را در یک کوره‌ای با دمای 450 درجه حرارت می‌دهند. سپس بعد از زمان مشخصی آن را خارج کرده و با لایه‌ای از جنس کربن و اکسیژن می‌پوشانند. بعد از آن، این ماده را تحت فشار قرار داده و به شکل مفتول، با اندازه‌های مشخص و به صورت دنده ای و مواج در می‌آورند. باید به این مفتول‌ها شکل موج سینوسی داد تا در نهایت، به صورت طولی در دستگاه قرار می گیرند تار و پود به هم بافته شوند. بدین صورت که اپراتور یک رشته مفتول مواج را به صورت عرضی لابه لای مفتول های طولی قرار می دهد و سپس دستگاه به صورت پرسی رشته های طولی و عرضی را با فواصل مشخص که به آن چشمه می گویند در هم بافته و قفل می شوند در ابعاد متفاوتی تولید می گردد. شکل چشمه های آن ممکن است مربع و یا مستطیل باشد. این روش تولید توری به دلیل داشتن مفتول های موجی شکل که درون هم بافته شده و پرس می شوند دارای مقاومت و داوم بالا و البته زیبایی خاصی هم هست و هیچگونه جوشی در محل تقاطع این میله‌های عمودی و افقی داده ایجاد نمی شود. همچنین در برابر مواد شیمیایی و عوامل محیطی دارای مقاومت بالایی است.

آشنایی با کاربرد توری پرسی

بیشترین توری که شاید در اطراف خود دیده اید، توری‌های موج دار باشد. کاربرد زیاد توری‌های موج دار و قابل استفاده بودن آن‌ها در بسیاری از صنایع، سبب شده که این محصول یکی از بهترین نوع توری‌ها شناخته شود. بنابراین ما در ادامه شما را با کاربرد‌های توری پرسی آشنا خواهیم کرد.

مهمترین کاربرد توری پرسی، استفاده ی آن در صنایع مختلف است، صنایعی که به جداسازی و فیلتراسیون وابسته است. همچنین در صنعت ماشین سازی و کشاورزی. این توری ها برای حصار کشی، استفاده در کف قفس حیوانات نیز کاربرد دارد. در زمینه ی هنر و معماری نیز از این توری ها برای ساخت غرفه، نرده پیاده رو ، مجسمه سازی و برای نور پردازی هم این نوع توری ها بسیار پر کاربرد است. همانطور که اشاره شد، توری پرسی دارای کاربردهای زیادی است . علاوه بر موارد گفته شده، توری پرسی در پروژهای عمرانی و معماری ، پتروشیمی و معدن ، زه کشی ، صنایع غذایی ، ساخت پانل سه بعدی ، ساخت پالت و مسطح کردن بتن فونداسیون کاربرد دارد.

توری پرسی در کجا کاربرد دارد ؟

توری پرسی، یک محصول فلزی همه کاره است که به طور موثر کاربردهای بی شماری در سراسر جهان دارد. این محصول در مشاغل صنعتی و تجاری دارای کاربرد فراوان است. به دلیل مقاوت آن در برابر خراش، از این محصول در فضاهایی مانند لابی‌ها و فضای داخلی آسانسور اسنفاده می‌شود. صفحات توری پرسی اصطکاک زیادی دارد، از این رو برای ساخت حفاظ‌های زیر پای کارگران در ساختمان سازی، از این صفحات استفاده می‌شود، زیرا می‌تواند از سقوط کارگران از ارتفاع جلوگیری کند. توری پرسی گالوانیزه، کاربردی که نسبت به توری پرسی آهن دارد، این است که در صنایع غذایی، مثل پودر کردن گوشت و مواد غذایی استفاده می‌شود.

بنابراین به طور کلی از کاربرد‌های دیگر توری پرسی موارد زیر را می‌توان نام برد:

_ غربالگری

_ کاغذ سازی

_ ساخت قفس حیوانات

_ حفاظ‌های درب و پنجره

_ فیلتراسیون و بسته بندی

_ ساخت تخت خواب و مبل

_ ساخت پنل های سه بعدی

_ نصب سیستم‌های گرمایشی

_ ساخت محوطه‌های شمشیر بازی

_ صنایع شیمیایی، نفت، متالوژی و پزشکی

_ محکم سازی بتن ریزی در ساختمان سازی

_ پروژه های معماری و برنامه های کاربردی طراحی صنعتی

_ حصار کشی دور مزرعه، باغ، زمین کشاورزی، زمین‌های ورزشی، زندان و فرودگاه

کلام آخر شهر مفتول

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد توری پرسی، و همچنین بهره مندی از مشاوره رایگان فروش، می‌توانید از  طریق شماره 37556_021 با شهر مفتول در ارتباط باشید. همچنین میتوانید با جست و جو محصول مورد نظرتان در شهر مفتول، خریدی مطمئن را تجربه کنید.



:: برچسب‌ها: توری پرسی , انواع توری پرسی , کاربرد توری پرسی , مفتول گالوانیزه , مفتول سیاه ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

خرید رابیتس براساس نیاز شما و هدفتان از رابیتس کاری انجام می گیرد. برای خرید رابیتس کارآمد که بتواند پاسخگوی نیاز شما باشد و از صرف هزینه اضافی اجتناب شود باید بدانید که هر رابیتس دارای چه ویژگی هایی است؟ در واقع رابیتس چیست و چه کاربردی دارد. در این مقاله به بررسی رابیتس و انواع آن و ویژگی های هر کدام می پردازیم و سپس با توضیح کاربرد هر نوع، شما را در انتخاب و خرید رابیتس مناسب راهنمایی می کنیم .

رابیتس از کشش ورق های گالوانیزه و فرآیند پرس کاری و برش کاری روی آن تولید می شود. ورق گالوانیزه دارای مقاومت بالایی در برابر خوردگی و زنگ زدگی است و این خاصیت در رابیتس نیز دیده می شود. این ویژگی از مزایای رابیتس به حساب می آید. رابیتس ها بر حسب وزن و تعداد ستون متفاوت هستند و همین موجب تفاوت کاربرد آن ها می شود. بیشترین کاربرد آن در صنعت ساختمانی به منظور گچ کاری سقف های کاذب و برای سنگ کاری نما است. رابیتس همچنین برای پوشاندن تیر آهن ها و بتن های سیمانی و ایجاد پوشش برای تاسیسات نیز مورد استفاده قرار می گیرد. برای پوشاندن ترک های دیوار ها و در دکوراسیون نیز رابیتس گزینه مناسبی است.

رابیتس معمولا در ابعاد 60 سانتی متر در 240 سانتی متر تولید می گردد. وزن رابیتس به وزن ورق گالوانیز بستکی دارد چنان که هر چه وزن ورق گالوانیزه بیشتر باشد وزن رابیتس هم بیشتر خواهد بود و این عامل مهمی در قیمت رابیتس به شمار می آید. تفاوت دیگر رابیتس ها در تعداد ستون آن هاست.   این محصول بنابر وزن و ضخامت ورق گالوانیزه دارای وزن های متفاوتی است و طبعاً بر قیمت ها تاثیر گذار است. دیگر تفاوت رابیتس ها در تعدا ستون آن هاست. این محصول در ایران در انواع 9 و 11 و 13 ستون تولید و به بازار عرضه می گردند که هر کدام در حالت سبک ، نیمه سنگین و سنگین تولید می شوند. رابیتس 17 با کیفیت ترین نوع رابیتس است که در ایران تولید نمی شود. واضح است که هر چه تعداد ستون بیشتر باشد کیفیت و قیمت آن بالاتر می رود اما این به معنای این نیست که استفاده از رابیتس 9 و 11 شما را متضرر می کند و موجب صرف هزینه بدون کارآیی مورد نظر می شود.

خرید انواع رابیتس

با توجه به تنوع این محصول، برای خرید رابیتس باید به وزن و تعداد ستون آن توجه کرد و بر اساس موقعیتی که ما می خواهیم از آن استفاده کنیم وزن و تعداد ستون را تعیین کنیم .

رابیتس های تولیدی و مورد استفاده در ایران، عبارت است از :

رابیتس 9 ستون سبک به وزن 650 گرم

رابیتس 9 ستون نیمه سنگین به وزن 780 گرم

رابیتس 9 ستون سنگین به وزن 870 گرم

رابیتس 9 ستون فوق سنگین به وزن 900 گرم

رابیتس 11 ستون سبک به وزن 830 گرم

رابیتس 11 ستون نیمه سنگین به وزن 860 گرم

رابیتس 13 ستون سبک به وزن 860 گرم

رابیتس 13 ستون نیمه سنگین به وزن 930 گرم

رابیتس 13 ستون سنگین به وزن 1000 گرم

رابیتس 13 ستون فوق سنگین به وزن 1080 گرم

کلیاتی در مورد خرید رابیتس

همانطور که گفته شد بیشترین کاربرد رابیتس استفاده از آن در نما و سقف کاذب است. برای رابیتس کاری، رابیتس را با سیم رابیتس بندی به میلگرد 10 می بندند. برای نما بهترین نوع آن رابیتس 13 ستون است . هر چه وزن ورق گالوانیزه بیشتر باشد، وزن رابیتس نیز بیشتر می شود و رابیتس سنگین تر بار بیشتری را می تواند تحمل کند. و هر چه وزن سنگ نما بیشتر باشد از رابیتس سنگین تر استفاده می شود. استفاده از رابیتس 13 ستون برای گچ کاری سقف های کاذب اصلا توصیه نمی شود و دلیل این امر سنگینی آن است . برای گچ بری ها و گچ کاری ها و سقف کاذب از رابیتس های 9 ستون و 11 ستون استفاده می شود. رابیتس های 9 و 11 ستون بیشتر از رابیتس 13 ستون به ملات نیاز دارند.

با توجه به اینکه ابعاد رابیتس 60 * 240 سانتی متر است مساحتی حدود 1.4 متر دارد بنابراین هر برگ رابیتس حدود 1.4 متر را پوشش می دهد و برای خرید رابیتس باید مساحت مورد نظر را بر 1.4 تقسیم کنیم تا تعداد برگ رابیتس بدست بیاید.

در پایان اگر قصد خرید رابیتس با کیفیت و ارزان دارید با شهر مفتول تماس بگیرید. شهر مفتول در خدمت شماست.



:: برچسب‌ها: رابیتس , انواع رابیتس , کاربرد رابیتس , سیم رابیتس بندی ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

سازه های سنگی در کنار جاده ها و سدها ، نیمکت ها و اجسام سنگی در فضای سبز شهری و پارک ها نمونه ای از کاربرد توری گابیون است. در این مقاله شما را با توری گابیون بیشتر آشنا می کنیم، به توضیح اینکه توری گابیون چیست می پردازیم و کاربردها و مزایای آن را بر می شماریم. برای این کار ابتدا از تعریف توری گابیون و گابیون شروع می کنیم.

توری گابیون نوعی توری فلزی شبیه به توری مرغی بافته شده با مفتول گالوانیزه است که دارای چشمه های شش ضلعی است. بیشترین کاربرد این محصول برای ایجاد حفاظ و جلوگیری از افتادن سنگ ها و آواره ها از جاده ها و راه آهن می باشد. زیرا چشمه های شش ضلعی که از تابیدن سیم ها به وجود آمده است مانع از سقوط سنگ می شود حتی اگر بعضی از سیم های پاره شود و اما گابیون به چه معنی است؟

گابیون چیست و چه کاربردهایی دارد؟

در مورد اینکه توری گابیون چیست توضیحاتی داده شد، در این قسمت به توضیح اینکه گابیون چیست می پردازیم. گابیون کلمه ای ایتالیایی است به معنی جعبه یا قفس فلزی که با مصالح و موادی نظیر سنگ پر می شود که در گذشته بیشتر کاربرد جان پناه داشته است. گابیون در واقع سبدی است که از توری گابیون بافته شده است و با مصالحی اکثرا سنگ و سنگریزه پر می شوند. از معنی کلمه پیداست که به چه دلیلی این نوع توری، با نام توری گابیون یا توری سنگی شناخته می شود.

توری سنگی بسیار انعطاف پذیر و مقاوم است و این دو فاکتور سبب شده تا بتوان از این محصول سازه هایی سنگی ایجاد کرد که بهترین و موثرترین روش برای کاهش لغزندگی و سر خوردن سنگ ها وکاهش سرعت فرسایش خاک است. سبدهای گابیون پر شده از مصالح به یکدیگر متصل می گردند و تشکیل یک سازه به هم پیوسته ی انعطاف پذیر، نفوذ پذیر و یکپارچه را می دهند که توانایی لازم برای مقاومت در برابر حرکات قابل توجه زمین به دلیل برداشت یا جاری شدن سیلاب و ... را دارد.

این سازه های یکپارچه می توانند به عنوان دیوارهای نگه دارنده، دیوارهای دریایی و کانال ها ، پوشش و بند و خاکریز برای حفاظت از زمین و جلوگیری از ریزش خاک و سنگ در زمین های شیب دار کنار جاده ها ساخته شوند. گابیون ها شیب تند زمین را تثبیت می کند. سازه های گابیون به دلیل فضای خالی بین سنگ های پر شده در آن دارای نفوذپذیری بالایی هستند. از این رو آب را به راحتی تخلیه می کنند و برای از بین بردن انرژی جریان سیلاب و موج بسیار مناسب است. استفاده از این عناصر در کانال های طبیعی و رودخانه ها بهترین روش برای ایجاد ناهمواری برای هدایت جریان آب و سیلاب است. این سازه ها علاوه بر حفظ ظاهر طبیعی کانال ، با ایجاد سطوح ناهموار می توانند سیلاب را هدایت کنند و انرژی حاصل از سیلاب را که می تواند خرابی ایجاد کند از بین ببرند.

همانطور که گفته شد ، سبدهای گابیون به عنوان سیستم های تکیه گاهی انعطاف پذیر و یکپارچه ای می تواند پشت سر هم قرار بگیرد و با سنگ های طبیعی پر شود. این کار علاوه بر کارآیی های آن پس زمینه ای هماهنگ و یکپارچه با محیط اطراف ایجاد می کند و صحنه ای زیبا و دل انگیز خلق می کند. همین موضوع باعث کاربرد توری سنگی برای محوطه سازی نیز می گردد. 

تاریخچه پیدایش گابیون (سازه های سنگی )

در مورد اینکه توری سنگی چیست و چه کابردی دارد توضیحاتی ارائه شد، همچنین سازه های گابیونی نیز شرح داده شد. بد نیست راجع به اولین سازه ی گابیونی شناخته شده در جهان نیز بدانیم. مشکل فرسایش خاک از گذشته تا کنون وجود داشته و دردسرهای زیادی را همراه داشته است. جالب است بدانید که انسان ها از چند هزار سال پیش در صدد رفع این مشکل بوده اند. همچنین هدایت سیلاب ها که امکان ایجاد خرابی در منطقه را دارد و ایجاد دیوارهای گابیونی محکم برای حفاظت از جمله نیازهای انسان ها در طول تاریخ بوده است. مواجه شدن با این مشکلات مصری ها را بر آن داشت که با استفاده از مصالح سنگی و نی بتوانند سازه های محکمی بسازند.

اولین سازه ی گابیون شناخته شده در طول تاریخ، توسط مصری ها در زمان فرعون ساخته شده است. این سازه ها در کنار رود نیل برای حفاظت در برابر سیلاب و طغیان رودخانه و با نی و سنگ ساخته شده است. از زمان فرعون تا اکنون این سازه ها تکامل یافتند و به جای نی از توری سنگی استفاده می شود. بنابراین گابیون ها ثابت کرده اند که یکی از بهترین راههای مقابله با فرسایش خاک در جهان هستند.



:: برچسب‌ها: توری گابیون , انواع توری گابیون , کاربرد توری گابیون , مفتول گالوانیزه , توری سنگی ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

در مقاله ی قبلی در مورد توری گابیون در یافتیم که توری گابیون چیست ، در این مقاله به کاربرد های توری گابیون میپردازیم. در ابتدا مختصری در مورد توری گابیون ( توری سنگی ) توضیح میدهیم.

توری گابیون یا توری سنگی ، توری با چشمه های شش ضلعی، شبیه به توری مرغی ، تولید شده از مفتول گالوانیزه گرم با ضخامت های متنوع و سایز چشمه های متنوعی تولید می شود. این نوع توری فلزی به دلیل داشتن مشخصات و ویژگی های منحصر به فرد از جمله شکل چشمه ، انعطاف پذیری و مقاومت بالا دارای کابرد های زیادی است. این مقاله به شرح مزایای توری گابیون و کاربردهای آن می پردازد. تعریف، نوع، کاربرد توری گابیون  و مزایای گاببون را ارائه می دهد.

همانطور که گفته شد، توری گابیون شبکه ای فلزی ساخته شده از مفتول گالوانیزه است که با مصالحی مانند سنگ و سنگریزه پر می شود. با متصل کردن گابیون ها به یکدیگر سازه ای یکپارچه و مستحکم ایجاد می شود که مانند یک پتو دامنه ها و شیب ها را می پوشاند و مانع از سقوط سنگ می شود . توری گابیون مقاوم است و می تواند خستگی ناشی از استرس طولانی مدت سنگهای به دام افتاده را تحمل کند. به علاوه، توری گابیون مقاومت مکانیکی مورد نیاز برای جلوگیری از خطر پارگی ناشی از نیروی ناگهانی در اثر سقوط سنگ را دارد.

انواع گابیون

مفتول استفاده شده برای ساختن  توری گابیون باید دارای خواص خاصی باشد، در غیر این صورت ممکن است برای هدف و کاربردی که تولید می شود مناسب نباشد. گابیون ها ( سبدهای ساخته شده با توری گابیون ) می توانند به صورت ها و اشکال متفاوتی که می تواند بر اساس هزینه و عملکرد آنها انتخاب شود. انواع مختلف گاببون عبارتند از:

  • سبدهای گابیون

توری گابیون را به شکل جعبه های مکعبی و در اندازه های متفاوت تولید می کنند و داخل آن را با مصالحی مانند سنگ و سنگریزه پر می کنند. در گذشته توری گابیون به شکل جعبه هایی ساخته و فروخته می شد اما در حال حاضر سبدهای گابیون در محل مورد نظر به صورت جعبه هایی معکب شکل و در اندازه های مختلف ساخته می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند. سبدهای گابیون در راهسازی ، در بزرگراهها و جاده ها و راه آهن ها استفاده می گردد. این روش می تواند اقتصادی باشد مگر اینکه مواد پر از معادن در نزدیکی محل پروژه در دسترس نباشد.

  • تشک های گاببون

همانطور که در شکل می بینید ، تشک های گابیون دارای ارتفاع کوتاه تری نسبت به سبدهای گابیون است و ظاهر پهن تری دارد. تشک های گابیون برای جلوگیری از فرسایش و کاهش سرعت موج ناشی جریان آب در کانال های آب مورد استفاده قرار می گیرد. این تشک های گابیونی به صورت پله ای چیده می شوند.

  • کیسه گابیون

این نوع گابیون ها به راحتی و سرعت ساخته می شود و ساختار متخلل و انعطاف پذیری دارد که در امور هیدرولیک و درشرایط اضطراری استفاده می شود.

  • توری گابیون

توری گابیون ممکن است به صورت سبد ساخته نشود. برای نگه داری سنگ ها و جلوگیری از سقوط آن ها از سطوح شیب دار کنار جاده ها و بزرگراه ها و خطوط راه آهن  توری گابیون را محکم به سطوح میبندند.

  • عناصر گابیونی تزئینی

در دکوراسیون داخلی و خارجی، طراحی باغ و محوطه سازی استفاده می شود. عناصر گابیونی محیط مناسبی برای رشد ریشه گیاهان فراهم می کنند و با رشد گیاهان در آن ها پایداری و زیبایی آن ها دو چندان می شود.

کاربرد های توری گابیون

پیش از این به تعدادی از کاربردهای توری گابیون اشاره کردیم. در این قسمت کاربردهای توری سنگی را به صورت خلاصه و جمع بندی شده بیان می کنیم . گاببون ها در پروژه مهندسی مورد استفاده قرار می گیرند و اهداف مختلفی دارند. کاربرد های رایج اگابیون به شرح زیر است :

سازه های محافظ مانند دیوار حائل ، دیوار موقت سیلاب و حفاظت از ساحل

ساختارهای جلوگیری از خوردگی مانند دیوارهای دریایی، دفاع از رودخانه ها، سدها، حوضه ها، حوضچه ها و حفاظت از مخازن و دریاچه ها.

گابیون فلزی استوانه ای برای سدها

به عنوان عایق صدا

برای تغییر جهت نیروی سیلاب در مسیر رودخانه ها و هدایت آب و سیلاب

گابیون های پله پله باعث کاهش انرژی در کانال ها می شوند.

در نهایت، برای مقاصد زیباشناختی در محوطه سازی

حفاظت از خاک و آب و تقویت ساختار خاک

حفاظت پل

مزایای توری سنگی

  • دوام و طول عمر

گابون مقاوم در برابر خوردگی ناشی از رطوبت هوا و آب بسیار مقاوم است. زیرا مفتول مورد استفاده در گابیون  مفتول گالوانیزه گرم است و از پوشاندن مفتول با فلز روی ساخته می شود. مقاومت توری گابیون در برابر خوردگی موجب رشد گیاهان در سازه های گابیونی می شود بدون اینکه زنگ بزند و ظاهر آن تغییر کند.

  • انعطاف پذیری

این ویژگی اجازه می دهد تا گابیون برای حل و فصل بدون تغییر و از دست دادن کارایی تغییر شکل دهد. به طور خاص، زمانی که زمین ناپایدار و آب متحرک مواجه می شوند.

  • نفوذپذیری

سازه های گابیونی به دلیل تخلخل بالا دارای نفوذ پذیری بالایی است. می توان گفت که گابیون دارای زهکشی خودکار است و به نصب لوله هایی برای زهکشی نیاز ندارد. نفوذ پذیری بالای گابیون ، از خرابی و آسیب ناشی از فشار (هیدرواستاتیک) جلوگیری می کند.

  • مقاومت بالا

گابیون ها علاوه بر اینکه نسبت به خوردگی و زنگ زدگی مقاومت بالایی دارند و در برابر شرایط آب و هوایی دوام می آورند، قادر به مقاومت در برابر نیروی سیل، نیروی نفوذی و فشار یخ و زمین است.

  • اقتصادی و کم هزینه بودن

یکی از بهترین مزایای گابیون ها اقتصادی بودن و کم هزینه بودن ساختن گابیون هاست که این موضوع باعث پیشرفت بیشتر گابیون ها شده است.

  • سازگاری و هماهنگی با محیط زیست

داخل سبدهای گابیون را علاوه بر سنگ می توان با مواد بازیافتی پر کرد . همچنین فضای خالی بین مواد پر کننده و وجود گل و لای در گابیون ها اجازه می دهد که گیاهان داخل گابیون ها رشد کرده و علاوه بر دوام ، سبب هماهنگی با محیط و زیبایی نیز می شود.

  • نصب و حمل و نقل راحت و سریع و ارزان

نصب و ساخت گابیون ها به تکنولوژی خاصی نیاز ندارد و راحت و آسان است. همچنین حمل و نقل توری گابیون به دلیل ساختار رولی یا برگی بسیار راحت است.



:: برچسب‌ها: توری گابیون , انواع توری گابیون , کاربرد توری گابیون , مفتول گالوانیزه ,
:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

توری مرغی چیست ؟ به نازکترین و سبک ترین توری های مفتولی شش ضلعی که در بازار موجود می باشد توری مرغی می گویند . لازم به ذکر است که توری گابیون نیز دارای چشمه هایی شش ضلعی است که ضخامت مفتول آن کوچکتر است. توری مرغی از مفتول گالوانیزه گرم و سرد با ضخامت های متفاوت و سایز چشمه متنوعی ساخته می شود که معروف ترین سایز چشمه مورد استفاده سایز 3/4 است . این مقاله به تعریف، نوع ، مزایا و  کاربرد توری مرغی می پردازد. از نام این محصول چنان بر می آید که جز استفاده برای ساخت قفس حیوانات کاربرد دیگری ندارد اما در ادامه بیشتر کاربردهای توری مرغی توضیح داده می شود. تاریخچه تولید توری مرغی به دهه 80 میلادی بر می گردد . اولین ماشین بافت مفتول در سال 1844 میلادی توسط آهنگری ایتالیایی به نام چالز برنارد با کپی برداری از روی ماشین های بافندگی اختراع شد . اولین موارد استفاده از توری های مرغی که این آهنگر تولید نمود در جنگ جهانی دوم بود که از توری مرغی برای محافظت از رادارها در هنگام انفجار استفاده می کردند.

کاربرد توری مرغی

توری مرغی کاربرد های بسیاری دارد که شناخته ترین و رایج ترین آن در حصار کشی برای لانه های حیوانات کوچک و نیز مراقبت از گیاهان برای وارد نشدن حیوانات به باغ و باغچه است. توری مرغی بدلیل بافت شبکه ای که دارد از قدرت و دوام زیادی برخوردار است و از طرفی اگر قسمتی از آن دچار خرابی و پارگی شود بر قسمت های دیگر تاثیر گذار نیست و موجب پارگی در دیگر قسمت ها نمی شود و مقاومت و استحکام خود را حفظ می کند.

اما به غیر موارد اشاره شده، توری مرغی در صنعت ساختمان ساز نیز کاربردهای مفید بسیاری دارد.

کاربرد توری مرغی در سقف

اولین کاربرد توری مرغی در ساخت سقف می باشد. در سقف های شیروانی و یا سوله ها برای ایجاد عایق های صوتی و حرارتی و برودتی  از پشم شیشه استفاده می کنیم اما برای اتصال و محکم کردن پشم شیشه به سقف باید از وسیله ای استفاده کنیم که هم دوام و مقاومت بالایی داشته باشد و هم به مرور زمان دچار خوردگی و زنگ زدن نشود و بهترین گزینه برای اینکار توری مرغی گالوانیزه می باشد که هم مقاوم بوده و دیرتر دچار خوردگی می شود.

کاربرد توری مرغی در گچ کاری و دور ستون ها

استفاده از توری مرغی در هنگام گچ کاری باعث بالا بردن مقاومت گچ شده و از ترک خوردن آن جلوگیری میکند. در ستون ها  ، توری مرغی به عنوان نگهدارنده  و محافظ و مقاوم سازی ستون استفاده میشود.

کاربرد توری مرغی زیرسازی کاشی

استفاده از توری مرغی در آماده کردن زیر سازی برای نصب کاشی باعث یکنواخت شدن و استحکام بیشتر ملات می شود.

انواع توری مرغی

توری مرغی به دو گونه گالوانیزه سرد و گرم تولید می شود و در ایران هر دو نوع موجود می باشد.

توری مرغی گالوانیزه گرم بافت و تولید ایران است و دارای کیفیت ، وزن و استحکام بالاتری نسبت به گالوانیزه سرد است . توری مرغی گالوانیزه سرد موجود وارداتی کشور چین است و نسبت به نوع ایرانی آن دارای وزن و کیفیتی پایین تر می باشد.

توری گالوانیزه گرم در برابر رطوبت مقاوم تر بوده و مدت زمان بیشتری بدوون خوردگی و زنگ زدگی باقی می ماند.

در آخر ، مهمترین مزیت توری مرغی که در شمال کشور دارای بیشترین استفاده است ، مقاوم بودن آن در مقابل رطوبت و زنگ زدگی و خوردگی می باشد . مواردی مانند سرعت اجرا بالا ، وزن سبک و حمل آسان از دیگر مزایای توری مرغی بشمار می آید. کیفیت بالای آن و استفاده کمتر از کربن باعث دوام و ماندگاری بیشتر آن شده است.



:: برچسب‌ها: توری , توری مرغی , توری گابیون , انواع توری مرغی , مفتول گالوانیزه ,
:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

رابیتس یکی از انواع سقف کاذب می باشد. سقف کاذب رابیتس از پر کاربرد ترین نوع سقف بوده و ترکیبی از میلگرد و نبشی است. در این مقاله به بررسی دقیق تری از سقف های کاذب رابیتس و اجزای تشکیل دهنده ی آن می پردازیم.

رابیتس شامل توری های فولادی و به صورت مشبک است. اصولا قبل از گچ کاری نهایی در جهت زیر سازی بهتر این نوع سقف مورد استفاده قرار می گیرد. از طریق مفتول های گالوانیزه و مخصوص که سیم رابیتس بندی نامیده می شود، می توان رابیتس بندی را به صورت شبکه فرعی اجرا کرد. لازم به ذکر است که استفاده از میله های افقی و  عمودی در  جهت ثابت نگه داشتن آنها ضروری است. از سقف کاذب رابیتس در جهت ایجاد زیبایی و پوشاندن نمای زیرین کار استفاده می گردد.

مدت زیادی است که از رابیتس در صنعت ساختمان سازی استفاده می گردد. استفاده از این نوع سقف اگرچه دارای معایبی اندک است اما در بسیاری از موقعیت ها و مکان ها از این سقف استفاده می شود. یکی از مزایای اصلی رابیتس چسبیدن سریع ملات بر روی آن و عدم ترک خوردن است. با استفاده از انواع رابیتس مسطح و برجسته می توانید طرح دلخواه خود را روی سقف اجرا نمایید.

همان طور که در ابتدا گفتیم سقف کاذب رابیتس یکی از پرکاربرد ترین سقف های کاذب بوده که شامل میلگرد و نبشی است. همچنین تورهای گالوانیزه و گچ رویه ی آن را تشکیل می دهند. از مهم ترین مزایای استفاده از سقف کاذب رابیتس در ساختمان سازی سرعت مناسب اجرا، امکان اجرای طرح دلخواه و در دسترس بودن مزایا است.

 اجزای تشکیل دهنده ی سقف رابیتس

با توجه به تعاریفی که از این نوع سقف کاذب به عنوان پرکاربرد ترین سقف کاذب در صنعت ساختمانی شد، هک اکنون می خواهیم اجزای تشکیل دهنده ی این سقف را بررسی نماییم که به شرح زیر می باشد:

  • میلگرد های آویز : کار اصلی این جز انتقال بار اصلی سقف کاذب به سقف اصلی تیر آهن است. که به دو صورت فنی و جوشی است. کارایی میلگرد های جوشی به این صورت است که از طریق خم نمودن قسمت انتهای آویز های جوشی به اجزای سقف محل برای قسمت بعدی آماده خواهد شد. حداقل طول جوش می بایست 2 سانتی متر بوده و همچنین حداقل قطر میلگرد با توجه به وزن سقف کاذب مورد نظر 6 میلی متر است. میزان فاصله ی میلگرد های آویز به طور استاندارد می بایست 60 سانتی متر باشد که در ساخت و ساز جنس میلگردها مهم بوده و باید از جنس فولاد های نرمه باشد.
  • نبشی های باربر: انتقال بار از میلگرد های آویز به سقف اصلی بر عهده ی این قسمت است. میزان سایز این نبشی ها به بار و فاصله های نبشی و طول آزاد آن وابسته است. اما به طور کلی حداقل سایر مورد نظر در حدود 3 سانتی متر و حداکثر آن 5 سانتی متر می باشد. بیشتر کاربرد نبشی در کناره سقف و کنج ها است. استفاده از نبشی هایی که از مواد بازیافتی تهیه شده اند چندان مناسب نخواهد بود.
  • توری رابیتس: توری رابیتس یا پل قسمتی از سقف کاذب رابیتس بوده که از طریق اتصال مفتول های باریک به پای اصلی گالوانیزه تشکیل شده و به دو دسته پل های اصلی و پل های فرعی تقسیم می شود. استاندارد های خاصی برای این جزء از اجزای رابیتس معرفی نشده است. اما پر مصرف ترین ابعاد آن 200×80 سانتی متر است.
  • سیم های گالوانیزه: از دیگر اجزای تشکیل دهنده ی سقف های کاذب رابیتس سیم های گالوانیزه است. به سیم های گالوانیزه رابیتس بندی نیز می گویند. نرمی این سیم ها در مقایسه با سیم های آرماتوربندی بیشتر بوده و خاصیت ضد زنگ دارند. کار اصلی سیم های گالوانیزه اتصال میلگرد های فرعی و نبشی های باربر به توری رابیتس می باشد.
  • اندود گچ و سیمان: از آن جایی که نمای سقف کاذب در معرض عوامل محیطی نظیر رطوبت، هوای آزاد و... قرار می گیرد از اندود گچ و سیمان در جهت جلوگیری از امراض محیطی بر روی رابیتس ها استفاده خواهد شد. اجرای این قسمت از طریق دو مرحله که شامل پر کردن حفره ی توری رابیتس به وسیله ی گچ سفید در مرحله ی اول و استفاده از روکش نهایی از ملات سیمان در جهت پوشش نما و زیبایی کار در مرحله ی دوم انجام می گیرد.

هدف از این مقاله ارائه توضیحاتی راجع به اجزای تشکیل دهنده سقف کاذب رابیتس بوده است و امیدواریم برای شما مفید بوده باشد شما می توانید برای خرید رابیتس ، راهنمای خرید رابیتس را در قسمت مقالات مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: رابیتس , سقف رابیتس , سیم رابیتس ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

امنیت در این روزها یکی از دغدغه‌ایی است که بیش‌تر قشر جامعه درگیر آن هستند. پایه فنس و توری حصاری از اقلامی هستند که نقش مهی در ایجاد امنیت اماکن نظامی، ورزشی، فرودگاه‌ها، باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی دارند. این ابزارها از همان زمانی که ایجاد امنیت در برخی نقاط ضروری شد، از جمله نیازهای اولیه و مهم به‌شمار می‌رفتند که در انواع مختلف با جنس‌ها و شکل‌های متنوع تولید شدند و روز به روز نیز مدل‌ها و طرح‌های جدیدتر از آن‌ها به وجود آمدند. پایه فنس یا تیر حصار در انواع مختلف و جنس‌های متفاوت از جمله فلزی یا آهنی، بتنی و چوبی در بازار عرضه می‌شود که نوع فولادی آن پر کاربرد تر از سایز جنس‌های آن است. در ادامه با کاربرد و استفاده هر کدام از این پایه فنس ها، نحوه نصب انواع پایه فنس و فنس کشی آشنا شوید.

کدام پایه فنس بهتر است ؟

پایه فنس‌ها معمولا از جنس آهن، چوب و یا بتن هستند که بسته به مکان مورد استفاده، جنس آن‌ها مشخص می‌شود.

·        پایه فنس فلزی

پایه حصار فلزی از گالوانیزه و یا لوله‌های داربستی سیاه ساخته می‌شوند که می‌تواند به صورت نبشی و پروفیل و یا قوطی هم باشند. این پایه‌ها به دو صورت تک شاخ و یا جفتی هستند که با توجه به نیاز مشتری انتخاب می‌شوند. فنس هایی از جنس مفتول سیاه در برابر دما مقاومت کم‌تری دارند اما در مقابل فنس‌هایی که از  مفتول گالوانیزه ساخته ‌می‌شوند، مقاومت بیش‌تری داشته و ضد زنگ و ضدخوردگی هستند. این فنس‌ها اگر دارای روکش PVC نیز باشند طول عمر بیشتری خواهند داشت.

انواع پایه حصار فلزی

  • گالوانیزه آبکاری گرم: برای نقاطی که شرایط آب و هوایی مرطوبی دارد.
  • گالوانیزه سرد: برای اکثریت مکان‌های حصارکشی شده
  • پایه فنس با روکش: pvc پلاستیکی از جنس پی وی سی که مانع از زنگ زدن پایه شده و علاوه بر آن، جلوه و زیبایی به پایه حصار می‌دهد.
  • لوله سیاه رنگ شده
  • پروفیل یا نبشی ضایعاتی

·        پایه فنس بتنی

پایه حصار بتنی از بتن ساخته شده و سنگین‌تر از پایه فنس فلزی است و در پایه بتنی آن از 3 شاخه میلگرد در داخل بتن استفاده می‌کنند. پایه فنس بتنی در مقابل شرایط آب‌وهوایی متفاوت مقام بوده و به دلیل سنگینی، غیرقابل دزدیده شدن است.

پایه فنس های بتنی در محصور کردن باغ‌ها به خصوص باغ‌های انگور و کیوی کاربرد دارند. در باغ انگور می‌توان با رد کردن سیم مفتول یا میلگرد از سوراخ‌ پایه‌های بتنی که مقابل هم هستند، پایه‌های محکمی برای سوار کردن انگور ساخت. پایه فنس بتنی نسبت به پایه‌های فلزی در مناطق رطوبت مقاومت بیش‌تری دارند و زنگ نمی‌زنند.

ممکن است پایه‌های آهنی را به دلیل قیمت بالای آن‌ها سرقت کنند اما پایه بتنی را به دلیل وزن بالای آن نمی‌توان دزدید.

·        پایه فنس چوبی

پایه فنس چوبی از اولین پایه‌های ساخته شده در جهان هستند که  بیش‌تر در کشورهای اروپایی به دلیل دکور زیبایی که دارند، با وجود ایمنی کم‌تر و عمر و دوام محدود، همراه با پوشش گیاهی استفاده می‌شوند. پایه فنس چوبی برای محافظت از محیط و یا در پارک‌ها برای جداسازی پوشش گیاهی از یک‌دیگر  قابل استفاده می‌باشد. این پایه فنس‌ها از قیمت بالاتری نسبت به پایه‌های آهنی برخوردارند و از نظر طراحی و جذابیت دارای تنوع بیش‌تری هستند. این پایه‌ها را می‌توان از درخت‌هایی مثل سرو، صنوبر و کاج و چوب قرمز ساخت.

در نهایت می‌توان گفت که پایه‌های فلزی در برابر پایه‌های چوبی بسیار مناسب‌تر و مقرون به‌صرفه است و ایمنی و مقاومت بیش‌تری نسبت به چوب دارد.

نحوه فنس کشی و نصب پایه فنس

همان‌طور که گفته شد برای محکم نگه داشتن سیم خاردار و  توری‌های محافظتی مثل توری حصاری ، توری مرغی و توری گابیون در محصور کردن باغ و ویلا و یا مراکز نفتی و پتروشیمی از پایه‌هایی آهنی یا همان پایه فنس استفاده می‌شود.

این پایه‌ها باید در فاصله‌های مناسبی نصب شود چون اگر فاصله‌ی آن‌ها زیاد باشد باعث دفرمه شدن توری و مانع از صاف و محکم ایستادن آن می‌شود. و اگر فاصله کم باشد مشکلی به‌وجود نمی‌آید و تنها سبب افزایش هزینه پروژه می‌شود. معمولا مناسب‌ترین فاصله پایه فنس‌ها  بین 3 تا 4 متر می باشد.

نحوه قرار دادن پایه‌ها در خاک بسیار مهم است. برای نصب انواع پایه فنس ابتدا باید در زمین حفره‌ای ایجاد کنیم و پایه را درون آن قرار داده و محکم کنیم. باید در فواصل مناسب و با عمق خوب به تعداد مورد نیاز این حفره‌ها  را ایجاد کرد. به همین دلیل ارتفاع پایه‌ها را با توجه به مکان مورد استفاده باید انتخاب نماییم. عمق این حفره‌ها بر اساس جنس و نوع خاک تعیین می‌شود. معمولا بهترین عمق بین 40 سانتی‌متر تا یک متر مناسب خواهد بود.

برای فنس کشی بدون سیم خاردار ارتفاع پایه‌ها 2.5 متر است که نیم متر آن در زمین قرار می‌گیرد. در حصارکشی همراه با سیم خاردار پایه‌ها 3 متری هستند که نیم متر بالایی آن به صورت تک شاخه و یا جفت شاخه و خم شده هستند.

کلام آخر

با توجه به مطالب فوق می‌توان مختصر گفت که پایه فنس‌ها در سه نوع چوبی، بتنی و فلزی در بازار عرضه می‌شوند که بنا به منطقه جغرافیایی ورد استفاده قرار خواهند گرفت. برای فنس کشی و نسب این پایه‎ها نیز ابتدا باید متراژ زمین خود را اندازه گرفته و سپس متناسب با آن تعداد مورد نیاز پایه را خریداری کرده و ارتفاع فنس را نیز مشخص نمایید. برای این کار و کسب اطلاعات دقیق می‌توانید از کارشناسان شهر مفتول مشاوره رایگان دریافت نمایید. قیمت انواع پایه فنس و توری حصاری را نیز می‌توانید از طریق تماس با شماره 37556_021 استعلام نمایید.



:: برچسب‌ها: پایه فنس , انواع پیه فنس , کاربرد پایه فنس , مفتول سیاه , مفتول گالوانیزه , سیم خاردار , فنس ,
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

 

توری فرنگی از انواع توری ساخته شده با مفتول گالوانیزه گرم یا سرد و از خانواده توری مرغی و توری گابیون است. قطر مفتول توری فرنگی مابین قطر تورهای مرغی و توری گابیون است و مهمترین دلیل محبوبیت این توری میزان مقاومت آنها در مقابل شرایط آب و هوایی مثل رطوبت، خشکی و ضد زنگ بودنشان و محکم بودنشان می باشد. در این مقاله به توضیح مختصری راجع به اینکه توری فرنگی چیست ، مشخصات توری فرنگی و کاربرد توری فرنگی چیست ، می پردازیم.

توری فرنگی تولید ایران بیشتر از جنس مفتول گالوانیزه گرم می باشد که دارای کیفیتی بیشتر و میزان مقاومت بیشتری در برابر زنگ زدگی در رطوبت و باران های اسیدی  می باشد. اما بیشترین مقدار توری فرنگی با مفتول گالوانیزه سرد به صورت وارداتی از چین هستند که از نظر وزنی و کیفیتی پایین تر و در نتیجه قیمت آنها ارزان تر می باشد.

مشخصات توری فرنگی

توری فرنگی به صورت رولی بفروش می رسد که هر رول آن طول 20 متر و عرض های 120 ، 150 و یا 180 سانتیمتری دارد. ابعاد چشمه های شش ضلعی توری در دو سایز بزرگ (5 سانتی متری) و کوچک (4 سانتیمتری) تولید می شوند که هر چه این ابعاد کوچکتر باشد در نتیجه سیم بیشتری برای ساخت آن بکار می رود پس وزن و قیمت آن افزایش می یابد.

کاربرد توری فرنگی

از توری فرنگی به دلیل استحکام و شکل ظاهری زیبا آن که به صورت چشمه های  شش ضلعی یا اصطلاحا لانه زنبوری بافته می شود. بیشتر در صنعت کشاورزی و دامپروری ، برای حصار کشی محیط و تعیین مرز  دام ها و یا باغ و باغچه ها استفاده می کنند زیرا چشمه های توری از نفوذ حیوانات موزی جلوگیری می کند ولی هم هوا به خوبی تردد دارد و هم در صورت آتش گرفتن آب بخوبی از میانش عبور می کند. اما در صنعت ساخت و ساز برای حصار کشی محوطه های  مختلفی مثل برج ها ، ساختمان ها، فرودگاه ها ، ترمینال ها ، محوطه های ورزشی مراکز نفتی و پتروشیمی و حتی بزرگ راه ها و جاده ها استفاده می شود. در ساختمان سازی نیز برای سقف سوله ها ، دور ستون ها، سیمان کاری و  ایجاد محافظی برای جلوگیری از سقوط مصالح ساختمانی مصرف می گردد.

شباهت و تفاوت توری مرغی و توری فرنگی و توری گابیون در چیست ؟

هر سه نوع توری ، یک نوع بافت و چشمه های شش ضلعی دارند . تفاوت آنها فقط در سایز سیم مفتول و اندازه چشمه های آنها می باشد. توری فرنگی  از سیم مفتول ضخیم تری نسبت به توری مرغی تولید شده و  سایز چشمه های آن از اندازه بزرگتری برخوردارند و مقاومت بیشتری از توری مرغی دارند . اما نسبت به توری گابیون دارای مقاومت کمتری است چون هم از مفتول های نازکتری ساخته شده و هم اندازه چشمه های آن کوچکتر است.

از دیگر تفاوت توری ها می توان به اندازه عرض های تولیدی و طول هر رول آنها اشاره کرد. که توری مرغی در عرض 90 و 120 سانتی متری و طول 45 متر اما توری فرنگی در عرض های 120،150 و 180 سانتی متری و در طول 20 متری عرضه می شود . اما بافت و چشمه های مشابه با توری گابیون علتی است که توری فرنگی به بچه گابیون نامیده شود.



:: برچسب‌ها: توری , توری فرنگی , توری مرغی , توری گابیون , مفتول گالوانیزه ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()